Bol Masterclass Cursus Review 2019

Bol-Masterclass-cursus

Jij wilt een webshop beginnen! Of je hebt er al eentje maar wilt deze echt succesvol maken! Dan ben jij op de juiste plek. Met de Bol Masterclass cursus leer jij online succesvolle webshop opzetten met Bol.com.

Ook het opzetten van een online webshop is veel werk en je zult morgen niet schatrijk zijn. Maar het zal je verbazen hoe veel geld ook jij kunt verdienen als je deze cursus volgt. Jij haalt alle kennis in huis die je nodig hebt om maandelijks veel geld te verdienen, geen enkele technische kennis of ervaring nodig!

Interesse? Lees het hele artikel door want je zult een hoop waardevolle informatie en schokkende openbaringen ontdekken!

Wie is Jia Ruan?

Misschien heb je al eens van Jia Ruan gehoord, misschien ook niet. De vraag blijft natuurlijk; is Jia Ruan betrouwbaar? Daar zal ik antwoord op geven in dit kopje!

Jia-Ruan

Jia is een jonge internetmiljonair die rond zijn twintigste uit het hbo gedropt is. Hij wist dat een baan van 9 tot 5 niets voor hem zou zijn en daarom had hij besloten zijn geld te gaan verdienen op internet door middel van e-commerce. Op z’n twintigste was hij hartstikke blut en nu, twee jaar later, is hij inderdaad internet miljonair.

Hij heeft zeer populaire social media kanalen, denk aan YouTube en Instagram. Hij heeft op nummer 1 gestaan met zijn podcasts in iTunes waarin hij veel verschillende trainingen en inzichten deelt. Inmiddels is hij ook al geïnterviewd door verschillende media zoals FunX, 3FM en NRC.

Jia merkte dat er eigenlijk maar weinig mensen zijn die begrijpen wat hij precies aan het doen is. Daarom heeft hij besloten om deze vorm van passief inkomen meer onder de mensen te brengen. Jia is eigenaar van Unstoppable Lifestyle De B.V. en de oprichter van zijn cursus: de Bol Masterclass. Hiermee leert hij jou hoe ook jij geld kunt verdienen op het internet!

Is Jia Ruan betrouwbaar?

‘Jia is hier om jou te helpen!’ Dit is vaak moeilijk om te geloven want dit soort praatjes hoor je wel heel erg vaak op het internet. MAAR Jia is echt oprecht hier om jou te helpen! Hij is 100% te vertrouwen en hij is echt hier om jou te helpen een succesvol en gelukkig leven te halen en veel geld te verdienen. Ik heb een kort interview gehad met Jia om hem wat beter te leren kennen en een betere indruk te krijgen van zijn werk.

Wat biedt Jia aan?

Jia biedt jou de mogelijkheid om een behoorlijk inkomen te verdienen online door middel van e-commerce. Er gaan getallen in de rondte zoals €1200,00 in de eerste maand. Dit is echter Jia’s eigen verhaal dus er is geen garantie dat jij dit ook zal verdienen in je eerste maand. Inmiddels zijn er al wel honderden tevreden klanten die ook al lid zijn van de 10K Club. Dit zijn mensen die al meer van €10.000,00 verdient hebben dankzij zijn strategie.

Behalve een mooie kans om een zeer leuk passief inkomen te creëren is Jia ook een motivatie coach en consultant. Heb jij dus al een online webshop maar loopt het toch niet zoals je zou willen dan zou je hem ook nog in kunnen schakelen als consultant. Echter zul je ook al een heel eind komen met deze cursus!

Dankzij de Bol Masterclass krijg jij de mogelijkheid om volledig zelfstandig te werk gaan en je eigen passieve inkomen te gaan creëren. Hierdoor ben jij niet meer afhankelijk van je 9 tot 5 baan en kun jij je baas wel ontslaan! Eindelijk heb jij weer tijd om je hobby’s te oefenen, verre reizen te maken en meer tijd met je familie door te brengen!

Wat krijg je bij de Bol Masterclass Cursus?

Het klinkt allemaal wel heel erg mooi he? We moeten toegeven dat wij hier de verleiding ook zeker wel van zien. Maar wat krijg je nu precies wanneer jij aan de Bol Masterclass begint? Nou, dat is geen kattenpis. Naast de training krijg jij ook nog eens 7 extra’s. Hieronder hebben we alles voor je op een rijtje gezet:

De Bol Masterclass

De Bol Masterclass is een complete training waarmee jij een eigen winstgevende webshop op kunt zetten. Hiermee kun je maandelijks meer dan €3000,00 verdienen. De Masterclass bestaat uit:

Jia heeft een duidelijke en motiverende stem. De video’s zijn in duidelijke stappen uitgestippeld en hij neemt je aan de hand door het hele process om je eigen business op te zetten. Wat wij ook heel prettig vonden is dat hij een opdrachtenlijst aan je mee geeft aan het einde van de video’s hierdoor weet jij wat je moet doen en wat er van je verwacht wordt door de hele week.

Wat we niet verwacht hadden, is dat de video’s zo lang zouden zijn. In de tijd van nu hebben de meeste van ons inderdaad moeite met concentreren (dankzij telefoons, social media etc.). Dus wij kunnen best begrijpen dat mensen halverwege hun aandacht verliezen en er mee op houden. Echter heeft dit ook weer temaken met motivatie en focus.

Als jij er 100% voor wilt gaan dan moete een paar lange video’s echt geen probleem voor je zijn. Wij raden echter wel aan om de video’s minstens 2x te bekijken. Je wordt overspoeld door waardevolle informatie en het is echt aan te raden dat jij iedere druppel hier van opvangt.

Tijdens de video’s zijn wij er ook achter gekomen dat het ook een zekere investering vergt. Dit hadden wij natuurlijk al wel verwacht maar het staat nergens op de website vermeld dus voor sommige deelnemers zou dit best wel eens als een nare verassing kunnen komen! Wees hier dus op behoed! It takes money to make money!

Met de eerste 4 modules leg jij een stevige basis voor je nieuwe business. Nadat jij de basis hebt gelegd kun je pas echt aan de slag met geld verdienen!

De Modules

Module 1 – Welcome to the Winning team

 1. De weg naar Succes
 2. Het voertuig naar Vrijheid
 3. The new Paradigm
 4. De 100K Mindset
 5. Quest Unlocked

Module 2 – Ground Zero

 1. Ecommerce 101
 2. Het Businessmodel
 3. De Platformen
 4. Gebruikmaken van Bol.com

Module 3 – The Goldmine

 1. Het geschikte Product
 2. Listings op Bol.com
 3. De optimale Listing
 4. The Ultimate Research

Module 4 – Artificial Intelligence

 1. DNA voor Succes
 2. Data verzamelen
 3. De juiste leveranciers vinden
 4. The Golden Calculator

Module 5 – Showtime

 1. De investering maken
 2. Het product online zetten
 3. Logistiek via Bol.com

Module 6 – Monk like Patience

 1. Monk like Patience

Module 7 – The next Apple

 1. De Basis voor Private Labels
 2. Jouw eigen Brand creeeren
 3. Merkregistratie
 4. De Omschakeling

Module 8 – 10x Time

 1. 7 Figures Mindset
 2. 10x Finances
 3. Traffic
 4. Forwarding Service
 5. Bouw je Dreamteam
Bol-master-class-banner

Wekelijkse Groeps coaching

In deze wekelijkse Groeps coaching sessies kun jij gemakkelijk al je vragen stellen. Hierdoor krijg jij meteen antwoord en kun jij sneller resultaat behalen.

Lifetime TRIBE membership

Binnen deze tribe zul je alleen maar like-minded mensen vinden, dit is erg motiverend en je zal veel van ze leren. Hier kun jij ook alle vragen stellen die je hebt en zij zullen je verder kunnen helpen dankzij alle ervaringen die zij al opgedaan hebben voor jou.

Golden Calculator

The-Golden-Calculator

Met deze handige calculator zal jij altijd op de hoogte zijn van de hoeveelheid winst die jij aan het eind van de maand behaald hebt.

The Knowledge Vault

Met de Knowledge Vault blijf jij altijd op de hoogte van de laatste tactieken en strategieën zodat jij jouw e-commerce imperium verder op kunt bouwen en blijven uitbreiden

Leveranciers Script

Exclusieve-leveranciers

Dankzij het leveranciers script zul jij altijd de juiste leveranciers krijgen voor jouw onderneming. Een verkeerde leverancier kan je heel erg veel geld kosten en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Maandelijkse Meetups & Exclusieve Uitnodigingen

Ook is het prettig en zeer motiverend om regelmatig face 2 face te kunnen praten met like minded ondernemers zoals jijzelf! Dankzij deze meetups ontmoet jij meer mensen die jou kunnen helpen je naar het volgende niveau te tillen.

KvK Succes Checklist (NL), Ondernemersloket Checklist (BE)

KvK-checklist

Met deze checklists zal inschrijven geen probleem voor je zijn. Zo zal jouw bedrijfsregistratie vlekkeloos verlopen en kan jij vloeiend door naar de volgende stap!

De prijs van de Bol Masterclass Cursus

De cursus op zich kost €997,00. Nu begrijpen we heel erg goed dat van zo’n bedrag je de moed misschien een beetje in de schoenen zinkt! Het is inderdaad een hele smak met geld om in een keer uit te moeten geven. Gelukkig hoeft dat niet! Je kunt de cursus namelijk ook in vijf termijnen van €250,00 betalen!

Dat maakt zo’n investering al weer een stuk dragelijker! Bedenkt je wel, een investering van €997,00 kan je echt heel erg veel geld brengen in de toekomst! En behalve geld krijg je er ook heel veel vrijheid voor terug. Als jij je baas wilt ontslaan en meer vrije tijd wilt dan is De Bol Masterclass echt een heel goede cursus voor jou waar je veel winst uit kan halen.

Houdt er wel rekening mee dat jij flink zult moeten investeren wanneer jij uiteindelijk je producten gaat inkopen! Mocht jij dit kapitaal niet bezitten dan kun je natuurlijk altijd op zoek naar een inversteerder die jou hierbij wilt helpen maar dit is echt wel een heel belangrijk punt wat je niet over het hoofd moet zien!

Nu hebben we het steeds over een bedrag van €997,00. Maar eigenlijk is de cursus vele malen duurder. We hebben namelijk de waarde van alle bonussen en extra’s nog helemaal niet in acht genomen.

 • Wekelijkse groepscoaching twv €997,00
 • Lifetime tribe membership twv €997,00
 • De Golden Calculator twv €297,00
 • Het Leveranciers Script twv €197,00
 • The Knowledge Vault twv €997,00
 • Maandelijkse Meetups & Exclusieve uitnodigingen twv €997,00
 • De KvK Succes Checklist (NL), Ondernemersloket Checklist (BE) twv €47,00

Dit alles bij elkaar opgeteld brengt de waarde van de bonussen en extra’s op €4529,00. Plus de cursus erbij maakt het €5526,00. Dan is een bedrag van €997,00 toch niet zo veel als je ziet wat je er allemaal voor terugkrijgt, niet te verzinnen wat voor potentie het wel niet houdt voor de toekomst!

Heb jij de Bol Masterclass Cursus een kans gegeven maar is het toch echt niet jouw ding? Dan heb jij recht op een 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Jij hebt dus 14 dagen om te proberen of de Bol Masterclass Cursus opleeft aan jouw verwachtingen. Zo niet, dan stuur je een mailtje en krijg je je geld terug. Geen enkel risico dus.

Is het jouw geld waard?

Misschien is €997,00 een vrij grote uitgave om in één keer te maken, dat vonden wij zelf ook wel even slikken. Gelukkig kan je ook in termijnen betalen dus dat maakt het al een stuk minder zwaar. Wij zijn van mening dat deze cursus absoluut je geld waard is! Ecommerce is een van de makkelijkste manieren om online geld te verdienen en een perfecte manier om je eigen business te starten. Als jij ongelukkig bent met je huidige baan en wil je voor jezelf beginnen dan raden we je aan om met deze cursus te starten.

Voor wie

Deze cursus is voor iedereen en gelijktijdig ook weer niet. Zoals heel erg veel dingen in het leven geldt het dat je er moeite voor moet doen. Als jij denk dat je tonnen met geld gaat verdienen door er een of twee keer per maand eens voor te gaan zitten dan heb je het mis.

Ook deze cursus vergt discipline, focus en motivatie. Maar als jij gemotiveerd bent om jouw leven te verbeteren dan ben je er eigenlijk al! En dan is er natuurlijk nog de prijs. Bijna €1000,00 voor een cursus is best een boel geld. Er zijn niet veel mensen die dat in een keer uit willen geven zonder er meteen resultaat voor terug te krijgen. Maar! Als jij bereid bent om er echt voor te gaan dan heb jij die investering met een paar maanden al dik terugverdient! En dat is het ook, een investering! In jou en in je toekomst!

De ervaringen van de klanten

De Bol Masterclass heeft inmiddels al meer dan 2500 klanten en zeker niet zonder successen! Echter moet je er wel bij stil staat dat je geen duizenden euro’s zult verdienen in de eerste paar maanden. Het is echt hard werken en er zullen zeker een paar maanden voorbij voordat je pas echt veel geld (duizenden) gaat verdienen.

In de eerste paar maanden is het echter al wel mogelijk om een paar honderd euro te verdienen! Zeker geen slecht begin lijkt mij zo! Hieronder hebben we een boel ervaringen bij elkaar gezocht van deelnemers die jou al zijn voorgegaan!

Is het ons gelukt?

Wij hebben een aantal van de lessen gevolgd en zelfs na de eerste les konden wij al zien dat deze cursus enorm sterk in elkaar gestoken is! Onze handen kriebelen dan ook om deze cursus af te maken! We hebben de cursus nog niet af gemaakt maar het staat zeker op onze to do list. 

Gelukkig zijn er enorm veel deelnemers die de cursus al hebben afgerond en zij hebben al enorm vette resultaten behaald!

Conclusie over de Bol Masterclass Cursus

Onze eindconclusie is: De Bol Masterclass is het driedubbel en dwars waard! Maar alleen als jij echt bereid bent om zelf serieus aan de slag te gaan en flink te investeren! Je zal er niet komen als jij geen drive of motivatie hebt voor verbetering.

Wij zijn enorm onder de indruk van de kwaliteit van de cursus en hoe duidelijk alles uitgelegd wordt in de video’s. Letterlijk iedereen kan dit doen en dit volgen, geen technische kennis of voorgaande ervaringen zijn nodig.

Het enige nadeel wat wij inzien is de prijs. Ondanks alle bonussen en extra’s die je er bij krijgt begrijpen wij heel goed dat er niet veel mensen zullen zijn die dit soort bedragen zo maar in eens investeren. Dit kun je echter ook als een voordeel zien!

Er zijn maar heel erg weinig mensen die dit willen investeren en als jij een van de weinige bent die dat wel wilt dan heb je al drie strepen voor! Minder concurentie betekend meer geld op de bankrekening!

Jia geeft ook webinars schrijf je in en leer meer over de Bol Masterclass Cursus.

Dus: ben jij bereid er echt moeite in te steken en er vol voor te gaan? Wil jij echt jouw leefomstandigheden verbeteren en financieel onafhankelijk worden? Dan is deze cursus echt een topper voor jou!

Werkt het?

De resultaten liegen er niet om! Met zoveel positieve ervaringen durven wij met overtuiging te zeggen dat de Bol Masterclass cursus zeker werkt! Tegenwoordig is het vrij gemakkelijk om geld te verdienen op internet! Helaas weten nog maar weinig mensen hier van en wordt er snel vanuit gegaan dat het oplichterij is. Dit is jammer want het werkt echt!

De Bol Masterclass is iets voor jou als:

 • Jij online een passief inkomen wilt gaan genereren
 • Je bereid bent om geld in jezelf en in je toekomst te investeren
 • Je jouw baas wilt ontslaan en voor jezelf wilt beginnen

De Bol Masterclass is niks voor jou als:

 • Je niet bereid bent om in jezelf en in je toekomst te investeren
 • Je tevreden bent met jouw huidige financiële situatie
 • Jij niet geloof in geld verdienen op internet

Heb jij een product wat je gereviewd wilt hebben? Neem contact met ons op via Review Insturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *