FitChef (Turbo) Review 2019 (Mark van Oosterwijck)

FitChef

Jij wil fit en gezond worden! Anders was je waarschijnlijk niet op deze review terecht gekomen. Echter vindt je het moeilijk om je aan diëten te houden of weet je gewoon niet zo goed wat je moet eten. Of je probeert vaak om af te vallen en gespierd te worden maar om een of andere reden wil het maar niet lukken. Geen nood! FitChef (Turbo) is hier!

Dat is heel begrijpelijk, er is zo ontzettend veel informatie over afvallen, diëten en spiermassa kweken op internet dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wat is nu écht de juiste manier om gezond en gespierd te worden? Hoe blijf je na je dieet ook gezond en slank en kom je niet weer 10 kilo aan? Welke manier van fit worden past het beste bij jouw lifestyle? Deze en nog veel meer vragen maakt het heel erg moeilijk om überhaupt al te beginnen aan een dieet, want hoe weet je nou waar je je echt goed aan doet?

Toen hoorde jij van FitChef (Turbo)! Is dit dan echt dé manier voor jou om fit en gezond te worden? Of is het weer een dieet wat helemaal niet bij je past? Wie is de verkoper eigenlijk en is deze wel betrouwbaar? En wat houdt FitChef (Turbo) nou precies in? In deze review ga ik het je allemaal vertellen! Lees snel verder en ontdek of FitChef (Turbo) dé manier van afvallen is waar jij al die tijd al naar op zoek bent! Of is het toch een grote oplichterij waar jij niets aan zal hebben?

Wie is Mark van Oosterwijck?

Laten we beginnen met de auteur van FitChef (Turbo), Mark van Oosterwijck. Mark heeft een bachelor behaald aan de Business School Notenboom in 2013. Hij heeft dus geen opleiding gedaan wat te maken heeft met voeding of gezondheid. We spreken in dit geval dus van een echte ervaringsdeskundige.

Mark-van-Oosterwijck

Na zijn opleiding heeft hij zijn business Van Oosterwijck Online opgestart. Hij is druk op (in ieder geval) twee websites namelijk: droogespieren.nl en fitchef.nl. Beide websites zijn in zekere zin met elkaar verbonden en de een vult de ander aan. Drogespieren.nl richt zich vooral op blog berichten, hier zul jij dus ontzettend veel informatie vinden over het behalen van een fit en gezond lichaam door middel van beweging en voeding.

Wat wij ook een hele leuke toevoeging vinden is dat er een categorie ‘Motivatie’ te vinden is op de website. Hier zul je heel veel artikelen vinden waarom het goed is om, bijvoorbeeld, te stoppen met roken of drinken of hoe jij meer energie kunt krijgen. Een leuk onderdeel van de website!

Fitchef.nl richt zich vooral op de voedings kant van het afvallen en fungeert voornamelijk als de verkooppagina van het FitChef (Turbo) programma. Hier zul jij berichten vinden over (veel) recepten en punten als calorieën en eiwitten. Natuurlijk wordt voornamelijk het FitChef (Turbo) programma hier aangeboden, logisch ook.

Is Mark van Oosterwijck betrouwbaar?

Om echt zeker te weten dat Mark, zijn bedrijf en het FitChef (Turbo) programma betrouwbaar zijn, willen wij een KvK nummer zien. Wanneer iemand zijn BV bij de Kamer van Koophandel geregistreerd heeft dan kunnen wij er vanuit gaan dat het echt legit is. Gelukkig maakt Mark dit heel erg makkelijk voor ons (in tegenstelling tot sommige andere bedrijven waar wij onderzoek naar doen).

Onder het kopje ‘Voorwaarden’ op Fitchef.nl vinden we meteen het KvK nummer en Mark zijn bedrijf. Ook op de website Drogespieren.nl hoef je maar naar onderen te scrollen en je vindt alle informatie die jij nodig hebt! Dit doet ons goed! 

Ook contact leggen met Mark gaat erg gemakkelijk! Het e-mail adres of de contactpagina kun je heel gemakkelijk vinden en wanneer je een e-mail verstuurd krijg je gewoonlijk binnen 24 uur een reactie! Toen wij met Mark aan het mailen waren was hij op vakantie en zelfs toen nam hij de moeite en de tijd om ons een bericht terug te sturen, heel erg fijn dus!

Kortom; Ja Mark en Fitchef (Turbo) zijn zeker betrouwbaar!

Wat biedt Mark aan?

Met de FitChef boeken hoef jij je nooit meer af te vragen wat je het beste kunt eten. Jouw doel is om een strak en gespierd lichaam te trainen maar het is dan wel van uiterst belang dat jij de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt om dit op een gezonde manier te doen!

FitChef bevat 105 eiwitrijke recepten en FitChef Turbo bevat 85(?) eiwitrijke recepten die de aanmaak van spiermassa en het vet verlies bevorderen. De recepten zijn vrij gemakkelijk, je kunt ze tussen de 5 en 15 minuten bereiden, je hoeft dus geen uren in de keuken te staan om een lekkere maaltijd te bereiden. Omdat het echt niet lang duurt voordat jij zo’n recept bereid hebt zou je dit op ieder moment van de dag kunnen doen! Zo kun jij ochtend, middag of avond eiwitrijk eten.

Daarnaast biedt Mark ons ook een goedkope maar gezonde manier om spieropbouw en vetverlies te bevorderen. Vaak ben je heel erg veel geld kwijt aan ingrediënten voor gerechten van dieten. Denk aan dure superfoods zoals; €15,00 voor 100 gram gojibessen of een 30ml tarwegrasshotje voor €2,00. Bij Fitchef hoef jij geen dure ingrediënten te kopen om effectieve maaltijden te bereiden.

Op de website zul jij geen verkooppraatjes vinden van persoonlijke succesverhalen en de tientallen kilo’s die eraf vliegen. Wij vinden dit heel erg prettig om te lezen! Geen overdreven onzin, alleen eerlijke feiten. 

FitChef (Turbo) is voor iedereen met een druk leven wie; gezond wilt eten, af wil vallen en spiermassa wil ontwikkelen! Geen gedoe in de keuken, met 5 tot 15 minuten heb jij je maaltijd klaar en kun je lekker eten. 

Gebruik de kortingscode 5555 en krijg €5,00 korting! You’re welcome 🙂

Alvast een voorproefje!

Wat krijg je werkelijk bij Fitchef (Turbo)?

Er bestaan dus 2 verschillende FitChef boeken. Je hebt FitChef en FitChef Turbo. FitChef is het eerste deel uit de reeks en het grootste verschil tussen de 2 is dat FitChef Turbo (heel toepasselijk) meer gericht is aan mensen met een drukker leven. De gerechten zijn namelijk sneller te bereiden. Natuurlijk staan er ook andere recepten in dan in het eerste deel. Je kunt zo ook samen kopen in de vorm van de FitChef Combo! 

FitChef Turbo

Wanneer jij FitChef (Turbo) koopt, krijg jij een heel mooi boek met 240(eerste deel) of 247(tweede deel) pagina’s vol met informatie en recepten! Wij hebben zelf het FitChef Turbo boek besteld. Het boek zelf is echt van goede kwaliteit! Hardcover en mooie kleurrijke pagina met scherpe en smakelijke foto’s!

Dit boek is echter niet geschikt voor mensen met een allergie of voor vegetariërs!

De indeling

Het boek heeft een duidelijke opbouw wat gemakkelijk te navigeren is aan de hand van de kleuren die er aan zijn gegeven. Bijvoorbeeld: Het hoofdstuk ‘Snel én Gezond’ is donkerblauw. Als je het boek op z’n kant houdt dan zie je de kleuren en weet je waar je het boek open moet slaan.

Er staan 10 ontbijt recepten in, 10 lunch recepten, 40 hoofdgerechten (opverdeeld in vlees, vis, gevogelte en vegetarisch) en 13 tussendoortjes / nagerechten. Daarnaast krijg je nog 15 willekeurige gerechten die je kan bereiden.

De recepten

Ieder recept heeft een duidelijke bereidingswijze. Er staat voor hoeveel mensen je het gerecht maakt en hoe lang het duurt om het gerecht klaar te maken. Onderaan de pagina staat ook vermeld hoeveel KCAL er in verwerkt zitten. Daarnaast staan de hoeveelheden gram eiwitten, koolhydraten, voedingsvezels en vetten vermeld! Hardstikke handig dus! Zo kun je zelf betalen hoe jouw dag eruit gaat zien en zodat je een gepast dagmenu kan samenstellen!

De weekmenu’s

Er staan 2 voorbeelden van weekmenu’s in FitChef Turbo. Een voor mannen en een voor vrouwen. Omdat het verschilt hoeveel voedingsstoffen beide partijen binnen moeten krijgen om gezond af te kunnen vallen. Deze weekmenu’s zijn duidelijke voorbeelden zodat jij weet welke gerechten je kan bereiden per dag. Je kunt dus zelf kiezen wat je gaat eten!

Verder willen wij niet te ver in gaan op het boek, maar we kunnen wel zeggen dat wij er dik tevreden over zijn! Lekkere gerechten en duidelijke bereidingswijzen!

Geen dieet

FitChef (Turbo) is geen dieet, het is een nieuwe lifestyle. Als jij slank en gespierd wilt blijven dan zul je de recepten van FitChef willen blijven gebruiken! En dit is echt iets positiefs! Je hebt helemaal niet het idee dat je aan het diëten bent als je aan FitChef begint en toch behaal jij resultaten.

Als jij gebruik maakt en gebruik blijft maken, van FitChef dan zul je hier alleen maar meer vruchten van gaan plukken! Het boek heeft de perfecte balans gevonden tussen eiwitten, vetten en koolhydraten. Hierdoor heeft je lichaam alles wat nodig is om sterk en gezond te worden en ook te blijven!

Als jij weer zou stoppen met FitChef na het behalen van je streefgewicht of spiermassa dan val je weer terug in je oude patronen. Je lichaam krijgt veel meer onnodige voedingsstoffen binnen, zoals vetten en suikers. Je zal je slap en niet lekker gaan voelen en de kilo’s, waar jij zo hard voor gewerkt om ze te verliezen, komen er gewoon weer bij aan.

FitChef is dus een lifestyle waar jij voor kiest als je echte een gezond en fit lichaam wilt ontwikkelen en een gezond en fit leven wilt leiden!

De prijs van FitChef (Turbo)

De verschillende delen van FitChef hebben verschillende prijskaartjes. FitChef, het eerste deel, kost €37,95. FitChef Turbo kost €29,95. Maar je kunt ze ook in een combo kopen, dit kost maar €49,95! Je bent dus een stuk goedkoper uit wanneer je de combo koopt en je krijgt dubbel zoveel recepten! Bij alle drie de bestellingen betaal je geen verzendkosten! Daar worden wij altijd extra vrolijk van.

FitChef

Wat ons betreft is de prijs van FitChef, het eerste deel, een beetje hoog. Je krijgt een kwalitatief mooi en goed boek met waardevolle en lekkere recepten. Echter vinden we €37,50 toch een beetje hoog voor het eerste deel. Wij zijn van mening dat een boek als deze niet boven de €30,00 uit moet komen. Dit kan natuurlijk verschillen van persoon tot persoon en misschien vind jij het wel echt een eerlijke prijs, het is tenslotte wel echt een heel goed programma!

FitChef-Turbo

Voor het tweede deel betaal je maar €29,95. Deze prijs is echt meer dan eerlijk! Wederom krijg jij een kwalitatief mooi en goed boek met veel waardevolle en lekkere recepten! Alles nieuw, niets gekopieerd van het vorige boek en het sluit perfect aan op het vorige boek! €29,95 is een goede en eerlijke prijs voor dit tweede deel van de FitChef reeks.

FitChef-Combi

En dan hebben we nog de combo deal! Voor de combo deal betaal je maar €49,95! Dat is een totale korting van 25% en wederom gratis verzendkosten. Ken jij of ben jij iemand die gezond en fit wilt worden dan is dit een hartstikke leuk cadeau om te geven of om te krijgen.

Niet goed geld terug

Jij wil FitChef écht gaan proberen! Maar je bent er toch nog een beetje sceptisch over. Zien doet geloven dus het beste wat je kunt doen is FitChef gewoon aanschaffen! Je hebt namelijk 14 dagen niet goed, geld terug garantie! Jij kunt FitChef of FitChef Turbo of zelfs allebei proberen voor 2 hele weken. Je loopt dus geen enkel risico want als je het niks vind dan kun je ze lekker weer terug sturen. Maar wij zijn er van overtuigd dat FitChef ook echt voor jou zal werken!

Pro tip! Gebruik de kortingscode 5555 voor €5,00 korting. Dit is een tijdelijke aanbieding dus wees er snel bij!

De ervaringen van de klanten

Natuurlijk hoef je ons niet op het woord te geloven, de resultaten spreken echter voor zich! Wij zijn op zoek gegaan naar de ervaringen van voorgaande FitChef gebruikers. 

Wij hebben, na een hoop zoekwerk, wel een paar negatieve ervaringen gevonden. Dit gaat voornamelijk over de prijs en eigenlijk niet over de inhoud van de boeken. Ook zien we dat sommige mensen wat moeite hebben met de recepten. Behalve deze twee punten zien wij geen andere negatieve ervaringen. Hier zijn we erg blij om!

Dan nu door naar alle positieve ervaringen, en hier zijn er wel heel erg veel van te vinden! Hieronder vindt jij heel veel tevreden klanten!

ervaring 1
ervaring 2
fitchef-ervaring-3
fitchef-turbo-ervaring-4

Conclusie over FitChef (Turbo)

FitChef en FitChef Turbo zijn allebei prettige en duidelijke receptenboeken. Er staan lekkere recepten in en deze zijn zo gebalanceerd dat jij alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt. Je kunt zelf de verhoudingen samen stellen zodat ze jouw doelstellingen ondersteunen. Wil jij veel sporten, dan heb jij veel eiwitten nodig en hier kun je je FitChef recepten op aanpassen.

Wil jij afvallen, dan heb jij minder vetten nodig en ook hier kun je je FitChef recepten op aanpassen. De boeken zijn van goede kwaliteit en mocht je het toch niets vinden dan heb jij natuurlijk nog je 14 dagen niet goed, geld terug garantie!

Ook over de betrouwbaarheid van Mark van Oosterwijck valt niet te twisten. Hij is gemakkelijk te bereiden via de opgegeven e-mail adressen en je zal (bijna)overal de website zijn KvK nummer terug vinden!

De prijs voor het eerste boek is misschien wat aan de hoge kant, het tweede boek heeft een mooie prijs van €29,95 en de combo is helemaal top! Hiervoor betaal je maar €49,95 en krijg je dus een dikke korting van 25%. En als je de (geheime) kortingscode gebruikt dan krijg je nog eens €5,00 korting!

Kortom

Voor de zekerheid willen wij er ook nog bij vermelden dat je natuurlijk wel moet sporten als jij gespierd wilt worden! Dit zal niet gaan door alleen FitChef te gebruiken. FitChef heeft de perfecte eiwitrijke recepten die jou ondersteunen om gespierd en strak te worden!

Al met al zijn wij zeer tevreden over FitChef! Dus! Ben jij echt van plan om fit, strak en gezond te worden? Dan is FitChef een perfecte, al dan niet broodnodige, aanvulling op je schema. Jij zal op een gezonde en blijvende manier slank en gespierd worden!

Gebruik je kortingscode 5555 en krijg €5,00 korting! You’re welcome 🙂

Heb jij een product wat je gereviewd wilt hebben? Neem contact met ons op via Review Insturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *