Nooit meer Zorgen of Stress Review 2019

nooit-meer-zorgen-of-stress

Jij hebt te veel zorgen of stress. Anders zou je waarschijnlijk niet bij deze review uit zijn gekomen. Zorgen en stress zijn heel erg zwaar voor beide het lichaam en de geest en het is ook verstandig om er zo snel mogelijk van af te komen! Dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan want soms hebben we niet eens door dat we veel zorgen hebben of gestrest zijn totdat het te laat is.

Nek- en schouderpijn, hoofdpijn, moodswings, maag- en darmklachten, slaapproblemen of overspanningen. Zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan maar jij herkent een of meerdere problemen vast wel! Dan heb jij overmatig last van zorgen en stress.

Er zijn veel verschillende ‘oplossingen’ te vinden op internet maar deze lijken toch het merendeel van de tijd niet te werken. Veel van dit soort ‘oplossingen’ pakken alleen de symptomen aan en niet de oorzaak. De ecursus Nooit meer Zorgen of Stress beloofd ons echter een realistische oplossing. Maken zij deze belofte waar of is het weer een van die internetcursussen waar je uiteindelijk niets aan hebt? Lees snel verder en ontdek de waarheid!

Wie is Frank de Moei?

Frank-de-Moei

Frank is expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, life coaching en het leiden van een succesvol leven. Hij heeft een boel opleidingen afgerond van tot persoonlijke ontwikkeling tot ondernemerschap. Deze opleidingen heeft hij succesvol afgerond:

 • Cum Laude geslaagd in Positieve Psychologie
 • Gecertificeerde Life-Coach Neuro Associative Conditioning
 • MIT Master of Information Technology
 • CDIA+ Certified Document Imaging Architech
 • Project+, Certified Project Manager
 • Overige: Sales, Trainingen, Persoonlijke ontwikkeling en IT

Frank is aangesloten bij het NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en het EMCC(European Mentoring and Coaching Council). Over zijn expertise en vaardigheden valt dus niet te twisten! Naast zijn succesvolle carrière als life coach is hij de eigenaar en oprichter de website Newstart.nl. Op deze website plaatst hij geregeld nieuwe blogs en berichten. Ook zul je op deze website al zijn cursussen vinden, hij heeft er namelijk al een boel gemaakt!

Is Frank de Moei betrouwbaar?

Op de verkooppagina van de ecursus Nooit meer Zorgen of Stress je over wat stress is, waar je last van hebt en hoe de ecursus Nooit meer Zorgen of Stress je gaat leren om er vanaf te komen. Een beetje een standaard verkoop pagina waar je geen concrete werkmethoden zal vinden maar je krijgt een goede indruk wat je cursus te bieden heeft. Waar wij vooral naar zoeken is het KvK nummer op zo’n pagina. Hierdoor weten wij zeker dat de uitgever ook echt te vertrouwen is!

Gelukkig is het KvK nummer gemakkelijk terug te vinden als je helemaal naar onderen scrollt op de verkooppagina. Ook heeft Newstart.nl een heel uitgebreide contact pagina. Er staan een aantal veel gestelde vragen op maar ook een e-mail adres als jij toch liever direct contact wilt met Frank. Wij hebben zelf natuurlijk ook contact gezocht met Frank en hij reageert gewoonlijk binnen 24 uur. Onze conclusie is dus: Frank en de cursus die hij aanbiedt zijn zeker betrouwbaar!

Kort interview met Frank

Ik heb een kort interview gehad met Frank om hem wat beter te leren kennen en een betere indruk te krijgen van zijn werk.

Interview Frank 2

Wat biedt de Frank aan?

Met de cursus Nooit meer Zorgen of Stress biedt Frank de Moei jou de mogelijkheid om echt je problemen aan te pakken. Jij zul meer innerlijke rust, zelfvertrouwen en innerlijke kracht hebben na het volgen van deze cursus. Daarnaast zal jij positiever denken, meer kunnen ontspannen en meer energie en vrijheid ervaren.

Dit zul je allemaal leren aan de hand van stap voor stap begeleiding en er wordt zelfs resultaat gegarandeerd! Dat is een flinke belofte om na te komen, hoe zal hij is allemaal waarmaken?

Op de website lezen we over veel voorkomende stressmomenten, zoals: piekeren over de toekomst of negatieve gedachten over jezelf. Met deze cursus biedt Frank je een systematische, praktische en effectieve methode om stress te laten varen en weer ruimte te creëren voor rust.

Wat krijg je werkelijk

Natuurlijk krijg je de hele cursus! Deze wordt aan je opgestuurd via je e-mail gedurende 9 weken. Iedere week krijg jij 2 e-mails in je inbox met nieuwe oefeningen voor een nieuw onderwerp. Ieder e-mail snijdt zijn eigen onderwerp of pijnpunt aan waar jij dagelijks mee te maken hebt.

Per onderwerp krijg jij nieuwe inzichten In het probleem en hoe je dit op zou kunnen lossen. Jij krijgt met iedere e-mail een aantal opdrachten, of huiswerk kun je het ook wel noemen, om het desbetreffende probleem aan te pakken.

Het ene onderwerp zul je misschien makkelijker vinden om te behandelen dan het andere. Daarom is het ook heel erg prettig dat jij de cursus kunt volgen op je eigen tempo. De e-mail krijg je hoe dan ook opgestuurd maar jij hebt alle tijd om je individuele stresspunten aan te pakken op jouw eigen tempo en in je eigen tijd.

Naast de ecursus krijg jij ook nog twee extra bonussen! De eerste is het ebook ‘Inzicht in je Kracht’. En het tweede is een gratis e-mail coachingsessie met Frank de Moei. Deze twee bonussen zijn een leuke en waardevolle aanvulling op de cursus. (We hebben de tekst wel wazig moeten maken in verband met auteursrechten)

Nooit meer zorgen of stress email les 6
Nooit-meer-zorgen-of-stress-email-les-12

Inzicht in je eigen Kracht

Inzicht-in-je-kracht

Zonder al te veel te verklappen zullen we een korte uitleg geven van dit ebook en wat wij er van vinden. ‘Inzicht in je eigen Kracht’ is een zeer waardevolle en vooral motiverende toevoeging op de cursus Nooit meer Zorgen of Stress. Er wordt veel verteld over de kracht van positief denken en wat voor invloed dit op je leven kan hebben. Dus als jij een echte verandering in je leven aan wilt brengen dan zal dit ebook je daar goed bij van pas komen! Wij zijn blij verrast van de kwaliteit en informatie die te vinden is in dit ebook. Deze is ook los te verkrijgen via deze link maar hij wordt je gratis toegestuurd wanneer je begint aan de cursus Nooit meer Zorgen of Stress.

Gratis e-mail Coaching

Heb jij toch nog vragen naar aanleiding van de cursus dan kun je die gewoon stellen door middel van een e-mail coachingsessie. Frank zal zo snel mogelijk contact met je opnemen en je vragen uitgebreid beantwoorden. Omdat Frank natuurlijk hartstikke druk is met zijn business zijn dit soort gesprekken normaal gesproken niet gratis. Maar omdat jij een waardevolle deelnemer bent aan een van zijn cursussen is het eerste coachings e-mail gesprek helemaal gratis.

De prijs van de ecursus Nooit meer Zorgen of Stress

De cursus kost in totaal €59,00 in plaats van de eerder gevraagde €169,00. Voor deze €59,00 krijg jij dus een volledige 9 weekse cursus, een gratis ebook en een gratis e-mail coachingssessie met Frank de Moei zelf. Beide bonussen hebben een waarde van €25,00. Dit is echt een prima prijs om te betalen voor de producten die je er voor terug krijgt!

Behalve de cursus en de bonussen is de waarde die je uit deze cursus kunt halen velen malen groter dan wat je er voor betaald. Stress is een sluipmoordenaar en je kunt er maar beter zonder zijn! €59,00 betalen voor een leven zonder stress! Dat hebben wij er zeker voor over!

Is het jouw geld waard?

Heb jij al een tijd last van stress en zorgen en begin je zelfs (ernstige) lichamelijke klachten te krijgen? Dan is het echt wel tijd dat je hier iets aan gaat doen. ‘Nooit meer Zorgen of Stress’ is een perfecte start voor jou! Je leert waar je stress vandaan komt, hoe je het op kunt lossen en hoe je voorkomt dat je er weer last van gaat krijgen. Je leeft maar één keer dus het is van uiterst belang dat je goed voor jezelf zorgt. Stress is een sluipmoordenaar dus je kunt maar beter op tijd ingrijpen! Wij zijn overtuigd dat de ecursus ‘Nooit meer Zorgen of Stress’ absoluut jouw geld waard is als jij last hebt van zorgen of stress!

Niet goed, geld terug

Garantie

Jij loopt geen enkel risico met de aanschaf van deze cursus. Je hebt namelijk een 15 dagen niet goed, geld terug garantie. Je kunt dus eerst even het water uitproberen voordat je in het diepe springt. Natuurlijk heb jij nog niet alle e-mails ontvangen in deze 15 dagen die je krijgt gedurende de hele cursus. Maar je hebt een goede indruk gekregen van wat deze cursus nu precies inhoudt en of het wel echt iets voor jou is! Vind je het niks? Dan stuur je een mailtje en Frank stort je geld terug. Is het wel iets voor jou? Geweldig! Op naar een leven zonder stress en zorgen.

De ervaringen van de klanten

Natuurlijk is een review niet compleet zonder ervaringen! Wij hebben de cursus zelf geprobeerd en zijn zeker te spreken over de kwaliteit en de informatie die we opgestuurd kregen. Wij hebben beter inzicht gekregen in dieperliggende problemen en dankzij de uitleg en opdrachten kunnen wij deze problemen zelf ook aanpakken. Tevens vind ik (Suze) het erg prettig dat ik mijn huis niet uit hoeft om naar de cursus te gaan, Stress en zorgen zijn toch vaak wat persoonlijk en wil ik liever niet met iedereen delen. Dankzij deze cursus kan ik de oefeningen toepassen op mijn eigen tempo en voel ik geen groepsdruk van medecursisten.

Normaal gesproken hangen wij niet zo veel waarde aan de ervaringen die op de verkooppagina van het product gedeeld worden maar met 15.000 voorgaande cursisten waren we toch wel onder de indruk. Hieronder hebben wij ook nog een aantal ervaringen van cursisten voor jullie geplaatst die (natuurlijk) niet van de pagina zelf komen.

Nooit meer zorgen of stress ervaring 1
Nooit meer zorgen of stress ervaring 3
Nooit meer zorgen of stress ervaring 4

Is het ons gelukt?

Zoals je misschien wel hebt kunnen lezen zijn wij erg positief over deze ecursus! Wij hebben de cursus zelf ook gevolgd en we hebben de oefeningen en opdrachten toegepast in de praktijk. We ervaren inderdaad veel minder zorgen en stress! Sommige oplossingen zijn vrij voor de hand liggend maar juist die simpele oplossingen willen we wel eens over het hoofd zien. Dankzij het maken van duidelijke planningen, in plaats van alles maar aan kans over te laten, heeft wonderen gewerkt. Dus om samen te vatten; het is ons zeker gelukt en we zijn er erg tevreden over!

Conclusie over de ecursus Nooit meer Zorgen of Stress

Wij zijn erg tevreden over de cursus Nooit meer Zorgen of Stress en alle bonussen die je erbij krijgt. We zijn tevreden over de klantenservice en we vinden het ook erg prettig dat we de cursus op ons eigen tempo kunnen volgen!

Dit kan echter ook een valkuil zijn voor veel mensen! Omdat jij de tijd krijgt om alles in je eigen tempo uit te voeren betekent dit dat je de cursus echt voor jezelf moet volgen. Je hebt geen stok achter de deur waardoor je toch je opdrachten gaat doen. Er zijn geen wondermiddelen om stress en zorgen te verbannen uit je leven en die biedt Frank ook niet aan. Met de ecursus Nooit meer Zorgen of Stress krijg jij de juiste begeleiding om je eigen zorgen en stressfactoren aan te pakken, maar je moet dit echt zelf doen!

Hoe meer energie jij erin steekt hoe meer resultaten jij zal behalen. Dit geldt natuurlijk voor alles wat wij in ons leven doen maar het geldt ook zeker voor deze cursus!

Al met al zijn wij erg tevreden over deze cursus. Op wat spellingsfouten na zijn de e-mails erg duidelijk en is de informatie die je opgestuurd krijgt erg waardevol! Dus ben jij het beu om te leven met zorgen en stress? Dan biedt Frank de Moei een waardevolle cursus die jou zal helpen om een meer ontspannen leven te leiden!

Werkt het?

Wat ons betreft is dit een zeer succesvolle cursus. Echter ligt het compleet aan jezelf of deze cursus een succes gaat worden. Wij hebben deze cursus als zeer positief ervaren en het heeft ons veel verlichting geboden. Maar als niet bereid bent om de oefeningen toe te passen in de praktijk dan zul je waarschijnlijk maar weinig aan deze cursus hebben.

‘Nooit meer Zorgen of Stress’ is voor jou als:

 • Jij het zat bent om een stressvol leven te leiden
 • Je de waarde in ziet van jouw gezondheid en dat je goed voor jezelf moet zorgen
 • Je bereid bent in jezelf en in een stressloze toekomst te investeren

‘Nooit meer Zorgen of Stress’ is niks voor jou als:

 • Je het wel prima vind zoals je nu leeft
 • Je niet bereid bent om in je eigen gezondheid en toekomst te investeren
 • Jij niet het werk wil doen wat er bij komt kijken

Heb jij een product wat je gereviewd wilt hebben? Neem contact met ons op via Review Insturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *