Koolhydraatarm 50 Dagen Programma Review 2019

50-dagen-koolhydraatarm-programma

Jij wilt weer gezond leven en een slank lichaam hebben. Maar normale diëten lijken toch niet aan te slaan of heb niet de motivatie om ze vol te houden. Dat is helemaal niet erg!

Sterker nog, dat is heel erg herkenbaar, daar hebben heel erg veel mensen (wij zeker ook) last van! Te veel diëten zijn niet vol te houden omdat ze te veel van ons vragen. Weinig calorieën maar wel heel veel beweging.

Dit koolhydraatarm 50 dagen programma biedt jou een heel nieuwe kans om op een gezonde en motiverende manier gewicht kwijt te raken! Maar is dit echt wel zo succesvol als geadverteerd word?

Of is dit wel echt een manier om je gewicht blijvend te verliezen en een slank lichaam te krijgen? Lees verder en ontdek de waarheid!

Wie is Niels Bosman?

Niels Bosman is de oprichter en eigenaar van MakkelijkAfvallen (Ma). Daarnaast is hij ook de bedenker en schrijver van Het Koolhydraatarm 50 dagen programma. Op zijn website deelt hij regelmatig goede en motiverende tips om gezond te eten en goed af te vallen.

Niels vind een gezond en gelukkig leven het allerbelangrijkste wat er is. Hij heeft een passie voor het creëren van een gezond en relaxed leven. Hij mediteert elke dag en doet iedere ochtend 45 minuten Chi-Gong. Naast een gezonde geest is een gezond lichaam natuurlijk de andere zijde van de munt. En deze is minstens net zo belangrijk!

Hierom heeft Niels in 2014 zijn website opgezet om ons tips en tricks te geven. Hierna heeft hij ook nog eens Het koolhydraten 50 dagen programma samengesteld! Hij is zelf hartstikke gek op koken en daarom zijn alle recepten in het programma ook zo lekker!

Als je op de verkooppagina kijkt zie je geen KvK nummer of BTW nummer staan. Dit is natuurlijk wel nodig om een betrouwbare verkoper ze zijn vandaar dat we nog even verder hebben gezocht! Als je naar de website gaat vind je gelukkig het KvK en BTW nummer vrij gemakkelijk terug op de contactpagina onder het kopje ‘Wie is makkelijk afvallen?’.

Wij hebben ook wat mailcontact gehad met Niels, hij reageert erg snel (op zijn website staat ook dat hij binnen 24 uur reageert doordeweeks) en daar zijn we erg blij mee! In de weekenden reageert hij echter niet op zijn e-mail, dan neemt hij tijd voor zichzelf. Terecht ook, we hebben allemaal eens rust nodig.

Is Niels Bosman betrouwbaar?

Uit alle informatie die wij hebben gevonden kunnen wij concluderen dat Niels Bosman zeker een betrouwbare gozer is en dat hij alleen maar het beste met ons voor heeft!

Wat biedt Niels aan?

Niels biedt ons de om op een gezonde en lekkere manier af te vallen met het koolhydraatarm 50 dagen programma. In de 50 dagen dat jij het dieet volgt zul je minstens 7 kilo tot wel 36 kilo afvallen! Sterker nog, je hebt een garantie dat je gewicht zal verliezen. Anders krijg je gewoon je geld terug!

De recepten in het koolhydraatarm 50 dagen programma zijn van hoge kwaliteit. Je krijgt alle voedingsstoffen binnen die je op een dag nodig hebt in de vorm van speciaal samengestelde gerechten. Hierdoor zal jij nooit meer eten dan je werkelijk nodig hebt. De gerechten zijn allemaal gemakkelijk te bereiden en erg lekker!

De ingredienten voor alle gerechten kun je gewoon in je standaard supermarkt kopen. Geen dure superfoods die je alleen online kunt bestellen. Het zijn allemaal normale alledaagse producten die echt niet duur hoeven te zijn.

Sporten is helemaal niet nodig bij dit dieet, je kan tot wel 2 kilo iedere week afvallen door gewoon dit dieet te volgen. Je hongergevoel zal afnemen je zal afkicken van je suikerverslaving. Activeer je vetverbranding en wordt slank op een gezonde manier.

Brein honger en honger hormonen

Je zult ook een boel leren over ‘brein honger’. Brein hoger is wanneer je denkt dat je honger hebt maar dat is helemaal niet het geval. Het is meer een gewoonte die je jezelf hebt aangeleerd dan dat je lichaam werkelijk behoefte heeft aan voeding. Het koolhydraatarm 50 dagen programma zal jou veel tips geven om dit af te leren en hier mee om te leren gaan.

Wat krijg je werkelijk bij het koolhydraatarm 50 dagen programma?

Wanneer jij begint met het koolhydraatarm 50 dagen programma dan krijg je direct toegang tot het ebook en kun je ook alle 3 de bonussen downloaden. Naast het boek en de extra’s kun je ook lid worden van de Samen Slank Community. Hier vind je veel eensgezinde vrouwen die jouw vragen graag beantwoorden en je graag verder helpen als je ergens moeite mee hebt. Daarnaast is het ook een leuke plaats om je vooruitgang te delen.

Het ebook

Het ebook is opgebouwd in verschillende delen. In deel 1 staat de introductie met veel waardevolle informatie voordat je aan het dieet begint. Hierna vind je 50 dagplanners waar duidelijk op staat uitgeschreven wat jij die dag gaat eten.

Ontbijt – Tussendoortje 1 – Lunch – Tussendoortje 2 – Avondeten – Tussendoortje 3

Na iedere week heeft Niels een motivatie pagina geschreven. Hier vind jij dat extra zetje wat je nodig hebt om de volgende week in te gaan. Ook leer je hier hoe je weer lief voor jezelf kan zijn en dat het helemaal niet erg is om soms een terugval te hebben, daar zijn we mensen voor.

In het 2e deel van het ebook vind je alle recepten die je nodig gaat hebben om het programma uit te kunnen voeren! Al deze recepten zijn (per recept) op 1 pagina geschreven. Er staat een mooie foto bij om te illustreren hoe het gerecht er uit gaat zien. Er staat een duidelijke omschrijving hoe je het gerecht moet bereiden. Alle benodigde boodschappen staan naast de beschrijving vermeld en onderaan de pagina staan de hoeveelheid; kilo calorieën, koolhydraten, eiwitten en vetten, die in het gerecht zitten. Hierdoor kun jij zelf af en toe wisselen als je daar zin in hebt en weet je welke voedingsstoffen je nog nodig hebt.

50 dagen koolhydraatarm programma 1
50-dagen-koolhydraatarm-programma-0.5
50-dagen-koolhydraatarm-programma-2
50-dagen-koolhydraatarm-programma-3

Bonus 1

De eerste bonus is een boodschappenlijst voor 7 weken. Hartstikke handig want nu hoef je zelf niet na te denken over wat je allemaal nodig hebt voor je dieet en hoef je ook niet bang te zijn dat je iets vergeet! De lijsten zijn overzichtelijk samengesteld op basis van wat jij iedere week nodig gaat hebben.

Bonus 2

Als tweede bonus krijg jij koolhydraatarme drink tips! Dit zijn richtlijnen waar jij rekening mee kunt houden als je bezig bent met het dieet. Tegenwoordig lijkt in iedere drank wel suiker verwerkt te zijn, deze richtlijnen zullen je helpen om verstandige keuzes te maken met betrekking tot het kiezen van je dranken.

Bonus 3

Op de website is de derde bonus nog een verrassing dus ik zal ook niet te veel verklappen. Ik kan wel zeggen dat het heel erg lekker is! Dit zal zeker goed van pas komen tijdens je dieet en het is een goede aanvulling.

Zit jij nou even in de put en denk je er aan om op te geven? Of is jouw motivatie ver te vinden? Dan kun je Niels zelf een e-mailtje sturen en hij zal je persoonlijk met wat opbeurende woorden toespreken! Natuurlijk zul je ook veel hulp krijgen uit de community als je motivatie wat af is gezakt.

De prijs van het koolhydraatarm 50 dagen programma

Jij kunt dit programma volgen voor €37,00. Voor deze €37,00 krijg jij een ebook vol met waardevolle informatie over het koolhydraatarm 50 dagen programma. Je krijgt een perfecte planningen voor 50 dagen met alle snacks, ontbijten, lunches en avondmaaltijden uitgestippeld. Zo hoef jij niet na te denken over wat je moet eten tijdens je dieet. En daarnaast krijg je 40  perfect uitgewerkte recepten, deze recepten zijn gemakkelijk te volgen en makkelijk uit te voeren. Bij ieder recept staat ook duidelijk opgeschreven welke boodschappen je nodig hebt voor dat recept.

Naast het boek krijg je ook nog de 3 extra bonussen. De eerste twee bonussen (De boodschappenlijst en de koolhydraatarme dranken tips) zijn gratis. De derde bonus is ook gratis (natuurlijk) maar heeft een waarde van €27,00. Wij hebben de bonus natuurlijk al bekeken en we kunnen zeggen dat het zeker een waardevolle aanvulling is op het gehele programma.

Het totaal pakket is dus zeker de moeite en het geld waard!

Dan hebben we nog het lidmaatschap voor de Samen Slank Community. De eerste maand na aanschaf van het koolhydraatarm 50 dagen programma hoef jij maar €1,00 te betalen voor het lidmaatschap. Na de eerste maand betaal je €14,95 per maand, dat is maar €0,50 per dag! Het is natuurlijk helemaal aan jou of je lid wilt blijven van de Samen Slank Community, maar het kan een heel goede plek zijn om steun te vinden en ideeën op te doen!

Mocht jij beginnen met dit programma maar vind je het toch helemaal niks? Dan heb jij een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Je loopt dus geen enkel risico en kan het programma eerst een tijdje uitproberen zodat je zeker weet dat het koolhydraatarm 50 dagen programma echt de juiste oplossing voor jou is!

De ervaringen van de klanten

Wij hebben zelf een paar van het programma een paar dagen uitgeprobeerd! De recepten zijn erg lekker en het is prima vol te houden! Al hadden we in het begin zeker wel last van ‘suikertekort’. Eigenlijk kun je het koolhydraatarm 50 dagen programma geen dieet noemen. Het is een keuze die je maakt om aan een gezondere lifestyle te beginnen. Niet zomaar een dieet wat je even doet en er daarna weer mee op houdt. Wij zijn van mening dat het programma ook prima te integreren is als nieuwe lifestyle. Het is niet alsof je ineens niets meer mag eten en alleen maar op water leeft. Er is heel erg veel lekkers wat je kunt eten en je lichaam wordt er oprecht gezonder van!

Natuurlijk zijn wij ook op zoek gegaan naar ervaringen van andere deelnemers en we hebben er een boel gevonden:

50-dagen-koolhydraatarm-programma-ervaring-3
50-dagen-koolhydraatarm-programma-ervaring-4

Conclusie over het koolhydraatarm 50 dagen programma

Wij vinden het koolhydraatarm 50 dagen programma een een goed en betrouwbaar dieet. De recepten zijn kwalitatief goed uitgewerkt, compleet, gezond en vooral heel erg lekker. De extra’s zijn leuk en voegen waarde toe aan het gehele product. Ook de prijs vinden we echt niet hoog voor alle informatie en recepten die je er voor terug krijgt. De resultaten spreken voor zich! Iedere deelnemer heeft meerdere kilo’s verloren dankzij dit programma en iedereen is erg positief over de verandering die ze in hun levens hebben aangebracht.

Echter hebben we ook een paar kleine minpuntjes die we met jullie willen delen! In het boek staat geschreven dat het programma vooral voor vrouwen is, maar dat het ook aangepast kan worden voor mannen. Dit klopt ook wel, maar in het boek zijn helaas maar weinig alternatieven of aanvullingen voor mannen gegeven. Dit vinden we een beetje jammer. Ook is er helaas geen rekening gehouden met allergieën of vegetariërs. Dus als jij allergisch bent of je eet geen vlees of vis, dan is dit programma helaas niet voor jou weggelegd.

Wil jij op een echte manier afvallen en dit gewicht ook niet meer terug krijgen? Ben jij niet allergisch of vegetarisch? En ben jij bereid om te kiezen voor een nieuwe gezonde levensstijl? Dan is dit een perfect programma voor jou! JIj gaat gegarandeerd gewicht verliezen en jij gaat je weer echt lekker voelen in jouw eigen lichaam!

Heb jij een product wat je gereviewd wilt hebben? Neem contact met ons op via Review Insturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *