Cryptocurrency Beginnerscursus Review 2019

Cryptocurrency-Beginnerscursus

Tegenwoordig kun je er bijna niet meer omheen, Cryptocurrency! Iedereen lijkt er in te handelen en naar horen zeggen is het een goudmijn. Logisch dat jij dan ook mee wilt delen in dit succes! Het is echter wel verstandig dat jij weet wat je gaat doen. 95% van de handelaars op de beurs verliest geld en jij wil zeker niet bij deze 95% horen! Dan is de Cryptocurrency Beginnerscursus zeker een goed punt om te beginnen.

De succesverhalen vliegen je om de oren! De bakker heeft honderden euro’s winst gemaakt met cryptocurrency. Zelf de medewerkers van jouw plaatselijke Hema hoor je er over praten! Maar dan gebeurd het! De crypto currency bubbel barst en de markt stort in! Maar goed dat je er niet mee was begonnen toen iedereen het deed! Toch wil je een gok wagen en kijken of crypto currency traden wat voor jou is. Wat is de volgende stap?

Op internet ga jij honderden (al dan niet duizenden) mensen vinden die crypto currency “experts” zijn en die denken dat ze hét geheim hebben ontdekt, waarvan later blijkt dat ook zijn dikke verliezen maken. Ook zul jij een enorm aanbod aan cursussen, lessen, tips en tricks vinden om een winnaar te worden in de crypto trading business. Door de bomen zie je het bos niet meer!

Wat is nu echt de waarheid en wat is vette onzin bedoeld voor mensen die wanhopig op zoek zijn om een paar snelle euro’s te verdienen? En de Cryptocurrency Beginnerscursus dan? Is dat wel écht een cursus waar jij winst mee gaat maken? Of is het weer oplichterij bedoeld om de verkoper rijk te maken? Lees snel verder en ontdek de waarheid! 

Wie zijn Patrick Suiker, Derek Westra en Robin Westra?

AllesoverCrypto.nl kent momenteel drie team leden, Patrick, Derek en Robin. Hieronder zullen alle drie de jongens even kort toegelicht worden.

Patrick Suiker

Patrick

In 2011 behaalde Patrick vij propedeuse Business Administration aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hierna ging hij door voor zijn Bachelor Business Administration en behaalde deze in 2014 aan de VU University Amsterdam. Als laatste ging hij voor zijn master Entrepreneurship en behaalde deze in 2015 aan de University of Amsterdam. Tijdens zijn studies, en zelfs al op de middelbare school, is hij zelfstandig handelaar geweest in een breed spectrum aan producten. Handelen heeft er bij hem van jongs af aan al in gezeten dus! In 2017 besloot hij om er echt serieus mee aan de slag te gaan en samen met Derek Westra en Robin Westra richtte hij AllesOverCrypto.nl op. Inmiddels is hij al ruim 2 jaar co-founder en crypto marketer voor zijn bedrijf! Patrick is een van de twee leraren die jou gaat leren hoe cryptocurrency werkt.

Derek Westra

Derek

Derek is professioneel Growth Hacker. In 2017 heeft hij een intense cursus gevolgd hier voor aan de B. Startup School Amsterdam. Voordat hij Growth Hacker was, heeft hij in 2014 zijn Bachelor Economie behaald aan de Universiteit van Amsterdam en hij is doorgegaan voor zijn Master in Behavioural economics and Game Theory. Derek vind niets interessanter dan de psychologie achter de economie! In 2017 richtte hij met een partner de stichting Africanimals op waarmee ze geld inzamelen voor het verbeteren van de leefomstandigheden van de dieren in Afrika. Ook richtte hij in 2017 samen met Patrick Suiker en Robin Westra AllesOverCrypto.nl op. Hier is hij inmiddels al twee jaar werkzaam als co-founder en publisher! Derek is de tweede leraar die jou zal leren hoe cryptocurrency echt werkt.

Robin Westra

Robin

Robin is de technische kracht achter AllesOverCrypto.nl. In 2019 ronde hij zijn Bachelor Computer Sciences af aan de Vrije Universiteit Amsterdam. In 2017 richtte hij samen met Patrick Suiker en Derek Westra AllesOverCrypto.nl op en is daar nu al ruim twee jaar werkzaam als co-founder en technical support voor de website. Hij zorgt er voor dat jij goed gebruik kunt maken van de website en alles wat zij aanbieden.

Zijn Patrick, Derek en Robin betrouwbaar?

Gezien de cursus Cryptocurrency voor Beginners nog niet zo heel lang bestaat kunnen wij ons indenken dat je een paar bedenkingen hebt over de betrouwbaarheid van AllesOverCrypto.nl. Geen zorgen, wij hebben onderzoek gedaan naar het bedrijf! En gelukkig zijn wij geen gekke fratsen tegen gekomen. Onderaan hun website zul je het KvK en BTW nummer vinden voor het bedrijf, AllesOverCrypto. Daarnaast hebben zij zelfs hun IBAN nummer op de website vermeld (al denken wij niet dat dit écht verstandig is).

Contact opnemen is ook geen probleem! Ze hebben een duidelijke contactpagina, het e-mail adres staat ook vermeld als je liever een mailtje stuurt en je zou ze zelfs kunnen bellen als jij vragen hebt over de webshop. Wij hebben zelf natuurlijk ook contact gehad met AllesOverCrypto en hoewel het even duurde voordat we een reactie kregen op onze eerste mail verliep het daaropvolgende mailcontact erg snel en kregen we gewoonlijk binnen één dag een reactie.

Kortom: Ja, team AllesOverCrypto heeft zijn zaakjes netjes op orde en is zeker te vertrouwen!

Wat bieden Patrick en Derek aan?

Op de verkooppagina van de Cryptocurrency Beginnerscursus wordt de marktcyclus van Bitcoin besproken. Zo zie jij een aantal grafieken met hoge pieken en lage dalen. En de één hoger en dieper dan de vorige! Zo laten ze je realiseren dat Bitcoin niet dood is en dat er een zeker patroon te herkennen is in de marktcyclus van Bitcoin. Eens in de zoveel tijd stijgt de waarde naar voorheen onbekende hoogtes om daarna weer sterk te dalen, zo gaat het al jaren. De indruk dus jij krijgt is dat jij hier ook onderdeel van uit wilt maken. Iedereen kan zien dat hier geld in te verdienen valt zolang je maar meedoet! 

Hier kun je zien dat Derek invloed heeft gehad op het schrijven van de tekst. De verkoop techniek die hier wordt toegepast heet namelijk Fear of Missing Out. wat betekent: Je wilt meedoen omdat je bang bent dat je anders iets misloopt!

Dit is een zeer effectieve manier, wij waren er zelf ook bijna in gestonken, maar misschien niet de beste beweegreden om te beginnen met cryptocurrency. Houdt altijd in gedachten dat er een risico verbonden zit aan handelen!

Huidige-Cyclus

Wel investeren

Dit neemt echter niet weg dat het alsnog een slim idee is om te investeren in crypto, de cijfers liegen er namelijk niet om! Er gaat weer een piek komen waar weer een boel geld verdient gaat worden. Helaas is het laatste dalpunt al geweest dus kun je het beste even wachten tot na de eerst volgende piek om echt optimaal gebruik te maken van je winst. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je nu niet kunt investeren er valt namelijk nog steeds geld te verdienen met de volgende piek! En het is heel verstandig om alvast jezelf te verdiepen in crypto zodat je toe kunt slaan wanneer het moment daar is! Wat wij hier eigenlijk mee willen zeggen is dit: Weet waarom je het doet! 

Geen loze beloftes!

Naast de verleidelijke grafieken en informatie die jij op de verkooppagina van de Cryptocurrency Beginnerscursus vind krijg je ook een “100% succesvolle-cryptobelegger-garantie”. Dat wil zeggen: Jij zal een de wereld van beleggen in cryptocurrency succesvol begrijpen na het volgen van deze cursus. Ze geven GEEN garantie dat jij werkelijk een succesvolle belegger wordt. Dit is een belangrijk verschil waar jij echt van op de hoogte moet zijn om teleurstelling te voorkomen. De garantie kan wat misleidend overkomen dus bij deze ben je op de hoogte!

Waar wij erg blij mee zijn is dat er geen overdreven beloftes gemaakt worden op de website die niet waargemaakt kunnen worden. Jij zal nergens lezen dat jij €10.000,00 gaat verdienen met crypto of dat jij nooit verlies zal maken. Dit is namelijk waar veel verkopers de mist in gaan. Gelukkig blijven Patrick en Derek realistisch en vertellen ze je niet dat je met een week stinkend rijk bent. Tuurlijk, het kan, als je heel veel geluk hebt. Maar het is niet realistisch. Wel geven ze de garantie dat jij geen beginnersfouten zal gaan maken. En dit is een waardevolle (en misschien wel de belangrijkste) belofte die een beginnende belegger graag hoort. Met beginnersfouten kan jij namelijk heel erg veel geld verliezen en dat is nu nét wat je niet wilt!

Wat krijg je werkelijk

Na aanschaf van de cursus krijg jij een aantal e-mailtjes in je inbox zodat je kunt inloggen op het Cryptocurrency Beginnerscursus platform. Hier vind jij de cursus die je hebt aangeschaft en kun je meteen beginnen! Ook kun je al je bonussen downloaden via de links in de e-mail, hier later meer over. Het platform is duidelijk en overzichtelijk en je zal niet hoeven zoeken naar je cursus.

De cursus zelf bestaat voornamelijk uit video’s. In deze video wordt het onderwerp, wat je in dat hoofdstuk behandeld, stap voor stap uitgelegd. De video’s en audio zijn van goede kwaliteit en de spreker heeft een prettige en duidelijke stem om naar te luisteren. Je kan écht zien dat dit een cursus is voor de absolute beginner en wij als absolute beginners zijn erg tevreden met de duidelijke uitleg.

allesovercrypto-ledengedeelte

Cryptocurrency Beginnerscursus

De cursus begint met een welkomstwoord en een introductie. Hierop volgende 5 hoofdstukken waarin jij alles gaat leren over het traden in cryptocurrency! Aan het eind van ieder hoofdstuk MOET jij een kennisquiz maken. Deze test moet je ook écht goed maken voordat je verder kunt naar het volgende hoofdstuk! Tot slot moet jij eindexamen doen en kun je eventueel nog de geavanceerde bonus lessen volgen. Wij hebben de cursus zelf doorlopen en het echt een enorm complete en uitgebreide beginnerscursus!

Waar wij ook erg over te spreken zijn is dat je de cursus volledig op je eigen tempo en in je eigen tijd kunt volgen. Je hebt hoe dan ook toegang tot het platform dus je kunt de lessen volgen wanneer jij daar behoefte aan hebt. Daarnaast krijg jij ook nog eens gratis levenslang ondersteuning van jouw mentor! Dus als jij over anderhalf jaar met vragen zit, dan kun je die gewoon stellen zonder enorme bedragen te hoeven betalen voor een consult!

Het welkomstwoord en de inleiding

Voordat jij werkelijk met de cursus begint maak je kennis met je leraren, Patrick en Derek. Je wordt ingelicht over hoe de cursus in elkaar steekt en je kunt eventueel een enquête invullen. Dit is geen must, je kunt het ook gewoon skippen. De inleiding van de cursus is vrij algemeen maar leuk uitgevoerd! Iedere keer als jij informatie krijgt kun je daarna een test doen om te kijken of je de stof wel echt beheerst! Dit is ook geen must maar als jij serieus bent over cryptocurrency is het wel belangrijk dat jij werkelijk weet waar je mee aan de slag gaat.

Hoofdstuk 1 Crypto kopen

Hier begint het échte werk en deze hoofdstukken zijn wél verplicht! In dit hoofdstuk wordt je uitgelegd hoe je werkelijk cryptocurrency kunt kopen.
Als jij deel wilt nemen aan de crypto-economie moet je natuurlijk wel bij het begin beginnen, crypto kopen. Gelukkig gaat het niet meteen over honderden euro’s. Jij kan al crypto kopen voor €1,00!

Dit zijn de subhoofdstukken die worden behandeld:

 • 1.1 Crypto kopen op Bitvavo
 • 1.2 Crypto kopen op Binance
 • 1.3 Crypto kopen op IDEX
 • 1.4 Crypto kopen op BitMEX
 • 1.5 Crypto kopen op Litebit en TradeOrge

En dit hoofdstuk wordt afgesloten met een kennisquiz – Crypto kopen!

Hoofdstuk 2 Crypto Beveiligen

Onderschat het belang van goede beveiliging niet! Gezien crypto compleet digitaal is ben je hartstikke vatbaar voor hackers en mensen die kwaad in de wil hebben. Jij als crypto trader wilt echt geen slachtoffer worden van een hacker die zo even al je zuurverdiende cryptocoins voor je neus weg kaapt! Gelukkig hebben Patrick en Derek hier een heel hoofdstuk aan gewijd.

Dit zijn de subhoofdstukken die worden behandeld:

 • 2.1 Wat is een wallet?
 • 2.2 Paper Wallet
 • 2.3 Hardware Wallet
 • 2.4 Software Wallet
 • 2.5 Tweestapsverificatie

En dit hoofdstuk wordt afgesloten met een kennisquiz – Crypto beveiliging!

Hoofdstuk 3 Winsten uitbetalen

Dit is natuurlijk een leuk hoofdstuk waar jij zeker veel over wilt weten! Want hier gaat het om, winst! Als jij eenmaal winst hebt dan wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk op je bankrekening hebben. Wederom kan jij met Patrick en Derek mee kijken hoe jij je winst kan laten uitbetalen per verschillend platform.

Dit zijn de subhoofdstukken die worden behandeld:

 • 3.1 Winsten uitbetalen via Bitvavo
 • 3.2 Winsten uitbetalen via via Bitonic
 • 3.3 Winsten uitbetalen via Kraken

En dit hoofdstuk wordt afgesloten met een kennisquiz – Winsten uitbetalen!

Hoofdstuk 4 Initial Coin Offerings (ICO’s)

Dit is waarschijnlijk een term waar jij nog niet mee bekend bent. Een ICO kun je ook wel de crypto versie noemen van crowd funding. Jij koopt dus coins bij een beginnende blockchain startup en als het succesvol wordt kunnen je coins veel geld waard worden. Gelukkig heeft de Cryptocurrency Beginnerscursus een heel hoofdstuk over ICO’s!

Dit zijn de subhoofdstukken die worden behandeld:

 • 4.1 Wat is een ICO?
 • 4.2 Hoe doe je mee aan een ICO?

En dit hoofdstuk wordt afgesloten met een kennisquiz – ICO’s!

Cryoticurrency-beginnerscursus-hoofdstuk-4

Hoofdstuk 5 Crypto Trading

En hier wordt al je vergaarde kennis samengebracht en wordt je werkelijk geleerd hoe jij gaat traden in cryptocurrency. Ieder subhoofdstuk moet je afsluiten door een kennistest af te nemen voordat je verder kan naar het volgende hoofdstuk. 

Dit zijn de subhoofdstukken die worden behandeld:

 • 5.1 De Exchange
 • 5.2 Bubbels en Marktcyclussen
 • 5.3 Support & Resistance
 • 5.4 Candlesticks
 • 5.5 Live Trade

Het Eindexamen!

Je bent er bijna! Het wordt nu tijd om al jouw vergaarde kennis en ervaring te toetsen en het eindexamen af te nemen. Wanneer jij het eindexamen voltooid hebt krijg je ook een certificaat! Dit eindexamen bevat 60 vragen dus ga er even goed voor zitten.

Bonuslessen! – Geavanceerd

Jij hebt de smaak te pakken en wilt meer leren over het handelen in cryptocurrency! Dan heb jij geluk want na de eindexamen krijg jij toegang tot één bonusles. Deze bonusles gaat over Bitcoin shorten & leverage. Wanneer je de les hebt afgerond kun je de geleerde les nog eens testen met een kennisquiz – Bitcoin shorten & leverage.

De Bonussen

Naast de Cryptocurrency Beginnerscursus krijg jij ook nog een aantal gratis bonussen! Namelijk 4 gratis ebooks. Hieronder zijn de bonussen kort toegelicht.

De Bitcoin en cryptocurrency begrippenlijst

crypto-begrippenlijst

Deze lijst gaat jou goed van pas komen! 9 pagina’s vol met begrippen en uitleg van deze begrippen. Crypto, en beleggen ook, heeft enorm veel vakjargon en daarom waren wij erg blij met deze handvatten. Van AFM naar Mooning naar Whale. Het staat er allemaal in!

Crypto belastinggids

bitcoin-en-belasting

Misschien had je hier nog niet eens aan gedacht maar wanneer jij geld online gaat verdienen door het traden in cryptocurrency dan moet jij de belastingdienst hiervan op de hoogte stellen. Dit ebook bestaat uit 9 pagina’s waarin jou wordt uitgelegd hoe je dit moet doen en wat je precies aan moet geven.

12 tips voor beginners

12-waardevolle-crypto-tips

Dit ebook bestaat uit 27 pagina’s vol met waardevolle informatie en tips voor de beginnende cryptocurrency trader. Het zijn vrij algemene tips die gelden voor cryptocurrency maar ook voor algemeen beleggen. Toch willen we deze vaak vergeten. Daarom is het prettig dat je ze terug kunt lezen .

De Bitcoinbijbel

bitcoinbijbel

Als jij echt geïnteresseerd bent in alles crypto dan is dit ebook zeker een must read! 131 pagina’s met informatie over wat cryptocurrency nu precies is, waar het vandaan komt, en welke soorten cryptocurrency er zijn. Daarnaast wordt ook de gehele cursus nog eens in detail besproken en uitgebreid. Een zeer waardevolle toevoeging op het gehele pakket!

De prijs van de Cryptocurrency Beginnerscursus

Normaal gesproken betaal je €400,00 voor deze cursus. Dat is een flink bedrag! Gelukkig voor jou hanteren ze een tijdelijke kortingsactie en betaal je maar €197,00! De cursus bestaat nog niet enorm lang en daarom willen ze graag klanten trekken door de prijs tijdelijk te verlagen, wees er snel bij dus! 

€197,00 is echt een bescheiden prijs om te betalen als je nagaat wat je er allemaal voor terug krijgt! De cursus is diepgaand, van goede kwaliteit en enorm uitgebreid! Als jij nog niet weet hoe de cryptocurrency wereld in elkaar steekt na het volgen van deze cursus dan is er echt iets goed mis gegaan tijdens je cursus. De “100% succesvolle-cryptobelegger-garantie” is helemaal niet overdreven. Deze investering vn €197,00 is het helemaal waard voor iedere beginnende cryptocurrency trader die droomt van wat meer geld in de portemonnee en een mooier leven. Daarnaast zijn alle bonussen ook nog eens gratis. De individuele prijzen van de bonussen zijn:

 • De Bitcoin en cryptocurrency begrippenlijst (t.w.v. €10,00)
 • Crypto belastinggids (t.w.v. €17,00)
 • 12 tips voor beginners (t.w.v. €17,00)
 • De Bitcoinbijbel (t.w.v. €27,00)

Dat is dus nog eens €71,00 aan gratis content! 

Daarnaast is de potentie die het heeft voor de toekomst natuurlijk enorm groot. Jij kan vrij gemakkelijk je investering terug verdienen als jij de cursus hebt gevolgd. En natuurlijk nog veel meer geld verdienen voor de toekomst. Investeer in jezelf en in je eigen toekomst, investeer in cryptocurrency!

Cryptocurrency-beginnerscursus-op-verschillende-schermen

Niet goed geld terug

Jij wilt de gok wagen maar vind het toch nog wel een beetje spannend. Geen zorgen! Jij hebt namelijk een 90 dagen niet goed, geld terug garantie! Je loopt dus geen enkel risico. Is crypto niks voor jou? Prima, dat kan. Je hoeft maar een mailtje te sturen binnen de eerste 90 dagen na aanschaf en je krijgt je geld terug gestort.

Onze ervaring

Een review is niet compleet zonder ervaringen. Misschien heb je al wel gemerkt dat wij erg enthousiast zijn over deze cursus. Wij zijn zelf erg geïnteresseerd in de wereld van beleggen, crypto en online geld verdienen en waren daarom ook erg blij toen we deze cursus gingen uitproberen. We zijn erg onder de indruk van de informatie en uitleg die gegeven wordt. Je leert stap voor stap hoe jij ook mee kunt doen aan het cryptocurrency traden. Zeker door de potentie voor de toekomst zijn wij van mening dat je beter vroeg dan laat kunt beginnen met het inwinnen van deze informatie! 

Omdat deze cursus nog niet erg lang bestaat zijn er nog niet veel ervaringen online te vinden van deelnemers. Wat we wel hebben ontdekt is dat er veel mensen zijn begonnen met de cursus, dit is terug te lezen op het forum van Coingids.nl helaas hebben deze deelnemers nog niet verteld hoe zij de cursus ervaren.

Maar! Wij zijn erg positief over de Cryptocurrency Beginnerscursus!

Cryptocurrency-beginnerscursus-op-de-laptop

Conclusie over de Cryptocurrency Beginnerscursus

Zoals je hierboven kunt lezen raden wij de Cryptocurrency Beginnerscursus voor iedereen aan die de juiste eerste stap wil zetten in de richten van crypto trading. Handelsplatformen, beveiliging, verschillende soorten coins, trading en winstuitkeringen. Je wordt aan de hand genomen en alles wordt je stap voor stap uitgelegd. Geen enkele kennis of ervaring is nodig, voor de echte beginners dus!

De tijdelijke prijs van €197,00 is goed te overzien en met alle bonussen er bij krijg je een professioneel uitgewerkt totaalpakket waar jij heel veel van gaat leren. Als jij besluit te investeren in de Cryptocurrency Beginnerscursus dan investeer je in jezelf en in je toekomst. En een inversteing in jezelf is altijd de moeite en het geld waard! 

Houdt wel in gedachten! Er is altijd een risico verbonden aan online handelen!

Kortom: Weet jij niet waar je moet beginnen met crypto maar wil je wel heel graag instappen? Start dan met de Cryptocurrency Beginnerscursus!

Heb jij een product wat je gereviewd wilt hebben? Neem contact met ons op via Review Insturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *