Affiliate Marketing Revolutie Review 2019

Affiliate-Marketing-Revolutie

Geld verdienen online! Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn maar Jacko Meijaard en de Affiliate Marketing Revolutie bewijzen het tegendeel. Wij zijn allemaal gewend om ‘s ochtends naar werk te gaan en ‘s avonds weer terug te komen, vaste prik.

Echter kan het tegenwoordig ook op een andere manier. Dankzij affiliate marketing is het mogelijk om een online imperium op te richten en een passief inkomen te creëren. Dit gaat alleen niet vanzelf, je zult er wel wat voor moeten doen!

Als je denkt dat je volgende week al schatrijk bent dan heb je het mis, ook affiliate marketing is hard werken. Maar veel geld verdienen is zeker niet onmogelijk!

Met de Affiliate Marketing Revolutie (AMR afgekort) leer jij websites creëren en een verdienmodel er aan te hangen. Hierdoor kun jij zelfs geld verdienen terwijl je slaapt! Laat het internet voor jou werken, waar je ook bent.

Geen zin om te lezen?

Luister dan naar deze audio review van de Afslank Receptenbijbel!

Audio Review van de Affiliate Marketing Revolutie!

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard

Jacko is de oprichter van Internet Succes Gids.nl waarop hij de Affiliate Marketing Revolutie aanbied. Ook runt hij zijn internetbedrijf Meijaard Media. Jacko is woonzaam in Yerseke en inmiddels 28 jaar oud. In het verleden heeft hij gestudeerd aan de Hogeschool in Utrecht aan de opleiding Communication.

Dit was echter niet wat hij wilde dus heeft hij besloten om geld te gaan verdienen op het internet. Ook voor hem was dit keihard werken maar hij doet het nu al 10 jaar succesvol.

Nu begrijp ik volkomen dat je denkt; ‘ja doei, wat een onzin!’. Maar de cijfers liegen er niet om. Jacko heeft inmiddels de 10k per maand al behaald en gaat lekker zo door! Gelukkig houdt hij deze geheimen niet voor zichzelf! Hij leert jou stap voor stap hoe ook jij geld kunt verdienen op het internet door middel van de Affiliate Marketing Revolutie.

Jacko is dagelijks actief op het forum van Internet Succes Gids.nl en weekelijks brengt hij een nieuwe podcast opname uit. Deze kun je beluisteren op iTunes, Google Podcasts of Soundcloud. Hij houdt absoluut niets achter en vertelt je in detail hoe hij gekomen is waar hij nu staat.

Ook op de verkooppagina van de cursus is al een hoop informatie te vinden over Jacko. Er wordt verteld wat hij doet met al zijn vrije tijd en wat jij gaat leren wanneer je begint met de cursus. Heb jij een vraag? Dan kun je die persoonlijk aan Jacko stellen, hij reageert persoonlijk op jouw e-mail binnen 10 uur, prima klantenservice dus!  

Mailen-met-Jacko

Kort interview met Jacko

Ik heb een kort interview gehad met Jacko om hem wat beter te leren kennen en een betere indruk te krijgen van zijn werk.

Interview-Jacko-Meijaard

Wat biedt Jacko aan?

Met de AMR biedt Jacko jou de mogelijkheid om ook geld te gaan verdienen op internet. Dit kan verschillen van een paar tientjes per maand tot honderden of wel duizenden euro’s per maand. Het ligt echt helemaal aan jou en hoeveel tijd en moeite je er in wilt steken! Dit zal natuurlijk weerspiegelen in hoeveel jij ervoor terug gaat krijgen!

Als je naar de verkooppagina kijkt dan zie je dat alles wat geschreven staat wel heel erg gemikt is op verkopen. Niet zo gek natuurlijk want dat is affiliate marketing in een notendop. Maar hierdoor worden er concrete bedragen genoemd. Ook de kwaliteit van de verkooppagina laat wat te wensen over maar dit maakt de AMR niet minder betrouwbaar of succesvol!

Als jij de Affiliate Marketing Revolutie volgt dan zal je geld verdienen op internet. Hoeveel ligt echter compleet aan jouw inzet!

Wat krijg je bij de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie bestaat uit 79(!) online video’s. Deze video’s kun je bekijken in het ledengedeelte van de internetsuccesgids.nl. Ook krijg je meteen toegang tot het forum waar je een schatkist aan informatie en ervaringen van andere affiliate marketeers vindt.

In de AMR leert Jacko je precies hoe je een website op zet, wat er nodig is om geld te verdienen op internet en hoe je waardevolle content maakt voor je website.

De video’s zijn opgedeelt in 2 categoriën. In de eerste categorie leer je hoe je een website opzet door middel van Marketheme. Dit is een WordPress thema wat hij en Leon Gotje samen hebben ontwikkeld. Met Marketheme ontwikkel jij de ideale affiliate marketing website.

En in het tweede deel laat Jacko je zien hoe je een website opzet zonder Marketheme. In dit deel maak je gebruik van een van de vele standaard WordPress thema’s.

Affiliate marketing revolutie cursus

Inspiratie & motivatie

Een van de eerste video’s die je kunt kijken voordat je aan de AMR begint is de inspiratie & motivatie video. Jacko geeft hierin veel waardevolle informatie en tips om jouw website tot een succes te maken. Ook heeft hij veel tips om gemotiveerd te blijven en door te blijven werken aan je website.

Modules 1 t/m 4

Met deze eerste 4 modules van de AMR leer jij een website bouwen met Marketheme. In de eerste module leer je hoe en waar je een domeinnaam koopt, en hoe je je aanmeld bij Daisycon en PayPro. Tijdens de tweede module wordt haarfijn uitgelegd hoe je jouw website optimaal ingericht voor het product wat jij wil promoten.

In de derde module leer je over SEO en het belang hiervan. En in de vierde module leer je hoe je knoppen en afbeeldingen toevoegt. Zo wordt de website aantrekkelijker en kun je jouw verdienmodel toepassen.

Modules 5 t/m 7

In de laatste drie modules van de AMR worden de puntjes op de i gezet. Ook krijg je wat extra technische informatie. Tijdens module nummer 5 leer je het waarde van e-mail marketing en hoe jij het ook kunt toepassen. In de zesde module leer je hoe je landingspagina’s en pop-ups kunt maken. En in de laatste module leer je hoe je Google Analytics kunt aansluiten op de website.

Zoals je kunt lezen is het dus een behoorlijk complete tutorial! Je leert veel over de affiliate marketing wereld en hoe ook jij daar onderdeel van uit kan maken! Als je al deze instructies hebt gevolgd, en als je Marketheme hebt aangeschaft, dan ben je binnen.

Wil jij liever geen Marketheme aanschaffen of wil jij een ander thema gebruiken? Dan kun jij ook een website leren maken met WordPress. Jacko heeft ook een reeks instructievideo’s samengesteld zodat jij leert hoe je een website maakt met WordPress.

Instructies 1 t/m 3

In de eerste reeks instructievideo’s leer je hoe je een domeinnaam en hosting kunt kopen. Je leert ook hoe je WordPress op de juiste manier installeert. In instructievideo reeks nummer 2 leer je de instellingen juist instellen, berichten maken en het thema aanpassen. Tijdens de derde reeks instructievideo’s leer je over SEO en hoe je het toe moet passen op je website.

Instructies 4 t/m 7

In de vierde reeks instructievideo’s leer je hoe je een verdienmodel toepast op je website. In de vijfde reeks instructievideo’s leer je over e-mailmarketing. En in de laatste reeks instructievideo leer je hoe je leadboxes en leadpages maakt.

Ook deze instructie video’s zijn helemaal compleet en hiermee kun jij een succesvolle affiliate marketing website opzetten met WordPress.

De bovengenoemde modules en instructievideo’s heb ik kort samengevat. Maar in werkelijkheid zijn ze erg uitgebreid en vol waardevolle en duidelijke informatie.

Affiliate-marketing-revolutie overzicht

De prijs van de Affiliate Marketing Revolutie

De totale Affiliate Marketing Revolutie kost €47,00. Dat is echt niet duur als je nagaat wat je er allemaal voor terug krijgt. En helemaal als je je bedenkt wat voor potentie het houdt voor de toekomst! Jacko biedt je de mogelijkheid om honderden euro’s per maand te verdienen online. Een kleine inverstering van €47,00 is daar dus niets bij.

Vind jij de AMR nu echt helemaal niets? Dan heb jij een 30 dagen niet goed, geld terug garantie. Je hoeft maar een mailtje te sturen en Jacko stort het geld terug op je rekening, geen gedoe.

Marketheme

Als jij kiest om een website te bouwen met Marketheme dan zul je dit thema wel eerst aan moeten schaffen. De eerste maand is Marketheme €1,00, hierna betaal je iedere maand €67,00. Dit lijkt misschien een groot bedrag maar Marketheme is een super goed thema en perfect voor iedere beginnende affiliate marketeer.

Ook krijg je gratis hosting bij Marketheme. Hosting is natuurlijk van groot belang voor een website anders kan je website niet online komen of blijven. Ook Marketheme kun je iedere maand zonder gedoe opzeggen, een e-mailtje sturen en het is gefixt.

Wil jij nou geen Marketheme gebruiken dan kun jij gewoon een domeinnaam en webhosting kopen. Dit kan bij een domeinregistratie website (zoals Neostrada.nl of Hostnet.nl) voor een paar tientjes per jaar.

Hier komt echter nog wel bij kijken dat je extra plug-ins en andere toepassingen moet installeren op je website. Hierdoor wordt de website langzamer. Het is een afweging die je zelf het beste kunt maken. Maar voor beginners wordt Marketheme wel aangeraden.

Kortom: de prijs die je betaald is echt een klein bedrag voor het succes wat je er mee kunt behalen.

Is het jouw geld waard?

Wij zijn van mening dat de Affiliate Marketing Revolutie absoluut jouw geld waard is! Het is echt maar een mega klein bedrag voor alle waarde die jij terug krijgt. Het potentieel voor de toekomst is enorm, met doorzettingsvermogen en consistentie kun jij je inkomen met enorme stappen vergroten!

Dus wil jij je eigen onderneming starten en wil jij je huidige baas ontslaan? Dat is een investering van €47,00 in de Affiliate Marketing Revolutie echt een aanrader en gegarandeerd de moeite en het geld waard!

Ervaringen van de klanten

Natuurlijk zijn we op zoek gegaan naar ervaringen van deelnemers die de Affiliate Marketing Revolutie hebben geprobeerd. We kunnen nergens een negatieve ervaringen vinden of verhalen over oplichterij, gedoe over geld of slechte communicatie. Dit is dus heel erg fijn om te zien.

Negatieve ervaringen

Je zal altijd van die zuurpruimen tegenkomen die roepen dat het allemaal nep is en oplichterij. Maar deze mensen hebben de cursus duidelijk zelf niet geprobeerd want dan zouden ze wel beter weten.

Ook zijn er nog veel mensen die nog steeds twijfelen of het wel mogelijk is om geld te verdienen op internet en of het allemaal wel legaal is, gewoonweg omdat ze het concept niet kennen. Hierdoor zijn mensen vaak wat sceptisch over affiliate marketing. Maar het feit dat er geen negatieve ervaringen online te vinden zijn (van mensen die de cursus echt gevolgd hebben) bewijst dat affiliate marketing echt werkt!

Positieve ervaringen

Dan nu door naar de positieve ervaringen, want hier zijn er heel veel van te vinden! Je hoeft maar even te googlen en je vind overal succesverhalen. Google reviews, berichten op Facebook en Tweets maar ook blogs en websites vol met positieve reviews.

Niet iedereen verdient duizenden euro’s per maand met affiliate marketing (al is dit zeker wel mogelijk). Maar het is al vrij gemakkelijk om een paar tientjes per maand bij te verdienen. Voor sommigen is het dus een manier om de baas te ontslaan en zelf een online onderneming te beginnen. En voor anderen is het een leuke hobby waarmee je toch een leuk extraatje kunt bijverdienen.

Behalve het geld wat je met de Affiliate Marketing Revolutie kunt verdienen is het ook heel erg leerzaam! Je leert hoe je zelf een website in elkaar kunt zetten, wat tegenwoordig een super handige skill is om te hebben. Ook verdiep je je steeds verder in het onderwerp wat je gekozen hebt voor je website. Zo wordt jij in zekere zin een specialist!

Succeslounge affiliate marketing revolutie

Is het ons gelukt?

Natuurlijk hebben we de AMR zelf ook een paar maanden uitgeprobeerd. Het duurt namelijk vaak wel een paar maanden voordat je resultaat ziet. Maar wij hebben zelf ook resultaten behaald! Zij hebben geen speciale skills of een jarenlange opleiding achter de rug. Affiliate marketing is voor iedereen en kan door iedereen gedaan worden dus jij kan het zeker ook!

Eerste-paypro-commissie

Conclusie over de Affiliate Marketing Revolutie

De Affiliate Marketing Revolutie is zeker een aanrader voor iedereen die geld wilt leren verdienen op internet. Heb je het geprobeerd en vind je het toch niks, dan heb jij een 30 dagen niet goed, geld terug garantie! Daarnaast heb je ook een waardevolle skill bijgeleerd!

Jacko legt het hele proces stap voor stap duidelijk uit aan de hand van 79 HD video’s. Heb jij een vraag dan kun je die stellen op het forum of je kunt een mailtje naar Jacko sturen. Voor €47,00 is dit echt een super waardevolle cursus voor iedereen die wilt beginnen met affiliate marketing!

Werkt het?

Resultaten spreken voor zich, zoals je bij de ervaringen kunt lezen hebben veel mensen al resultaat behaald! Wij zelf hebben ook gezien dat het echt werkt, al kan het misschien een paar maanden duren.

Affiliate Marketing is voor jou als:

  • Jij een passief inkomen wilt gaan genereren waarmee je je baas kan ontslaan!
  • Je  nieuwe waardevolle skills wilt leren
  • Je bereid bent om €47,00 in jezelf en je toekomst te investeren.

Affiliate Marketing is niks voor jou als:

  • Je niet in jezelf of in je toekomst wil investeren
  • Jij geen interesse hebt in extra geld verdienen
  • Je tevreden bent met je huidige leven en je 9 tot 5 baan

Heb jij een product wat je gereviewd wilt hebben? Neem contact met ons op via Review Insturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *