Blijvend Zelfvertrouwen Review 2019

Blijvend-Zelfvertrouwen

Een van de belangrijkste dingen die wij kunnen hebben is niet veel geld of een groot huis. Het is zelfvertrouwen! Met zelfvertrouwen kom jij iedere dag door! Maar dit is misschien wel heel makkelijk gezegd, want lang niet iedereen heeft zelfvertrouwen en weet ook niet hoe hij of zij dit kan krijgen. De e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen zou de oplossing wel eens kunnen zijn!

Als jij deze review leest dan betekent dit waarschijnlijk dat jij (net als héél veel anderen) weinig of geen zelfvertrouwen hebt en dat je daar graag iets aan wilt veranderen. Dan mag je jezelf bij deze al een klopje op je schouder geven want je bent er al aan begonnen! De eerste stap is gezet door te erkennen dat er iets niet helemaal lekker zit en door de beslissing die jij nu maakt om er iets aan te veranderen. Goed van je!

Op internet zal jij een enorm aanbod vinden aan cursussen die claimen jouw zelfvertrouwen te vergroten. Veel van deze cursussen zijn hartstikke duur, grote onzin of gewoonweg niet waar jij behoefte aan hebt. Geldt dit dan ook voor de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen? Is dit ook een van die vele onzin cursussen die je geen stap vooruit gaan helpen? Of is dit wel die parel waar jij naar op zoek bent? Lees snel verder en ontdek de waarheid!

Wie is Frank de Moei?

Misschien ken je Frank al van een van zijn andere e-cursussen of van de review die wij eerder over hem geschreven hebben. Mocht jij Frank de Moei nog niet kennen dan is dat geen ramp, in dit stukje zullen wij wat meer informatie over hem verschaffen zodat jij weet met wie je te maken hebt.

Frank-de-Moei

Frank is life coach en een expert in persoonlijke ontwikkeling. Ook is hij de eigenaar en oprichter van zijn bedrijf CapeDium Coaching en de website Newstart.nl 

Hij heeft verschillende studies afgerond op het gebied van psychologie en persoonlijke ontwikkeling, zoals: hij is Cum Laude geslaagd in Positieve Psychologie en hij is een gecertificeerde Life-Coach Neuro Associative Conditioning. En nog veel meer! Daarnaast is hij aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en het European Mentoring and Coaching Council (EMCC). 

Andere cursussen

Frank heeft nog verschillende andere cursussen ontwikkeld voor verschillende andere problemen waar jij ook vast al wel eens tegenaan bent gelopen. Hieronder vind je zijn andere cursussen.

Is Frank de Moei betrouwbaar?

Frank heeft met zijn cursussen al meer dan 15.000 mensen geholpen! En dan lukt je natuurlijk niet als je maar wat aan klooit. Voordat wij begonnen met het schrijven dan deze review hebben wij eerst contact met hem gezocht, hij reageert binnen 24 uur (vaak nog sneller zelfs) en is altijd vriendelijk en behulpzaam in zijn e-mails. 

Ook heeft hij zijn zaakjes prima op orde. Op zijn website, newstart.nl, vind jij alle gegevens die je nodig kan hebben. Zijn bedrijfsnaam, Carpe diem coaching, en het bijbehorende KvK nummer staan onderaan de website. Wil jij contact met hem opnemen? Dat kan dan gemakkelijk via de contactpagina of stuur hem zelf een mail, zijn mailadres staat ook vermeld op de contactpagina.

Kortom: Ja, Frank de Moei is hartstikke betrouwbaar!

Blijvend-zelfvertrouwen-op-verschillende-schermen

Wat biedt Frank aan?

Door de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen krijg jij de mogelijkheid om je weer jezelf te gaan voelen en weer in jezelf te gaan geloven. In een, relatief, korte tijd zal jij je eigenwaarde vergroten en je zelfrespect weer terug vinden. En dit is niet voor een dag of een week, dit resultaat is blijvend!

Zelfkritiek en jezelf vergelijken met anderen is een van de grote problemen waarom wij (jij, maar ook heel veel andere mensen!) geen zelfvertrouwen hebben. Door middel van deze cursus wordt jij stap voor stap begeleid om deze onnodige ideeën en eigenschappen om te draaien naar iets positiefs en productiefs.

Als je naar zijn website gaat dan lees je over veel herkenbare punten als jij geen of weinig zelfvertrouwen hebt, zoals: het CONSTANTE twijfelen aan alles wat je doen, faalangst, perfectionisme en denken dat je niet de moeite waard bent. Misschien lijkt het niet zo maar echt heel erg veel mensen hebben hier last van, je staat er dus echt niet alleen voor! Met de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen hoef jij geen jaren lang te werken om je zelfvertrouwen terug te winnen. Tijdens deze cursus worden de kern van jouw problemen praktisch en systematisch aangepakt, hierdoor zal jij op eigen kracht je zelfvertrouwen vergroten.

Dit klinkt allemaal natuurlijk heel erg mooi en precies waar je naar op zoek bent als je je zelfvertrouwen terug wilt! Maar komt het ook ècht overeen met wat je krijgt? Lees snel verder!

Wat krijg je werkelijk bij de ecursus Blijvend Zelfvertrouwen?

Voor 12 weken lang krijg jij iedere week een les opgestuurd van de cursus Blijvend Zelfvertrouwen. Iedere e-mail kaart een individueel punt of probleem aan waarom jij last hebt van een verlaagd zelfvertrouwen. Iedere e-mail bevat teksten en vragen waardoor jij nieuwe inzichten over zelfvertrouwen en, vooral, over jezelf vergaard. Aan het eind van iedere e-mail staat een of meerdere opdrachten die jij uit moet voeren.

Omdat het een e-cursus is krijg jij iedere week de e-mail in je inbox. Ben jij echter nog niet toe aan een nieuwe les omdat jij de vorige nog niet helemaal onder de knie hebt, dan is dat helemaal niet erg! Deze cursus kun jij in alle rust en op je eigen tempo volgen. Geen stress dus als je denkt achter te lopen!

Een voorproefje van dan e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen

Hieronder zie je een paar van de e-mails die wij hebben ontvangen tijdens de cursus Blijvend Zelfvertrouwen. Wegens auteursrechten hebben wij de afbeeldingen wel wazig moeten maken.

Blijvend-zelfvertrouwen-les-2
Blijvend-zelfvertrouwen-les-5
Blijvend-zelfvertrouwen-les-7
Blijvend-zelfvertrouwen-les-10

Opgedeeld in delen

Natuurlijk moet je beginnen bij het begin, daarom is deze cursus ook wel in drie delen op te delen.

Deel 1

In het eerste deel leer jij wat zelfvertrouwen nou eigenlijk is. Zelfvertrouwen is voor veel van ons maar een vaag concept, we weten allemaal wanneer we het voelen en we zijn ons er ook enorm bewust van wanneer we het helemaal niet voelen! Maar als je aan iemand vraagt wat het is wat ze precies voelen dan kunnen de antwoorden nogal uiteen lopen. Daarom is het verstandig om eerst eens te ontdekken wat zelfvertrouwen is en waar jij naar op zoek bent! Ook ontdek je waar jij nou eigenlijk onzeker van wordt en hoe dit komt en wat de gevolgen ervan kunnen zijn. In het eerste deel van de cursus leg jij dus je basis.

Deel 2

In het tweede deel van de cursus leer je meer over waar je onzekerheden vandaan komen en wat voor effect ze op jou maar ook op je omgeving hebben! Want als je denkt dat jouw onzekerheid allemaal maar invloed heeft op jouw eigen functioneren dan heb je het mis. Jouw omgeving heeft ook heel goed in de gaten dat je niet lekker in je vel zit. Verder in het tweede deel van deze cursus wordt jij al voorbereid op het derde deel. Wat wil jij specifiek aan jezelf gaan veranderen?

En zeg nu niet; “Ik wil alles aan mezelf veranderen”. Dat is helemaal niet nodig! Jij hebt heel veel positieve eigenschappen en sterke punten waar je hartstikke trots op mag zijn, alleen moet je dit zelf weer in gaan zien. Gelukkig sta je er niet alleen voor, het tweede deel van de cursus Blijvend Zelfvertrouwen zal jou helpen door de juiste vragen te stellen en je meer inzicht te geven over wie jij écht bent en wat jij echt kunt!

Deel 3

In het derde en laatste deel van de cursus ga jij echt knallen! Alle inzichten en wetenschappen die jij in de vorige 2 delen hebt geleerd ga je toepassen. Jij leert al die negatieve gedachten en energieën om te zetten in positieve en productieve ideeën en gedachten. Je leert weer hoe je het initiatief terug neemt in je eigen leven en je leert hoe je de duivels, die je kent als ‘Zelfkritiek’ en ‘Perfectionisme’, los laat. Kortom, je creëert een compleet nieuwe mindset over jezelf en over hoe jij problemen aan gaat pakken.

3 bonussen

Behalve de 12 weken cursus krijg jij ook nog eens 3 gratis e-books. Deze zijn geen must om te lezen maar het zijn zeker wel waardevolle toevoegingen op de cursus en ze zullen het een stukje makkelijker voor je maken. Hieronder zijn alle 3 de e-books kort toegelicht.

Inzicht in je eigen Kracht

Inzicht-in-je-kracht

Dit ebook hebben wij al eens eerder ontvangen bij de cursus Nooit meer Zorgen of Stress en wij zijn hier heel erg over te spreken! Het ebook heet 56 pagina’s vol met waardevolle en inspirerende teksten. Dit is een heel goede aanvulling op deze cursus, zeker de moeite waard! Dit ebook is ook los te koop!

Je bent prima zoals je bent!

Je-bent-prima-zoals-je-bent-ebook-cover

Als tweede bonus ontvang jij het ebook ‘Je bent prima zoals je bent!’. Voor iemand zonder zelfvertrouwen is deze titel al heel erg moeilijk om serieus te nemen maar wij vinden dit echt een must read als jij deze cursus volgt! 84 pagina’s vol zelfacceptatie, zelfrespect en zelfvertrouwen. Dit is echt een boost die je goed kunt gebruiken tijdens deze cursus.

Volg je eigen weg.

Volg-je-eigen-weg-ebook-cover

En als laatste bonus krijg je het ebook ‘Volg je eigen weg’. We zijn allemaal gewend, en we hebben allemaal geleerd, om maar gewoon normaal te doen en hetzelfde te doen als ieder ander. Maar waarom eigenlijk? Vaak ben je bang om ons kwetsbaar op te stellen en tegen de stroom in te gaan, en juist terwijl je daar zoveel winst en geluk uit kunt halen! Dit ebook staat 64 pagina’s vol met inzichten over kwetsbaarheid, assertiviteit, voor jezelf kiezen en het overwinnen van je verlegenheid. 

De prijs van de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen

Voor de gehele e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen én alle bonussen betaal je tijdelijk €49,00. Dit is echt een heel kleine prijs als je bekijkt wat je er allemaal voor terug krijgt. Ieder ebook wat jij er gratis bij krijgt heeft een individuele waarde van €25,00. Dat betekend dat je €75,00 aan gratis waarde krijgt. Ga jij op zoek op internet naar een cursus zelfvertrouwen vergroten dan kom je verschillende cursussen tegen die een paar honderd euro kosten. Een afspraak met een persoonlijke ontwikkeling coach kost al gauw €100,00 per uur! Dus een hele cursus voor €49,00 vinden wij echt een prima prijs!

Investeer in jezelf

In ons idee is een investering in jezelf de beste investering die je kunt maken! Zoals in de intro al geschreven stond, is zelfvertrouwen een van de belangrijkste dingen om te hebben. Dankzij zelfvertrouwen ga jij je gelukkiger voelen en hoef jij je nooit meer voor te doen als iemand die je eigenlijk niet bent! Gun jezelf om je zelfvertrouwen terug te krijgen en investeer in jezelf!

Niet goed geld terug

Garantie

Ben jij toch niet helemaal overtuigd? Dat kan, en dat is geen probleem. Frank biedt een 30 dagen niet goed, geld terug garantie voor de cursus Blijvend Zelfvertrouwen. Zo kun je de eerste paar lessen zelf uitproberen en zien of deze cursus voor jou gaat werken! Je loopt geen enkel risico dus.

De ervaringen van de klanten

Wij zelf hebben enorm veel gehad aan deze cursus! Iedereen kampt wel eens met onzekerheden en wij zijn daar zeker geen uitzondering op. Dankzij deze cursus hebben we meer inzicht gekregen in onze onzekerheden en de bron hiervan. En nu kunnen we ook inzien dat het eigenlijk nergens op slaat en dat de realiteit lang niet zo ernstig is als wij onszelf doen laten geloven. 

Waar we echter wel tegenaan lopen is één probleem. Je MOET zelf willen veranderen. Dit is een realisatie waar we best moeite mee hadden. In ons hoofd is het makkelijk om te denken: ”Ik wil veranderen” maar in ons hart vonden we het best heel moeilijk om uit onze comfort zone te stappen. Echter kunnen we met trots zeggen dat we het wel gedaan hebben en dat we hierom ook echt vooruitgang hebben gemaakt! Alleen lezen en er niets mee doen is niet genoeg, je moet de teksten en opdrachten écht begrijpen, uitvoeren en toepassen. Pas dan zal er iets veranderen. Maar als je écht wilt dan ga jij gegarandeerd je zelfvertrouwen terug winnen!

Negatieve reviews?

Echter zal jij ook negatieve ervaringen en reviews vinden als je op internet gaat zoeken. Niet iedereen gelooft in deze cursus en dat vinden wij jammer. Dit heeft te maken met de mindset ‘Eerst zien, dan geloven’. Tuurlijk is het heel gemakkelijk om zo te denken, zo denken de meeste mensen. Maar dit is niet de manier om verder te komen in je eigen ontwikkeling. Sterker nog, een gedachtengang als deze versterkt je onzekerheid alleen maar. Dus als jij de mindset hebt ‘Eerst zien, dan geloven’ dan is deze cursus niks voor jou. 

Positieve reviews!

Ben jij echter bereid om écht aan jezelf te werken en een sprong in het diepe te nemen? Draai de bovengenoemde mindset dan om; ‘Eerst geloven, dan zien’. Als jij zo gaat denken dan kan je de hele wereld aan, en deze cursus is daar geen uitzondering op!

Gelukkig hoef je het niet alleen van ons aan te nemen! De resultaten spreken voor zich, hieronder lees jij een paar ervaringen van voorgaande deelnemers.

Blijvend-zelfvertrouwen-ervaring-1
Blijvend-zelfvertrouwen-ervaring-2
Blijvend-zelfvertrouwen-ervaring-3

Conclusie over de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen

Wij zijn erg tevreden over de cursus Blijvend Zelfvertrouwen. De e-mails zijn duidelijk opgesteld en bevatten waardevolle informatie die ons verder heeft geholpen in onze weg naar zelfverzekerdheid. Ook de ebooks zijn waardevolle aanvullingen op de gehele cursus.

Ons struikelblok was (en is het af en toe nog steeds wel) dat we uit onze comfortzone moeten stappen om echt resultaat te behalen. De gedachtegang ‘Eerst zien, dan geloven’ daar daarom dus echt niet op bij deze cursus. Wij hebben deze blokkade echter overwonnen en zijn er enorm door gegroeid! 

Deze cursus is niet voor jou: als jij niet écht bereid bent om uit je comfort zone te stappen en om blokkades te overwinnen.

Deze cursus is wel voor jou: als jij een beter en gelukkiger leven wilt leiden! JIj verdient het driedubbel en dwars om zelfverzekerd en gelukkig te zijn! Gun jezelf deze ontwikkeling!

Kortom: ‘Blijvend Zelfvertrouwen’ is de juiste cursus voor jou als jij écht weer zelfverzekerd wil worden en je eigenwaarde wel een handje kan gebruiken. Natuurlijk zal dit niet zomaar gaan, je moet er wel voor werken. Maar hoe meer energie jij erin steekt, hoe mooier de resultaten zullen zijn die je gaat behalen! Jij verdient veel meer dan wat je jezelf nu toelaat! Jij bent hoe dan ook de moeite waard en jij verdient het om gelukkig te zijn en om liefde te voelen. Iedereen om je heen weet het, alleen jij nog!

Heb jij een product wat je gereviewd wilt hebben? Neem contact met ons op via Review Insturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *