Droog Train Protocol voor Vrouwen Review 2019

Droog-train-protocol-voor-vrouwen

Het is weer zomer! Tijd voor bikini’s badpakken en korte en strakke kleding. Maar misschien zie je dit toch niet helemaal zitten omdat je niet tevreden bent over je lichaam. Misschien heb je dikke bovenbenen of lovehandles. Misschien heb je buikvet of dikke armen. Dit is absoluut niet wat jij wil, helemaal niet in de zomer! Jij wil strakke billen, een platte buik en gespierde armen en benen. Geen overtollige vetjes meer! Maar hoe pak je zoiets in godsnaam aan? Wat dacht je van het Droog Train Protocol voor Vrouwen? 

Een sexy en strak lichaam, daar zeggen we allemaal ‘Ja!’ tegen. Maar zo’n lichaam krijg je niet zo maar, dat wordt heel hard werken. Maar het feit dat jij deze review leest betekent dat jij klaar bent om hard te gaan en echt te knallen met deze training. Of je net gaat beginnen of al een gevorderde fitnesser bent maakt niet uit. Als jij over de drive beschikt om gemotiveerd aan de slag te gaan dan gaat het je lukken om een strak en gespierd lichaam te krijgen!

Maar hoe ga je zoiets aanpakken? Ga je dan random oefeningen doen? Ga je zelf een programma samenstellen ook al weet je niet echt waar je op moet letten en wat je moet doen? Of ga je een kei dure personal trainer inschakelen? Natuurlijk kun je ook een van de vele gratis programma’s proberen die je op internet vind, ookal weet je waarschijnlijk al dat dit niet gaat werken. Of wil je beginnen met het Droog Trainen Protocol voor Vrouwen? Lees snel verder en ontdek of het Droog Train Protocol iets voor jou is!

Wie zijn Henry en Rinus?

Henry-en-Rinus

Henry is de oprichter van Droogtrainacademie.nl en samen met Rinus heeft hij het Droog Train Protocol voor vrouwen ontwikkeld. Deze twee mannen kennen elkaar al sinds 2010 doordat ze allebei bij de specialistische dienst van de politie werken. Samen zijn ze altijd erg druk geweest met sporten, fitnessen en het ontwikkelen van hun droomlichaam. 

Ze kwamen er achter dat hun huidige baan toch niet helemaal was waar hun passie lag en dat ze veel liever bezig waren met fitness en krachttraining. In 2013 zijn ze daarom ook samen begonnen om een fitnessprogramma te ontwikkelen voor de normale mens die ook zijn of haar droomlichaam wilt verwezenlijken. Ze vinden dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om een droomlichaam te hebben, niet alleen de mensen die hier de lichamelijke aanleg voor hebben of voorsprong in hebben.

In den beginne

In het begin hadden ze nog niet echt verstand van wat ze aan het doen waren. Alles kwam uit eigen ervaring of uit verhalen van anderen maar ze hadden er niet voor gestudeerd of iets dergelijks. Gelukkig hebben ze vrij snel ingezien dat dat niet de juiste manier was om mensen te helpen en hebben ze alles op alles gezet om de Droog Train Academie tot een succes te maken waar iedereen op een gezonde manier zijn of haar droomlichaam kan ontwikkelen. Ze hebben cursussen gevolgd, boeken gelezen, seminars bijgewoond, noem het maar! Nu kunnen ze zichzelf echt wel professionals noemen.

Droogtrainacademie.nl is een online sportschool en hun programma’s werken dan ook het beste als je daadwerkelijk naar de sportschool gaat, niet thuis dus. Het kan natuurlijk wel maar de sportschool is veel beter uitgerust met alles wat je nodig zal hebben voor de programma’s.

Zijn Henry en Rinus betrouwbaar?

Na lang zoeken zijn wij geen aparte of duistere zaken tegen gekomen wat Henry en Rinus betreft. Het zijn twee transparante en eerlijke gozers die het beste met je voor hebben zolang jij bereid bent om het werk te doen wat er van je verwacht wordt! Dankzij de ervaring in krachttraining en fitness die ze allebei door de jaren hebben opgebouwd zijn ze ervaringsdeskundige in alles wat ze verkondigen. Geen gekke “trucjes” die nooit echt getest zijn in de practijk maar die op papier zouden moeten werken, idem voor de voedingspatronen.  Alles wat ze jou vertellen in hun programma’s is ook werkelijk getest en goedgekeurd.

Behalve de betrouwbaarheid van de jongens zelf hebben wij natuurlijk ook gekeken naar het bedrijf, Droog Train Academie. Gelukkig zit dit ook helemaal snor! Onderaan de website zul jij het KvK nummer vinden van Droog Train Academie en een e-mail adres waarop ze te bereiken zijn! Wij hebben zelf natuurlijk ook even contact gezocht en ze reageren gewoonlijk binnen 1 werkdag.

Kortom: Henry en Rinus zijn hartstikke betrouwbaar en hebben hun zaakjes netjes op orde!

Droog train protocol logo

Wat bieden Henry en Rinus aan?

Dankzij het Droog Trainen Protocol voor vrouwen kan jij je droomlichaam ontwikkelen. En ja, dit woord ‘droomlichaam’ gebruiken we regelmatig in deze review, maar wie droomt er nou niet van een strak en sexy lichaam?

Er worden geen garanties gegeven over hoeveel kilo je wel niet af kan vallen of over hoeveel spiermassa je kan kweken. Want eerlijk is eerliijk, dat gebeurd allemaal vanzelf als jij gedisciplineerd aan de slag gaat met het Droog Trainen Protocol voor vrouwen. Jij zal gegarandeerd vet verliezen en spieren kweken, hoeveel ligt echter compleet aan jouw inzet!

Door middel van effectieve krachttraining en het bijbehorende voedingspatroon zal jij je vetpercentage verlagen en je spiermassa vergroten. Dit is ook voornamelijk waar het programma voor bedoeld is, het is geen dieet om alleen af te vallen maar echt een programma om je lichaam om te toveren tot een gespierde en slanke tempel.

Jij gaat weer lekker in je vel zitten, je bent trots op je lichaam en je zal energie voor 10 hebben wanneer jij bezig bent met het Droog Trainen Protocol voor Vrouwen! 

Recht toe, recht aan

Het Droog Trainen Protocol voor Vrouwen is recht toe recht aan. Als er staat dat jij je 100x moet opdrukken om een bepaald resultaat te behalen, dan doe je dat. Geen shortcuts of magische oplossingen. Geen mythes over fitness, enkel en alleen de harde (maar zeer effectieve) waarheid. Met dit protocol zal jij de gestelde doelen zeker behalen door hard, effectief en slim te trainen. Alles wat je doet is dus ook om jouw gewenste resultaten te behalen! Geen onnodige extra oefeningen die helemaal niet bijdragen aan waar jij eigenlijk naar toe wilt.

Voor veel vrouwen is het vaak nog onduidelijk wat nu echt een effectieve training is. Het merendeel van krachttraining is op mannen gericht en werkt gewoonweg niet altijd voor vrouwen. Daarom hebben Henry en Rinus besloten om een goede training in elkaar te zetten die echt gericht is op het vrouwelijk lichaam en alles wat zij nodig heeft om gespierd en slank te worden! 

Een voorproefje!

Hieronder vind je al vast een voorproefje van wat je kunt verwachten!

Wat krijg je werkelijk bij het Droog Train Protocol voor Vrouwen?

Na aanschaf van het Droog Trainen Protocol voor Vrouwen krijg je een e-mail in je inbox met de link naar de e-book en andere producten die jij hebt gekocht. Via deze link kun je de bestanden downloaden. Natuurlijk krijg je het Droog Trainen Protocol voor Vrouwen maar daarnaast kun je ook nog eens zes bonussen downloaden en deze zijn geheel gratis

Het Droog Train Protocol voor Vrouwen

Het Droog Train Protocol voor Vrouwen bestaat uit twee onderdelen, de ene is Training en de andere is Voeding. Als eerste zullen we het Trainings ebook bespreken. 

Droog Train Protocol – Training

Dit ebook bestaat uit 35 pagina’s vol met informatie over training. Niet werkelijke trainingsoefeningen, die komen later. In dit ebook begin je echt bij het begin. Het is daarom ook verstandig dat je eerst dit ebook volledig door leest voordat je gaat beginnen, je kunt je lichaam behoorlijk beschadigen als je in één keer te hard van stapel loopt en je training op de verkeerde manier begint. Hierna krijg je uitleg over hoe het Droog Trainen Programma voor Vrouwen (of het DTP) in elkaar zit en wat je precies gaat doen. Daarnaast zijn er ook nog hoofdstukken over Krachttraining en Cardio, deze 2 vormen van fitness ga jij heel goed leren kennen tijdens het Droog Trainen Protocol voor Vrouwen! 😉

Droog-train-protocol-voor-vrouwen-training

Het Droog Trainen Protocol – Voeding

Dit ebook bestaat uit 76 pagina’s vol met de voeding die jij nodig gaat hebben bij de training! Ook hier begin jij volledig bij het begin. Jij leest over de theorieën achter vetverlies en de kracht van voeding en hoe jij dit optimaal kunt benutten. Daarnaast is een goede energiebalans uitermate belangrijk, anders ga jij het nooit volhouden om een lange periode keihard te sporten! Hierna leer jij hoe je je eigen voedingsschema samen kunt stellen! Dit is een van de belangrijkste hoofdstukken die je in deze ebook gaat vinden.

Een voedingsschema geeft structuur en duidelijkheid, misschien klinkt het een beetje saai maar vooral in het begin is het van belang dat je een schema blijft gebruiken. Zo leer je wat je het beste wel en niet kunt eten en hoeveel en wanneer je het beste kunt eten. Timing is erg belangrijk als je net begint met het Droog Train Protocol voor Vrouwen. Op den duur zal jouw lichaam andere behoeften krijgen. Wanneer jij meer spieren op gaat bouwen dan zal jouw lichaam meer behoefte hebben aan vlees en eiwitrijke producten. Dit bevordert namelijk de spieropbouw. Dus hoe langer jij bezig bent met het Droog Trainen Protocol voor Vrouwen zal jij je voedingsschema aan moeten passen. Gelukkig wordt uitgebreid behandeld tijdens het hoofdstuk ‘Het plan bijstellen’.

Droog-train-protocol-voor-vrouwen-voeding

Kortom: de informatie in het Droog Trainen Protocol voor Vrouwen is de perfecte basis voor iedereen die serieus wilt gaan sporten!

Bonussen

Naast het Droog Trainen Protocol voor Vrouwen ontvang jij ook een hoop bonussen! Hieronder hebben we de bonussen toegelicht.

Het 12 weken protocol (gym)

12-weken-trainings-protocol

Op dit pdf staan 12 weken met oefeningen die je met gewichten en apparaten uit kan voeren in de gym. De intensiteit van deze oefeningen worden per week opgevoerd en je kunt er voor kiezen om ook de gewichten die je gebruikt iedere week nog eens te verzwaren. Deze pdf kun je gemakkelijk uitprinten zodat jij de gewichten en herhalingen op kunt schrijven. Het is wel een behoorlijk intens protocol! Dit schema is voor 5 dagen per week namelijk!

2 extra trainingsschema’s

Je krijgt naast het 12 weken protocol nog 2 extra trainingsschema’s. Wil jij wat minder hard trainen? Dan krijg jij een 12 weken schema waarbij je 3 dagen in de week aan de slag gaat en een trainingsschema waarmee je 4 dagen per week aan de slag gaat. Vooral als je net pas begint en als je lichaam nog moet wennen is het verstandig om niet te hard van stapel te lopen. Hier liep ik(Suze) zelf behoorlijk tegenaan namelijk, ik ben helemaal geen lichaamsbeweging gewend dus toen ik meteen 5 dagen moest gaan trainen was dit veel te veel! Train jij wel regelmatig? Dan kun je het 5 dagen protocol waarschijnlijk wel makkelijker volhouden.

Macronutrientencalculator

Met deze calculator kun jij in een paar gemakkelijke stappen je calorie inname bepalen. Ook kun je berekenen hoeveel vetten, koolhydraten en eiwitten je dagelijks binnen moet krijgen om gezond af te vallen maar wel nog steeds gespierd kan worden. Let wel op, het is een .xlsx bestand. Dat betekend dat je het bestand kunt openen met excel of met Google Sheets.

Voedingsproducten lijst

Bij een streng trainingsprogramma hoort natuurlijk ook een aangepast voedingsschema. Je lichaam heeft andere behoeften waar jij aan moet voldoen. Daarnaast is het natuurlijk ook de bedoeling dat je gezond eet en zo min mogelijk suikers en vetten tot je neemt. De Voedingsproducten lijst is een grote hulp bij het kiezen van je boodschappen. Op deze lijst staat vermeld hoeveel calorieën, eiwitten, koolhydraten en vetten ieder product bevat.

Trainings en Voeding logboek

Dit is een vrij simpel schema wat jij in kunt vullen om je vooruitgang bij te houden. Dit is wederom een .xlsx bestand wat betekend dat je hem alleen kunt openen met Excel of Google Sheets. Wij vonden het gemakkelijker om hem uit te printen, zo heb je een fysiek overzicht van je vooruitgang!

Het Bodyweight Protocol

Bodyweight-Protocol

Heb jij nou geen toegang tot een gym? Dan is dit ebook de perfecte oplossing voor jou! Het bestaat maar uit 8 pagina’s maar naar onze mening is dit de meest waardevolle toevoeging van het hele programma. Dit ebook bevat een 12 weken trainingsprogramma met oefeningen die jij thuis uit kan voeren met een paar tools. Beginner of gevorderd, het maakt niet uit. De oefeningen kunnen door iedereen uitgevoerd worden en aangepast worden waar nodig. Wat wij extra tof vinden aan deze bonus is dat er video’s van iedere oefening in het ebook verwerkt staan.

Ebook ‘objectief progressie meten’

Objectief-progressie-meten

Meten is weten, daar heb je vast al wel eens van gehoord. Dit ebook legt je tot in de puntjes uit hoe jij je voortgang het beste kunt vast leggen. Neem iedere week 10 of 15 minuten om jezelf te wegen, te meten en foto’s te maken. Zo kun je terug kijken of hoe je er voorheen uitzag of wat je woog, dit kan erg motiverend zijn! Daarnaast is het belangrijk om data te verzamelen over je eigen lichaam! Op basis van deze informatie kun jij objectieve beslissingen maken over hoe je het beste verder kunt gaan om je gewenste doel te bereiken. 

Bij dit ebook krijg je ook nog een schema waar jij je voortgang gedetailleerd in vast kan leggen!

De prijs van het Droog Train Protocol voor Vrouwen

Het Droog Train Protocol voor Vrouwen is tijdelijk verlaagd van €249,00 naar €67,00. Alle bonussen, met een totale waarde van €182,00 zijn gratis! Dit lijkt misschien alsnog een wat hoge prijs voor een paar ebooks. Echter moet je wel realiseren dat een personal trainer in de sportschool je velen malen meer zal gaan kosten! Daarnaast kun jij niet iedere dag, wanneer je wilt, gebruik maken van een personal trainer. Maar het Droog Train Protocol voor Vrouwen is jouw digitale personal trainer en kun jij ieder moment inschakelen wanneer jij wilt gaan trainen! Daarnaast is het een goed en compleet uitgewerkt programma en hoef jij nergens over na te denken. Met alle bonussen die je erbij krijgt is €67,00 een goede en eerlijke prijs die je betaald voor het Droog Train Protocol voor Vrouwen.

Niet goed geld terug

Garantie

Misschien ben je nog niet helemaal overtuigd van de prijs en wat jij ervoor terug zal krijgen. Dan heb jij een 90 dagen niet, goed geld terug garantie. Zo kun jij het programma een tijdje uitproberen voordat je je er echt aan bind. Wij zijn er echter van overtuigd dat jij hartstikke tevreden gaat zijn wanneer je eenmaal begint met het Droog Train Protocol voor Vrouwen.

De ervaringen van de klanten

Natuurlijk zijn wij opzoek gegaan naar ervaringen van voorgaande klanten! Een review is immers niet compleet zonder ervaringen. Op de website van de Droog Train Academie alleen al zijn enorm veel positieve ervaringen te vinden. Wij vinden heel veel klanten die enorm lovend spreken over het Droog Train Protocol voor Vrouwen.

Droog-train-protocol-voor-vrouwen-ervaring-1
Droog-train-protocol-voor-vrouwen-ervaring-2
Droog-train-protocol-voor-vrouwen-ervaring-3
Droog-train-procotol-voor-vrouwen-ervaring-4

Conclusie over het Droog Train Protocol voor Vrouwen

Ondanks dat de prijs misschien wat hoog lijkt zijn wij ervan overtuigd dat het Droog Train Protocol voor Vrouwen wel een van de goede trainingsprogramma’s is die jij online zal vinden! Er staat veel troep online maar dit programma is een van de weinigen waar jij wel echt iets aan zal gaan hebben! 

Houdt echter wel in gedachten dat een goed lichaam niet uit het niets zal verschijnen! Je moet ook bij dit programma echt hard werken om je gewenste resultaten te behalen. Ben jij bereid om hard te werken dan is dit een perfect programma voor jou! Je hoeft zelf geen moeite te doen om een ingewikkeld trainingsschema samen te stellen of uit te zoeken wat je allemaal wel en niet kunt eten. Het Droog Train Protocol voor Vrouwen is compleet en professioneel opgebouwd!

Dus: Wil jij slank en gespierd worden en ben je bereid om er hard voor te werken? Begin dan meteen met het Droog Train Protocol voor Vrouwen!

Heb jij een product wat je gereviewd wilt hebben? Neem contact met ons op via Review Insturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *