Labradoodle Geheimen Review 2019 (Piet de Jong)

Labradoodle-Geheimen

Het is niet gemakkelijk om de juiste informatie te vinden om je hond op te voeden! Uit ervaring weet ik(Suze) dat het enorm veel zoekwerk vereist om een beetje waardevolle informatie te achterhalen voor het opvoeden en trainen van een hond. Daarom zou het toch echt wel enorm handig zijn als er gewoon een boek/ebook/gids was wat ons hiermee verder zou kunnen helpen! En als jij de trotse hondenmama of -papa bent van een Labradoodle dan ben jij een het goede adres! Er is namelijk ‘Labradoodle Geheimen’!

Het zou hartstikke jammer zijn als jij de opvoeding van jouw Labradoodle zou verpesten (want ja, dat is zeker een mogelijkheid als je het niet goed doet!). Maar om iedere week de hondentrainer langs te laten komen wordt ook wel heel erg duur! Gaat Piet de Jong en zijn boek ‘Labradoodle Geheimen’ jou uit de brand helpen? Of wordt het toch nog uren verder zoeken naar bruikbare opvoedtips voor je hond op internet? Lees snel verder en ontdek de waarheid!

Wie is Piet de Jong?

Mystery-Man

Na een hoop zoekwerk op verschillende platformen zijn wij tot de conclusie gekomen dat Piet de Jong niet de echte auteur is. Dit is een pseudoniem voor de werkelijke schrijver(s) van dit boek. Dat hoeft natuurlijk niet af te doen van de kwaliteit van het product maar doet ons wel twijfelen of die ‘35 jaar training met Labradoodles’ dan wel echt zijn. Hij vertelt over zijn eerste Labradoodle en hoe hij de opvoeding van dit beestje verpest heeft. Of Piet de Jong nou wel of niet bestaat maakt in dit geval niet veel uit. De voorbeelden die hij omschrijft zijn heel erg herkenbaar en veel van ons zullen deze fouten ook gemaakt hebben met het opvoeden van onze honden.

Wij vermoeden dan ‘Piet de Jong’ tot leven geroepen is voor marketingdoeleinden. Het bedrijf wat ‘Labradoodle Geheimen’ heeft uitgebracht heet: Blue Sky Marketing. Zij hebben nog andere ebooks gemaakt voor verschillende hondenrassen, namelijk:

Nu vinden wij het jammer om te lezen dat we niet werkelijk met een expert te maken lijken te hebben. Honden trainen is niet niks en vraagt een hoop geduld en ervaring. Dat wil echter niet zeggen dat Blue Sky Marketing niets van honden trainen afweet! Waarschijnlijk gewoon niet de 35 jaar ervaring die op de website geclaimd wordt.

Is Piet de Jong betrouwbaar?

Of Piet nu wel of niet bestaat maakt ons niet zo veel uit. Iemand heeft de moeite gedaan om dit ebook in elkaar te zetten om jou verder te helpen met de opvoeding van je Labradoodle. Wij zijn daarom op onderzoek gegaan naar Blue Sky Marketing. Beide op de verkooppagina van de website en op de website van Labradoodlegeheimen.nl zelf zul jij het KvK nummer en het BTW nummer vinden van Blue Sky Marketing. Dit is belangrijk want hierdoor weten we dat het een legit bedrijf is en niet een website die een of andere oplichter in elkaar gezet heeft.

Ook kun je gemakkelijk contact opnemen met ‘Piet’. Op de contactpagina staat een e-mail adres waar jij naar kunt mailen. Dit hebben we natuurlijk zelf ook gedaan en kregen na 3 dagen een reactie. Hij is op vakantie dus het is niet zo heel erg raar dat hij dan wat vertraagd reageert. 

Labradoodle-ligt

Wat biedt Piet aan?

Labradoodles zijn natuurlijk hartstikke leuke honden en jij hebt er eentje of wilt er eentje aan gaan schaffen! Wees wel voorbereid want ook Labradoodles kunnen een paar vervelende eigenschappen bezitten die je meteen aan moet pakken voordat het uit de hand loopt. Piet de Jong en ‘Labradoodle Geheimen’ bieden jou hiervoor de oplossing. In ieder geval dat is wat hij claimt.

Als titel van de verkooppagina staat “Ontdek hoe jij je Labradoodle bijna direct veranderd in een lieve en gehoorzame hond…”. Dit vinden wij lastig te geloven, je kunt je hond niet zomaar omtoveren tot een gehoorzaam dier. Daar is tijd en discipline voor nodig. Wilt natuurlijk niet zeggen dat de tips en methoden die in het ebook staan niet werken. Wil wel zeggen dat je niet moet verwachten dat je van de ene op de andere dag een perfect hond hebt, zo werkt opvoeden niet. Maar wij denken dat jij dit ook wel weer ;).

Wat wordt er zoal behandeld?

Labradoodle Geheimen biedt jou alle informatie die jij nodig zal hebben voor:

 • Het aanmoedigen en corrigeren van je hond op de juiste manier
 • Het ontdekken wat de juiste voeding is voor de hond om beide lichamelijke maar ook psychische klachten te voorkomen
 • Het herkennen van alle Labradoodle ras kenmerken zodat je hiermee om kunt gaan
 • Het voorkomen dat je Labradoodle pup de hele nacht zit te janken
 • Het zindelijk maken van je Labradoodle
 • Het geheim achter een levenslange lieve en gehoorzame Labradoodle

Daarnaast behandeld het ebook ook nog onderwerpen als:

 • Het voorkomen van heel veel stress en meteen ontdekken of je Labradoodle een goede match is voor de rest van je huishouden
 • Het versnellen van het trainingsproces
 • Waarom Labradoodles opspringen
 • Waarom je Labradoodle continue blijft blaffen wanneer jij weg bent
 • Hoe je je nieuwe Labradoodle meteen thuis kunt laten voelen in zijn nieuwe huis
 • Veel gemaakte fouten door nieuwe Labradoodle eigenaren en hoe jij deze fouten kunt voorkomen

Al met al bieden Piet en ‘Labradoodle Geheimen’ erg veel informatie en tips om jouw hond op de juiste manier op te voeden

Labradoodle-trainen

Wat krijg je werkelijk bij ‘Labradoodle Geheimen’?

Nou, jij krijgt heel veel waar voor je geld! Beide ‘Labradoodle Geheimen’ en alle bonussen die je ontvangt zijn echt ontzettend uitgebreid! Je kunt lezen dat hier heel erg veel tijd, werk, moeite en wetenschap in is gestoken om een compleet pakket voor jou te maken!

Na de betaling krijg jij een aantal e-mails. Je ontvangt de link waar jij alle ebooks kunt downloaden en je ontvangt daarna ook nog een aantal follow-up e-mails met aanvullende informatie en updates.

Labradoodle Geheimen

200 pagina’s vol met Labradoodle tip’s, tricks, trainingen , opvoeding en verzorging! Je leert alles over de Labradoodle, de geschiedenis, het uiterlijk en het karakter! Het hele ebook is een stap voor stap plan wanneer jij een Labradoodle gaat kopen, hoe je hem/haar het beste op kunt voeden en kunt trainen, hoe het leven is met een Labradoodle en wat je het beste kunt doen voor je oudere Labradoodle.

Veel van de informatie die je in ‘Labradoodle Geheimen’ leest is niet specifiek voor Labradoodles ontworpen. Veel informatie is toe te passen op ieder hondenras en bij iedere honden training. Alleen de eerste paar hoofdstukken staan vol tips en informatie over de Labradoodle.

Bonussen

Naast het ebook krijg je ook nog eens 6 bonus ebooks! Dankzij deze ebooks krijg jij een compleet pakket met (nagenoeg) alle informatie die bekend is over Labradoodles. Hieronder hebben we ze kort voor je samengevat.

Baas over je eigen Labradoodle

Baas-over-je-eigen-labradoodle

Dit ebook is een stap voor stap handleiding hoe jij de gedragsproblemen van jouw Labradoodle aan kunt pakken. 40 pagina’s vol met zeer waardevolle informatie! Zo wordt er behandeld wat een roedel is, wat deze mentaliteit precies betekent en hoe ontzettend belangrijk het is dat jij je in deze roedel bevindt en de leiding hebt. Daarnaast lees je hoe je gedragsproblemen echt aan kunt pakken en hoe je er mee om moet gaan. Zo kunnen we nog wel een tijdje door gaan met alle informatie die er in staat. Wij zijn van mening dat dit een van de belangrijkste toevoegingen is wanneer jij je Labradoodle al een tijdje hebt.

Succesvolle tips voor het trainen en verzorgen van je puppy

Succesvolle-tips-voor-de-verzorging-en-training-van-je-puppy

Heb jij je doggie nog niet zo lang? Of staan jullie op het punt om er eentje in huis te nemen? Dan is dit een heel belangrijke en waardevolle bonus voor je! 25 pagina’s over het belang van goede voorbereiding voordat je pup in huis komt. Het process wordt stap voor stap uitgelegd. Wat voor hond gaat het worden? Wat moet je in huis hebben voordat je er eentje koopt? Kennis maken. De eerste nacht in huis. Aanraken en aaien, voer, vacht en verzorging, basis commando’s. Noem het maar! Alles wordt stap voor stap uitgelegd. Dus ben jij van plan om een puppy te nemen? Lees dit ebook eerst goed door!

Honden training geheimen

Honden-training-geheimen

Er komt heel wat kijken bij het trainen van je Labradoodle! Er zijn onuitgesproken regels en etiquettes waar wij als mensen helemaal niet zo stil bij staan. Ook denken wij als mensen (bijna) automatisch anthropo morphistisch. Dat wil zeggen, wij denken menselijke eigenschappen terug te zien in planten, dieren of dingen. Zo denken wij te zien dat een hond naar ons lacht als hij z’n mond open doet, maar dat is helemaal niet het geval. Dit en nog veel meer fouten die wij als trainers nog wel eens willen maken worden besproken en rechtgezet in dit ebook. Wanneer je dit allemaal begrijpt dan ga je door naar alle tips en tricks om het trainen van je hond gemakkelijk te maken!

Labradoodle laten komen op commando

Labradoodle-laten-komen-op-commando

Dit is een relatief kleine ebook vergeleken met de rest. Deze bevat 15 pagina’s met een stappenplan waarmee jij jouw Labradoodle op commando naar je toe kan laten komen. Dit hele stappenplan is verweven met een persoonlijk verhaal van Piet zelf. Dit maakt het wel lastig om de juiste informatie eruit te plukken. Dit ebook kun je niet alleen gebruiken bij het ‘kom’ commando, deze techniek kun je toepassen op ieder commando wat je jouw hond wilt leren!

Het grote zelfgemaakte honden receptenboek 

107 pagina’s vol met voer! Nee dat is overdreven. In ieder hoofdstuk wordt een apart onderwerp behandeld wat te maken heeft met voer, bijvoorbeeld:

Het-grote-zelfgemaakte-honden-receptenboek-2
 • Hoofdstuk 2 behandeld: alles wat een hond op een dag nodig heeft en wat het eten allemaal moet bevatten
 • Hoofdstuk 4 behandeld: hoe je hond gezond blijft door middel van voeding, training etc.

We kunnen je niet alles vertellen natuurlijk wegens auteursrechten maar in hoofdstuk 5 ga jij enorm veel recepten voor je puppy of volwassen hond vinden! Het zijn behoorlijk uitgebreide recepten dus je wordt een zo ware honden chef!

101 manieren om snel het gedrag van je Labradoodle te verbeteren (Geheime Bonus!)

101-manieren-om-snel-het-gedrag-van-je-labradoodle-te-verbeteren

Dan krijg jij nog eens een zesde geheime bonus! Dit ebook voegt alle voorgaande ebooks een beetje samen. Zo lees je nóg meer informatie over het belang van de roedel en leiderspositie, over leuke speeltjes voor je hond zodat hij/zij de energie op een juiste manier kwijt kan en er wordt nog eens uitgebreid ingegaan op probleemgedrag en hoe je dit het beste aan kunt pakken. Dit is geen samenvatting van de voorgaande ebooks, het is een uitbreiding erop!

De prijs van ‘Labradoodle Geheimen’

‘Labradoodle Geheimen’ kost tijdelijk €37,00 in plaats van €96,75. De eerste 150 klanten van de dag krijgen de bonussen er namelijk gratis bij! Alle bonussen hebben een totaal waarde van €49,75. 

Wij vinden dit een heel eerlijke prijs en de prijs tot kwaliteitverhouding staat goed in balans. Behalve de ebook zelf krijg je nog eens zes gratis bonussen die ‘Labradoodle Geheimen’ tot een totaal compleet pakket maken. €37,00 voor het ebook alleen hadden wij een té hoge prijs gevonden maar met de bonussen erbij is het een zeer scherpe prijs.

Is het jouw geld waard?

Heb jij een Labradoodle die je graag beter op zou willen voeden? Heb je geen idee waar je moet beginnen? Of ben je van plan om een Labradoodle deel te maken van je gezin en wil je het in één keer goed doen? Dan is ‘Labradoodle Geheimen’ jouw geld zeker waard. Jij krijgt een complete verzameling van opvoed tips waardoor jouw hond een prettiger leven kan leiden. Daarnaast is de informatie over Labradoodles nagenoeg 100% compleet en hierdoor zal je jouw hond beter kunnen begrijpen.

Niet goed geld terug

Garantie

Wil jij ‘Labradoodle Geheimen’ liever eerst even uitproberen voordat je je eraan verbindt? Dat kan! Je hebt namelijk een 60 dagen niet goed, geld terug garantie. Zo heb jij 60 dagen om eens rustig te kijken of ‘Labradoodle Geheimen’ jou gaat helpen bij het opvoeden van jouw pup? Mocht je het toch niks vinden dan hoef je maar een mailtje te sturen naar Piet en hij zal het geld terug storten.

De ervaringen van de klanten

Natuurlijk is een review niet compleet zonder ervaringen van voorgaande klanten! Hierom zijn wij op zoek gegaan naar wat andere mensen te zeggen hebben over ‘Labradoodle Geheimen’. Het was erg lastig om ervaringen te vinden maar na lang speuren is het gelukt. De ervaringen van voorgaande deelnemers is overwegend positief! Dit vinden wij heel erg fijn om te lezen! ‘Labradoodle Geheimen’ is ook druk op Facebook en heeft daar een pagina met meer dan 4000 likes. Hier worden leuke berichten en foto’s op geplaatst van andere Labradoodle eigenaren.

Labradoodle-geheimen-ervaring-1
Labradoodle-geheimen-ervaring-2
Labradoodle-geheimen-ervaring-3

Ook zijn wij één negatieve ervaring tegengekomen. Deze klant had helaas zijn ebook nog niet ontvangen. Gelukkig is dit allemaal opgelost!

Labradoodle-geheimen-negatieve-ervaring

Is het ons gelukt?

Wij zijn helaas geen eigenaar van een Labradoodle. Bas is meer van de katten en ik heb zelf een mix-rashondje. Ik(Suze) heb wel de algemene technieken die in het boek beschreven staan geprobeerd toe te passen. Lo and behold, het werkt! Ik krijg aanzienlijk betere resultaten van Leia (mijn hond) wanneer ik tegen haar zeg dat ze moet komen. Ze komt direct in plaats van een beetje afwachten en mij uitdagend aan zitten kijken. En dit heb ik al bereikt door alleen een stukje strenger tegen haar te zijn.

Moet je nagaan wat jij allemaal wel niet kunt bereiken als je alle informatie toepast uit ‘Labradoodle Geheimen’ en alle bonussen! Ze luistert beter(nog steeds niet perfect maar aanzienlijk beter) en ze is een stuk rustiger. De specifieke informatie wat de Labradoodle betreft kan ik helaas niet veel over vertellen. Natuurlijk hebben we het wel doorgelezen en zijn wij tot de conclusie gekomen dat het echt een enorm complete set is die iedere goede en verantwoorde Labradoodle eigenaar in zijn/haar bezit moet hebben.

Leia-zit

Conclusie over ‘Labradoodle Geheimen’

Ondanks dat wij niet zo gecharmeerd zijn van de verkooppagina en het idee dat Piet de Jong hete lucht staat te verkopen met zijn persoonlijke verhaal, zijn wij toch overgehaald door het ebook zelf! Het staat vol met goed onderbouwde en praktische tips en manieren om jouw hond op de juiste en verantwoorde manier op te voeden. Samen met de bonussen krijg jij een complete handleiding. 

Ook de prijs van €37,00 vinden wij flink een flinke meevaller! Een beetje hondencoach kost al gauw €45,00 per half uur en die komen dan vaak niet eens trainen maar alleen een paar tips of suggesties aandragen (ik spreek uit ervaring). Met een beetje extra tijd en dit boek heb jij geen hondentrainer nodig en zal jij dus een hoop geld besparen! Dat neemt natuurlijk niet weg dat je helemaal geen puppycursus of trainingen hoeft te volgen! Bij een fysieke training zal een hond veel baat hebben en hierbij leert hij ook nog sociale skills die je niet uit een boek of ebook kan toveren.

Al met al zijn de opvoedtips misschien wat algemeen maar zeker effectief. De bonussen voegen veel waarde toe. De informatie die over de Labradoodle gegeven wordt is gelukkig erg compleet, het is dus niet op iedere andere hond toe te passen.

Werkt het?

Wij hebben het ebook en de bonussen gelezen en zelf ook wat (algemene) opvoedmethoden uitgevoerd. Wij kunnen met overtuiging zeggen dat het inderdaad werkt!

‘Labradoodle Geheimen’ is perfect voor jou als:

 • Je een Labradoodle hebt met gedragsproblemen die je wilt verbeteren
 • Jij op het punt staat een Labradoodle wilt kopen 
 • Je de opvoeding in één keer goed wilt doen
 • Jij geen idee hebt waar je moet beginnen!

‘Labradoodle Geheimen’ is niks voor jou als:

 • Je geen Labradoodle hebt
 • Je niet het werk wilt doen wat nodig is om je Labradoodle een prettiger leven te geven
 • Jij het okay vind dat je hond constant blaft als je van huis bent
 • Je het goed vind dat de hond de baas is in huis

Dus heb jij een Labradoodle met gedragsproblemen of wil je jouw hond goed opvoeden? Begin dan nu meteen met ‘Labradoodle Geheimen’!

Heb jij een product wat je gereviewd wilt hebben? Neem contact met ons op via Review Insturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *