Over ons

Wij van Review Baas.nl vinden het ontzettend belangrijk dat jij weet waar je aan begint voordat je iets koopt! Veel websites geven alleen maar de positieve reacties weer en alle voordelen die je klant er uit kan halen maar dat is natuurlijk niet echt realistisch. Daarom willen wij alleen maar eerlijke en echte reviews schrijven waar mensen echt iets aan hebben!

Het is natuurlijk hartstikke jammer als jij veel geld uitgeeft aan een product of cursus en het blijkt uiteindelijk helemaal niet overeen te komen met wat er op de verkoopwebsite aangeboden wordt.

Suze

Dit is ons zelf helaas al meerdere malen overkomen en daarom hebben wij besloten hier een website over te maken zodat de koper echt weet wat hij of zij koopt en waar hij of zij aan begint!

Ik zal mezelf even kort voorstellen. Ik ben Suze en ik ben de vaste schrijver van Reviewbaas.nl. Samen met Bas, hij houdt zich vooral bezig met de techniek achter de website, maken wij reviews over producten. We schaffen de producten echt aan zodat we weten waar we het over hebben en natuurlijk proberen we ze ook uit! Zo kunnen wij eerlijke en goede reviews maken!

Wij zijn een volledig onafhankelijke site en dit wordt mede mogelijk gemaakt door jou als gebruiker! Wil jij jouw zegje doen over een product of cursus neem dan contact met ons op via deze pagina!