Koolhydraatarm 30 Dagen Menu Review 2019

Koolhydraatarm-30-dagen-menu

Het is weer zomer! En je weet wat dat betekent: badpakken, bikini’s en zwembroeken weer! Maar wat nou als je lichaam niet echt zomer ready is? Dan wil je graag een paar kilo afvallen! Wat ga je dan doen? Sporten als een gek? Of jezelf uithongeren? Een dieet? Of is het Koolhydraatarm 30 dagen menu een optie?

Alle bovengenoemde ideeën kun je proberen. Al raden we ze natuurlijk niet allemaal aan! Wat is nu echt de beste manier om gezond af te vallen? Wij hebben onderzoek gedaan en we denken dat we er eentje gevonden hebben! Jij bent zeer waarschijnlijk tot dezelfde conclusie gekomen anders was je nu niet op deze review terecht gekomen.

Misschien is het de eerste keer dat je gaat diëten denk je het meteen goed te doen met dit Koolhydraatarm 30 dagen menu. Of misschien heb je al heel veel gedieet en lijkt niets te werken. Is dit dan hét dieet waar jij wél slank van wordt, en blijft? Of is dit weer een van die vele diëten die wel heel leuk worden aangeprezen maar eigenlijk te mooi is om waar te zijn? Lees snel verder en ontdek de waarheid!

Wie zijn Heiko Hartsuijker en Timo Breemen?

Heiko Hartsuijker (leuke naam) is een online marketeer en mede eigenaar van BGreat. IN 2009 heeft hij de MBO opleiding Multimedia Vormgever afgerond en daarna is hij doorgegaan naar de HBO opleiding Communication, Digitale Communicatie/ Social Media. Zoals je kunt lezen heeft hij dus geen achtergrond in voeding of afvallen of iets dergelijks.

Timo-en-Heiko

Timo Breemen is de andere eigenaar van BGreat. Samen met Heiko is hij al ruim 3 jaar druk met de website en plaatsen ze geregeld nieuwe artikelen over afvallen, je lichaam, je mindset, sporten en natuurlijk over het Koolhydraatarm 30 dagen menu. Timo heeft vooral veel verstand van deze onderwerpen en is ook de schrijven van het merendeel(al dan niet alle) van de artikelen en blogs! Zoals je kunt lezen zijn de rollen goed verdeeld en zijn ze samen een powerhouse van kennis!

Samen werken ze aan hun website en zetten ze leuke en leerzame YouTube video’s in elkaar. Het is een gezellig stel in ieder geval!

Zijn Timo en Heiko betrouwbaar?

Als wij willen bepalen of een verkoper of auteur betrouwbaar is dan zijn wij op zoek naar een paar puntjes, namelijk: het bedrijf, het KvK nummer, het BTW nummer en of je gemakkelijk in contact kunt komen met de verkoper of auteur. Zo zijn wij ook deze keer weer op zoek gegaan naar deze gegevens.

Gelukkig maken Timo en Heiko het ons echt niet lastig! Je hoeft alleen maar naar beneden te scrollen op de verkooppagina en je vind de naam van het bedrijf, het KvK nummer en het BTW nummer. 

Wil jij in contact komen met de jongens van BGreat? Dan hoef je maar op de groene knop met de envelop (rechts onderin de hoek) te drukken en je kunt ze een bericht sturen! Als jij liever een e-mail adres hebt dan moet je even naar bgreat.nl gaan. Hier zul je de contact pagina vinden met het e-mailadres waarop ze te bereiken zijn.

Wij zelf hebben natuurlijk ook contact gezocht met Heiko en Timo om te zien hoe snel ze reageren. Wij verstuurde onze e-mail op zaterdag en kregen maandag een reactie. Dit is prima wat ons betreft! Niet iedereen werkt in het weekend.

Kortom: Ja Heiko en Timo zijn zeker betrouwbaar. Ze hebben het Koolhydraatarm 30 dagen menu voor jou samengesteld om jou te helpen! Ook hebben ze de zaken netjes op orde en is hun bedrijf, en ook hun product, helemaal legit!

Wat bieden Timo en Heiko aan?

Het Koolhydraatarme 30 dagen menu biedt jou 4 weken lang de mogelijkheid om gezond af te vallen dankzij een snelle vetverbranding met een blijvend resultaat. Geen jojo effect waarbij je even slank bent en een paar weken later alle kilo’s (waar je zo hard voor gewerkt hebt!) weer erbij zijn gekomen. 

Behalve dat wij graag willen dat ons eten lekker is, willen we ook graag dat we het snel kunnen bereiden! We hebben allemaal een druk leven en willen graag zo snel mogelijk weer verder. Gelukkig zijn de recepten in het Koolhydraatarme 30 dagen menu allemaal super snel klaar te maken! Met 15 minuten, vaak nog minder(!), heb jij je maaltijd of snack al bereid en kun je lekker eten!

Ook bieden Timo en Heiko, samen met hun forum, jou een jaar lang begeleiding! Heb jij moeite ergens mee of heb jij vragen over een recept? Dan kun jij deze vragen 24/7 kwijt en staan er meer dan 250 mensen klaar om jou persoonlijk te begeleiden!

Het Koolhydraatarme 30 dagen menu is gebaseerd op onderzoek (volgens de website, wij vinden nergens een link naar zo’n dergelijk onderzoek. Echter zijn er natuurlijk wel heel veel onderzoeken gedaan over voeding dus de kans is dik aanwezig dat het klopt) en belooft dat jij nooit meer last zal hebben van het jojo effect!  Dus nooit meer gewicht verliezen om het later weer net zo snel (al dan niet sneller) aan te komen.

Ook wanneer het Koolhydraatarme 30 dagen menu voorbij is behoudt jij toegang tot alle recepten, tips en video’s. Zo kan jij gemakkelijk alles nog eens bekijken en weer opnieuw beginnen als je daar zin in hebt!

Geen dieet

Het Koolhydraatarme 30 dagen menu is géén crashdieet! De recepten zijn perfect uitgebalanceerd tussen vetten, koolhydraten en eiwitten. Hierdoor krijg je dus wel iedere dag binnen wat je nodig hebt! De recepten zijn zo samengesteld dat jij alle benodigde voedings waarden binnen krijgt en de dag doorbrengt met een verzadigd gevoel.

Hierdoor zal jij ook geen last hebben van een knorrende maag! De menu’s zijn zo ingedeeld dat je (maximaal) zes keer per dag kunt eten, je zal dus nooit een lange periode zonder iets te snacken zitten! 

In het kort

Alles dan even kort samengevat! Jij krijgt 4 weken lang kant en klare dag menu’s met koolhydraatarme gerechten. Deze zijn perfect afgemeten zodat jij nooit een knorrende maag hebt. Tegelijkertijd laat je de koolhydraten echt voor je werken en zal jij je kilo’s verliezen! Jij krijgt een jaar lang persoonlijke begeleiding via het forum en zelf nadat het Koolhydraatarme 30 dagen menu voorbij is behoudt jij toegang tot alle recepten, tips en video’s!

Dat klinkt ons hartstikke prima in de oren!

Wat krijg je werkelijk

Nu zijn er in de vorige alinea’s een boel beloftes gemaakt maar wat krijg je nou werkelijk wanneer jij begint aan het Koolhydraatarme 30 dagen menu? Natuurlijk hebben wij het Koolhydraatarme 30 dagen menu wel ook aangeschaft om te bepalen wat nu echt de waarheid was. Wij waren blij verrast!

Het Koolhydraatarm 30 dagen menu

Het Koolhydraatarm 30 dagen menu komt in de vorm van een ebook. De layout van de ebook is vrij standaard maar het werkt! Helaas kunnen wij geen afbeeldingen met jullie delen in verband met auteursrechten. Daarom zullen we je duidelijk vertellen wat je kunt verwachten! 

Koolhydraatarm-30-dagen-menu

Natuurlijk begint het ebook met een voorwoord. Hierin wordt verteld wat jij kan verwachten van het dieet en dat je na het dieet weet hoe een koolhydraatarme levensstijl eruit zal zien, jouw nieuwe levensstijl dus! Daarnaast wordt er ook gesproken over een positieve mindset, maar hier later meer over!

Hierna gaan we door naar het hoofdstuk ‘Voor wie is het Koolhydraatarm 30 dagen menu’. Hieruit blijkt dat het dieet voornamelijk voor op vrouwen is toegespitst. Mannen kunnen natuurlijk ook gebruik maken van het dieet maar zullen het hier en daar wat aan moeten passen. Op de website wordt maar 2x vermeld dat het voornamelijk om een dieet gaat voor vrouwen, hier kun je gemakkelijk overheen lezen dus bij deze ben je op de hoogte gesteld!

Verder wordt er nog meer gesproken over wat het dieet precies inhoudt, bijvoorbeeld de verdeling tussen eiwitten, vetten en koolhydraten, en welke resultaten je mag verwachten. Ook is het van belang dat jij regelmatig (wekelijks) jezelf weegt, want meten is weten!

Verder krijg je in het begin van het ebook nog een hele pagina met tips die zeker van pas zullen komen tijdens het dieet. Wij vinden dit ook een waardevolle pagina omdat er een beetje een stok achter de deur wordt gezet. Dankzij deze tips heb kun jij geen smoesjes verzinnen om toch maar niet aan het dieet te beginnen of om er mee door te gaan. Dit is voor veel mensen van belang (onszelf inbegrepen!).

De recepten

Dan gaan we nu door naar de recepten! Timo en Heiko hebben dit super handig ingedeelt. Alles voor 1 dag staat ook op 1 pagina, geen gedoe met heen en weer scrollen dus. Wij vinden dit echt ontzettend handig! Alle recepten zijn gebaseerd op 1 persoon. De indeling gaat als volgt:

Ontbijt (met alle ingrediënten en bereidingswijze duidelijk opgeschreven) – Tussendoortje 1 – Lunch (met alle ingrediënten en bereidingswijze duidelijk opgeschreven) – Tussendoortje 2 – Avondmaaltijd (met alle ingrediënten en bereidingswijze duidelijk opgeschreven) – Tussendoortje 3

En zo gaat dit 30 dagen door. Na ieder dagmenu komt een mooie, scherpe en kleurrijke foto van iets lekkers. Het zijn niet per se afbeeldingen van de gerechten maar ze maken het ebook tot een mooi geheel. 

Er zit veel variatie in de gerechten, hier en daar komt hetzelfde gerecht eens terug. Maar laten we eerlijk zijn, nu eten we ook geregeld hetzelfde. Alle ingrediënten die je nodig hebt voor het bereiden van de gerechten kun je in iedere supermarkt kopen. Dus zowel Aldi als Lidl als Jumbo of Albert Heijn. Hierdoor kun jij het dus zo duur, of goedkoop, maken als je zelf wil! 

Je bent dus niet genoodzaakt om dure producten aan te schaffen die je maar één keer zal gebruiken. Dit vinden wij erg fijn om te lezen! Boodschappen zijn vaak al duur genoeg, laten we het niet nog gekker maken.

Dan, 30 dagen later ben je klaar met het Koolhydraatarme 30 dagen menu en je hebt de smaak te pakken. Heb jij even geluk! Je hebt nu precies door hoe zo’n koolhydraatarme levensstijl in elkaar steek en achterin het ebook krijg je nog eens een extra bonus met meer recepten! Hierdoor kun jij gewoon je nieuwe levensstijl voort blijven zetten!

Het ledengedeelte

Wanneer je het Koolhydraatarme 30 dagen menu aanschaft krijg jij ook toegang tot het ledengedeelte van bgreat.nl. Als je de betaling hebt doorlopen dan kun jij je naam en e-mail invullen. Hier kun jij ook al je ebooks downloaden(dit kan later ook in het ledengedeelte)! Een paar minuten later ontvang jij je account gegevens voor het ledengedeelte in je postvak-in!

Het leden gedeelte is overzichtelijk ingedeeld! Je hoeft nooit lang te zoeken als je ergens naar op zoek bent en dagelijks zijn mensen actief met nieuwe berichten posten of reageren op oudere berichten. Heb jij dus een vraag over het Koolhydraatarme 30 dagen menu dan is dit dé plek om hem te stellen!

Je kunt ook je successen delen met de groepsleden. Hierdoor raakt iedereen weer opnieuw geinspireerd en gemotiveerd! Naast alle berichten is er ook een YouTube gedeelte waar je video recepten vind. Dit vinden wij een heel leuk idee!

Bgreat-ledengedeelte-1

Video’s

In het ledengedeelte vind jij, naast de steun van anderen, heel erg waardevolle video’s. Er is nog een hele inspiratie training samengesteld voor jou zodat jij nooit zal opgeven!

Wij vinden dit een van de meest waardevolle aspecten van het gehele Koolhydraatarme 30 dagen programma! Echter willen we hier niet te veel over vertellen.

Wel zullen we zeggen: wij zijn erg onder de indruk van wat er allemaal geleverd wordt!

Bgreat-ledengedeelte-2

Bonussen

Behalve het Koolhydraatarm 30 dagen menu krijg je ook nog eens 4 bonussen die het totaal pakket compleet maken. Hieronder zal ik iedere bonus toelichten.

Heerlijke gezonde smoothies

11-Smoothie-recepten

Deze eerste bonus is een digitale ebook met 11 recepten voor lekker en gezonde smoothies! Dankzij deze smoothies krijg jij weer een energieboost. Ze zijn gemakkelijk en snel te maken dus je bent geen eeuwigheid druk in de keuken om je smoothie in elkaar te draaien. Door deze smoothies krijg jij minder calorieën binnen en zal je dus sneller afvallen! Houdt wel in gedachten dat deze smoothies geen vervanging zijn voor een maaltijd!

Boodschappenlijstjes voor 4-weken dieet

Ook deze tweede bonus is digitaal! Dit is echter wel zo handig want wij zelf vinden het makkelijker om onze telefoon er bij te houden wanneer we boodschappen doen dan een a4tje. In deze bonus zal jij alle boodschappen vinden die je nodig zal hebben voor het Koolhydraatarme 30 dagen menu.

4-weken-boodschappenlijstjes

Zo hoef jij zelf niet na te denken wat je allemaal moet halen, en je zal dus ook niets vergeten. En het zal je een hoop geld besparen! Wij vinden dit een hele waardevolle en prettige aanvulling op het dieet, het is ons al vaak genoeg voorgekomen dat we van alles vergeten om te halen voor het eten.

Hoe werkt vetverlies handboek

En ook deze derde bonus is een digitaal ebook. ‘Hoe werkt vetverlies’ is een gids voor iedereen die het interessant vind om te weten hoe vet verlies nu eigenlijk werkt. Leuk dat het gebeurd maar misschien heb je ook wel interesse in de wetenschap achter het proces!

Koolhydraatarm-handboek

In dit ebook leer jij 7 stappen hoe je buikvet écht verliest en je leert hoe vet verliezen NIET werkt. Dit laatste is een belangrijke toevoeging als jij serieus bent over diëten. Er bestaan te veel fabeltjes op internet (en ook daarbuiten) over vet verliezen, als jij begint met de verkeerde aanpak dan kan dit wel eens heel demotiverend werken en dat zou natuurlijk jammer zijn!

De geheime 4e bonus

Omdat deze bonus niet op de website vermeld staat zullen wij er ook niet te veel over zeggen. Wat wij je wel kunnen vertellen is dat het echt een waardevolle, toevoeging is op jouw nieuwe koolhydraatarme lifestyle!

De prijs van het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu

Jij betaald €37,00 voor het Koolhydraatarm 30 dagen menu. Vergeleken met andere koolhydraatarme diëten is dit een gemiddelde prijs! Wij vinden echter dat het toch een beetje prijzig is, de oerhollander in ons hoopt toch dat het iets goedkoper kon.

Dit betekend echter niet dat wij het niet de moeite waard vinden. Integendeel, wij zouden het Koolhydraatarm 30 dagen menu zeker aanschaffen als wij zouden willen afvallen.

En! Je krijgt wel echt veel waarde voor je geld (wij zeuren misschien ook wel een beetje). Het Koolhydraatarm 30 dagen menu is goed in elkaar gezet en de bonussen dragen heel veel bij aan de waarde van het totaal pakket. 

De betaling

De betaling verloopt vrij gemakkelijk en er worden verschillende betalingswijzen ondersteund. Na de betaling krijg jij nog de kans om een extra ebook aan te schaffen met 110(!) koolhydraat arme toetjes voor €9,99.

Investeer in jezelf

Misschien vind jij €37,00 ook wel een hoop geld voor een dieet, bedenkt je dan dit: Een investering in jezelf is de beste investering die je kunt maken!

Als jij ongelukkig wordt van je gewicht of je uiterlijk dan is de enige optie om daar iets aan te doen! Het Koolhydraatarme 30 dagen menu gaat jou zeker succes opleveren als je alle stappen doorloopt. Dus wat is €37,00 als jij er uiteindelijk weer gelukkig en gezond van wordt?

Wij zijn van mening dat een investering in je eigen geluk en gezondheid altijd de moeite waard is!

Niet goed geld terug

Garantie

Nog niet helemaal overtuigd? Dat kan! Wij raden je aan om het alsnog gewoon te proberen! Je hebt namelijk een 30 dagen niet goed, geld terug garantie! Zo kun je zelf bepalen of het Koolhydraatarm 30 dagen menu echt iets voor jou is en of het je gaat helpen om die extra kilo’s kwijt te raken (wij zijn ervan overtuigd dat jij zeker succes gaat behalen).

Vind je het toch helemaal niks? Dan hoef je maar een mailtje te sturen, binnen 30 dagen na aanschaf, en je krijgt het aankoopbedrag terug gestort!

De ervaringen van de klanten

Een review is niet compleet zonder ervaringen van voorgaande klanten! Daarom zijn wij voor jou op zoek gegaan naar de meningen en resultaten van de deelnemers. We hebben hard ons best gedaan maar we zijn geen negatieve reviews tegengekomen, hier zijn we heel erg blij om! We hebben wel heel erg veel positieve reacties en inspirerende ervaringen/verhalen gevonden! Hieronder zul je een paar van de ervaringen van de voorgaande klanten vinden. 

Koolhydraatarm-30-dagen-menu-ervaring-1
Koolhydraatarm-30-dagen-menu-ervaring-2
Koolhydraatarm-30-dagen-menu-ervaring-5
koolhydraatarm-30-dagen-menu-ervaring-3
koolhydraatarm-30-dagen-menu-ervaring-6

Conclusie over het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu

Onze conclusie is heel simpel; wil jij afvallen? Begin dan met het Koolhydraatarm 30 dagen menu! 

Het ebook en alle bonussen zijn goed en doordacht geschreven en vormen samen een mooi totaal pakket. Ook alle video’s waar jij toegang tot krijgt zijn waardevol en inspirerend!

Het enige punt waar wij een opmerking over hebben is de prijs van €37,00. Echter zijn wij ook van mening dat je geen prijskaartje kunt hangen aan je eigen geluk en gezondheid en is dit een issue waar wij heel gemakkelijk overheen kunnen stappen. Dit is dus absoluut geen reden om er niet aan te beginnen. 

Timo en Heiko zijn twee vriendelijke gozers die jou graag willen helpen met het verliezen van je overtollige kilo’s en samen met hun forum staan ze voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Behalve alle steun en informatie die je op het forum zal vinden, staat daar ook nog heel erg veel motivatie en inspiratie voor je klaar! Jij zal niet stoppen met het programma, ook als je het zwaar hebt.

Kortom: Gewoon doen!

Heb jij een product wat je gereviewd wilt hebben? Neem contact met ons op via Review Insturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *