Freds Bouwtekeningen Review 2019

Als jij op deze pagina terecht bent gekomen dan ben je op zoek naar meer informatie over Freds Bouwtekeningen. Heel verstandig want je moet wel weten wat je aanschaft!

Hierom hebben wij een uitgebreide review geschreven over Freds Bouwtekeningen en wat jij allemaal van dit product mag verwachten. Lees eerst deze review door voordat je geld weg gaat gooien.

Moet je een geboren klusser zijn om hier iets mee te kunnen of zijn het bouwtekeningen die we allemaal kunnen gebruiken? Zijn het waardevolle en leerzame bouwtekeningen of is het een grote oplichterij om veel geld te verdienen? Lees snel verder!

Wie is Fred Schouten?

Fred is de auteur van Freds Bouwtekeningen, dat had je waarschijnlijk al verwacht. Maar wie is Fred nou eigenlijk? Fred Schouten lijkt helemaal niet te bestaan, het lijkt er op dat we te maken hebben met een pseudoniem(denk aan J.K. Rowling van de Harry Potter boeken).

Maar heeft dit invloed op de betrouwbaarheid van het product? Veel schrijvers gebruiken een schuilnaam en dat maakt het boek, product of cursus er niet minder op. Of Fred nu bestaat of niet maakt in onze mening helemaal niks uit.

Als je helemaal naar onderen scrolt zie je onderaan de verkooppagina dat Fred’s bouwtekening netjes staat geregistreerd bij de kvk onder de bedrijfsnaam T.A.P.O. Er is niet veel terug te vinden over dit bedrijf alleen dat het gevestigd is in Amsterdam. Meer informatie over T.A.P.O. is echter ook niet nodig, zolang het maar geregistreerd staat bij de KvK.

Fred is gemakkelijk te bereiken via zijn contactpagina, al vonden we die in de eerste instantie een beetje verwarrend. Nadat we contact opgenomen hadden met Fred kregen we binnen een uur al een reactie! Klantenservice zit zeker wel goed dus! Of Fred nou echt bestaat of dat er een heel team schuil gaat achter de naam Fred of misschien is het gewoon iemand die liever niet zijn eigen naam gebruikt.

Wat ons betreft heeft het absoluut geen invloed op de betrouwbaarheid van het product Freds Bouwtekeningen.  

Interview-Fred-Schouten

Interview met Fred Schouten

Ik heb een kort interview gehad met Fred om hem wat beter te leren kennen en een betere indruk te krijgen van zijn werk.

Zoals je kunt lezen is Fred een aardige en gemotiveerde gozer!

Wat biedt Fred aan?

In het kort samengevat belooft Freds Bouwtekeningen meer dan 10.000 complete, professionele en hoge kwaliteit bouwtekeningen voor een heel klein bedrag. Dat is een grote belofte, helemaal als je bedenkt dat een bouwtekening van een professioneel tekenbureau een paar honderd euro kan kosten!

Op de website lees je over welbekende frustraties die je tegenkomt als je op zoek bent naar bouwtekeningen op internet. Denk aan incomplete bouwtekeningen, verkeerde afmetingen, Engelstalig, hele dure bouwtekeningen of je kunt gewoonweg de juiste bouwtekening nergens vinden! Fred belooft echter de perfecte oplossing voor al deze problemen!  

Freds bouwtekeningen biedt je meer dan 10.000 bouwtekeningen, van schuurtjes tot banken tot honden hokken. Noem het maar! Je hoeft geen uren te zoeken naar oplossingen voor jouw problemen van jouw project. De plannen in Freds Bouwtekeningen zijn precies op maat, compleet en duidelijk dus geen gedoe met uitzoekwerk. Geen frustraties meer met je klussen, alleen nog perfecte resultaten en een voldaan gevoel.

De bouwplannen zijn toegankelijk voor iedereen, of je nu een ervaren klusser bent of een nieuwe doe-het-zelver. Alle tekeningen zijn 100% duidelijk en stap voor stap uitgelegd zodat iedereen ze kan volgen. Alle bouwtekeningen komen ook met een lijst van alle materialen die je nodig hebt om je gewenste project tot een succes te maken.

Freds Bouwtekeningen is het meest complete bouwtekeningen pakket op de markt en je kunt binnen 5 minuten na aanschaf aan de slag.

Dit klinkt allemaal leuk en wel, maar is het misschien te mooi om waar te zijn?

Vernieuwd ledengedeelte

Fred heeft het ledengedeelte van Freds Bouwtekeningen helemaal op de schop genomen! Nu zijn alle bouwtekeningen gemakkelijk te openen op ieder apparaat; pc, tablet of telefoon!

Wat krijg je bij Freds Bouwtekeningen?

Fred noemt Freds Bouwtekeningen zijn levenswerk. En het pakket doet die omschrijving zeker eer aan! 10.000 bouwtekeningen is geen overdreven nummer, bijna alles wat je kunt bedenken staat uitgewerkt in een duidelijke bouwtekening met een stap voor stap uitleg hoe jij je droom een realiteit te maken. Banken, barren, deuren, hangmatten, honden hokken, kisten poppenhuizen, prieelen en zo kunnen we nog een eeuwigheid doorgaan!

Na de betaling krijg je toegang tot het ledengedeelte van Freds Bouwtekeningen, hier zul je de bouwtekeningen terugvinden. Je kunt inloggen in het leden gedeelte door middel van je e-mailadres en je wachtwoord, bewaar deze dus goed!

Alle bouwtekeningen zijn ondergedeelt in verschillende categoriën dus de bouwtekening die je zoekt zul je gemakkelijk kunnen vinden. 10.000 bouwtekeningen zijn er echt heel erg veel en daarom hebben ze sinds 2018 het leden gedeelte vernieuwd en een zoekfunctie toegevoegd. Hierdoor kun jij gemakkelijk de tekening vinden waar je naar op zoek bent in plaats van eeuwig te moeten zoeken.

Freds Bouwtekeningen Ledengedeelte
Freds Bouwtekeningen Zoekfunctie

Behalve levenslange toegang tot heel veel bouwtekeningen krijg jij ook nog eens 2 gratis bonussen. Je krijgt software waarmee je cad bestanden kunt openen, hierover vertel ik hieronder meer. En je krijgt een gratis gids over steigerhout voor tuinmeubelen, hierover vertel ik later ook meer!

Bonus 1

De eerste bonus die je ontvangt is DWG & CAD Software. Deze software kun je downloaden in het ledengedeelte. Met deze software kun je ontwerpen en constructies openen op je computer. Je kunt zo 2d en 3d modellen openen en bekijken van je bouwtekeningen. Normaal gesproken is soortgelijke software hartstikke duur (denk aan honderden euro’s per jaar!). Dit is dus een mega waardevolle bonus die jij er gratis bij krijgt!

Bonus 2

Als tweede bonus ontvang jij een de gratis Steigerhout Tuinmeubelen Gids. In deze gids staan een boel bouwtekeningen die bedoeld zijn voor sloop- en steigerhout. Nog meer bouwtekeningen dus! Waar wij erg blij van worden is dat deze gids dus is samengesteld voor afvalhout en hout wat je eigenlijk niet meer gebruikt. Lekker recyclen dus!

Voorbeeld bouwtekening uit Freds Bouwtekeningen – Lounge U-bank

Hieronder vind je een voorbeeld bouwtekening rechtstreeks uit Freds Bouwtekeningen.

Lounge U Bank

De prijs van Freds Bouwtekeningen

De prijs van Freds Bouwtekeningen is €67,00. Dit is echt maar een kleine prijs voor alles wat jij er voor terug krijgt! Meer dan 10.000 bouwtekeningen, 3D software (ter waarde van €97,00) en de Steigerhout Tuinmeubelen Gids(ter waarde van €37,00). Een snelle rekensom wijst uit dat het totale pakket je eigenlijk €201,00 zou kosten maar jij krijgt alles voor €67,00.

Wees er echter snel bij want de prijs zal verhoogd worden naar €94,00. Dus mocht je interesse hebben klik dan op de onderstaande knop!

Behalve het feit dat de prijs echt een kleine is om te betalen is het ook zo dat je nergens anders zo’n groot aanbod van complete en goede bouwtekeningen op internet vinden. Teruggerekend kost een bouwtekening van Freds Bouwtekeningen €0,0067, je gaat nergens een betere deal vinden!

Ben jij toch niet overtuigd, is klussen misschien niet echt jouw ding of zijn dit niet de bouwtekeningen waar je naar op zoek bent? Dan heb jij gewoon een 30 dagen niet goed, geld terug garantie! Je loopt dus geen enkel risico en jij hebt 30 dagen om zelf te ontdekken wat voor een top product dit is!

Is het jouw geld waard?

Als jij het beu bent om honderden euro’s te investeren in bouwtekeningen of als je gewoon op zoek bent naar iets nieuws om te maken dan is Freds bouwtekeningen absoluut een must voor jou! Een uitgave van €67,00 lijkt misschien veel maar als je je realiseert hoe veel je er voor terug krijgt dan valt dat enorm mee! Wij zijn daarom ook van mening dat je niet verkeerd kan gaan met Freds Bouwtekeningen en dat het absoluut jouw geld waard is!

De ervaringen van de klanten

Wij hebben op internet gezocht naar ervaringen van creatieve klussers die druk zijn geweest met Freds Bouwtekeningen. We vinden het heel leuk om te zien dat zo veel mensen zo druk bezig zijn geweest met de bouwtekeningen en dat er zulke mooie dingen uit zijn gekomen! We vinden ook eigenlijk helemaal geen negatieve reviews, alleen maar mooie en creatieve creaties.

Ervaringen Freds Bouwtekeningen

Is het ons gelukt?

Helaas zijn wij niet erg handig en bovendien hebben wij ook niet de materialen om iets in elkaar te zetten uit Freds Bouwtekeningen. Ons is het daarom tot noch toe niet gelukt. Echter zijn wij wel van mening dat ook absolute noobs als ons iets moois kunnen maken met Freds Bouwtekeningen. Er wordt duidelijk aangegeven wat de bedoeling is, het lijkt ons nagenoeg onmogelijk om de mist in te gaan!

Conclusie over Freds Bouwtekeningen

Wij zijn helaas geen klussers, twee linker handen kun je wel zeggen. Maar wij zijn enorm onder de indruk van Freds Bouwtekeningen! Het aanbod van bouwtekeningen is heel groot en zelfs voor iemand die niets met klussen heeft zijn ze goed te begrijpen! Sterker nog wij hebben besloten om ons eens te wagen aan een van deze bouwtekeningen!

In de eerste instantie waren we wat sceptisch over de uitgever omdat Fred Schouten niet echt lijkt te bestaan. Maar de producten die we hebben gekregen hebben ons compleet overtuigd. De bouwtekeningen zijn hartstikke goed, of ze nu door een persoon gemaakt zijn of door meerdere! Er is absoluut geen sprake van oplichterij of valse beloftes.

Alle bouwtekeningen zijn in het Nederlands en de afmetingen zijn in millimeters, geen gedoe met eventuele vertalingen dus! Ook zie je dat de tekeningen kwalitatief gewoon een stuk beter zijn dan wat je gratis online vind. Alles is stap voor stap te volgende en duidelijk uitgelegd, je bouwtekeningen zijn overzichtelijk en er staat duidelijk op aangegeven welke materialen je nodig hebt een handige zaaglijst.

Beginnend of ervaren klusser, het maakt geen verschil. Met Freds Bouwtekeningen maak jij jouw bouwplannen tot een succes!

Werkt het?

Freds Bouwtekeningen is enorm uitgebreid en duidelijk getekend, je kunt haast de mist niet in gaan als je de instructies volgt! Aan de hand van alle creatieve creaties die op internet verschijnen wanneer je naar ‘Freds Bouwtekeningen’ zoekt kun je er wel vanuit gaan dat het zeker wel werkt!

Freds Bouwtekeningen is een goede aanschaf voor jou als:

  • Je op zoek bent naar kwalitatief hoge bouwtekeningen
  • Je geen honderden euro’s wil betalen voor een bouwtekening
  • Jij het leuk vind om creatief bezig te zijn en je eigen meubelen te maken

Freds Bouwtekeningen is niks voor jou als:

  • Je denkt betere en goedkopere bouwtekeningen te kunnen vinden
  • Liever veel geld uit blijft geven aan nieuwe meubels

Heb jij een product wat je gereviewd wilt hebben? Neem contact met ons op via Review Insturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *