Overwin je Overgang Review 2019

Overwin-je-Overgang

Iedere vrouw moet en uiteindelijk aan geloven, de overgang. De changement, de omslag, de promotie(vinden wij zelf vooral een leuke verwoording) of menopauze. Het kent zo veel namen maar het betekent allemaal maar één en hetzelfde ding. Je lichaam gaat veranderen en zich aanpassen voor de volgende fase van je leven! Zou ‘Overwin je Overgang’ jou hierbij kunnen helpen? 

Er gebeurd zo ontzettend veel tijdens de overgang dat het lastig is om bij te houden. En daar bovenop is het meestal niet echt een plezierige ervaring. Hoe kan jij er voor zorgen dat jij de overgang zonder al te veel kleerscheuren overleefd? En het liefste zou je er zelfs wel van willen genieten! Maar is dat eigenlijk wel mogelijk? Je hoort veel verhalen om je heen over de vervelende klachten die de overgang met zich mee brengt en misschien heb je er zelf ook al een aantal meegemaakt. 

Op internet komt de vraag ‘Hoe overleef ik de overgang’ veel naar boven en misschien heb jij jezelf dit ook al afgevraagd? Er zijn veel boeken te vinden over de overgang en ‘Overwin je Overgang’ van Ria Kamelle is hier een van. Is ‘Overwin je Overgang’ het ebook waar jij naar op zoek bent en wat jou gaat helpen om je overgang tot een succes te maken? Of is het weer een van die onzinnige boeken waar je niets aan gaat hebben en waar je er al heel veel van in de boekenkast hebt staan? Lees snel verder en ontdek de waarheid!

Wie is Ria Kamelle?

Ria

Een paar weken geleden hebben wij al een ander ebook van Ria Kamelle behandeld namelijk; Slank door de Overgang (lees de review hier). Tijdens het schrijven van deze review hebben wij uitgebreid onderzoek gedaan naar Ria Kamelle en zijn tot de conclusie gekomen dat ‘Ria Kamelle’ niet bestaat.

‘Ria Kamelle’ is een persoon speciaal bedacht voor marketingdoeleinden. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat alle informatie in ‘Overwin je Overgang’ onzin is! Dit zal eerder betekenen dat de schrijver(s) niet hun eigen naam willen gebruiken voor het uitgeven van dit ebook. Of dat ze misschien geen ervaringsdeskundigen zijn op het gebied van Overgang maar dat ze er zeker wel voldoende onderzoek naar hebben gedaan om een ebook te ontwikkelen om jou te helpen. Wie zal het zeggen, misschien zijn ze wel gewoon heel verlegen.

Is Ria betrouwbaar?

Op de website Overgang.info vinden wij een kvk nummer, dit nummer blijkt helaas niet te kloppen of terug te vinden in het kvk register. Misschien is er ergens een cijfertje mis getypt, met opzet of per ongeluk. Uit het onderzoek voor onze vorige review van ‘Ria Kamelle’ bleek dat het bedrijf achter Overgang.info ConversionFlow van Christian Augustus en Sylvia van Hoorne is. Deze twee hebben allebei opleidingen in marketing en biologie afgerond dus een website over de overgang is niet eens zo heel ver gezocht! 

Echter zijn wij op het ledengedeelte van Overgang.info nog een KvK nummer tegen gekomen! Dit nummer is gekoppeld aan het bedrijf Benji Billy, eigenaar Ordille Babo. Het lijkt er op dat Benji Billy Overgang.info heeft overgenomen, wanneer je op je bankafschrift kijkt dan zul je ook zien dat het geld over is gemaakt aan Benji Billy. 

Wij vinden dit allemaal een ingewikkelde bedoeling waar we geen duidelijkheid uit kunnen halen. Gelukkig doet dit niet af aan de betrouwbaarheid van het product en de mensen erachter!

Het KvK nummer is hoe dan ook aanwezig wat betekent dat er een legitiem bedrijf achter Overgang.info schuil gaat. Ook het -email contact met ‘Ria’ (of in ons geval Ordille) verloopt soepel en vrij snel. Eerder hebben wij ook eens gevraagd om een refund van een product en hier werd niet lastig over gedaan, met een paar dagen stond het geld gewoon weer op de rekening!

Behalve dat liegen de ervaringen van voorgaande deelnemers natuurlijk ook niet! Om de resultaten kun je niet twisten. Hierdoor zijn wij overtuigd dat ‘Ria Kamelle’ en ‘Overwin je Overgang’ betrouwbaar zijn.

Vrouw-in-overgang

Wat biedt Ria aan?

‘Overwin je Overgang’ is voor alle vrouwen die net in de overgang zitten, er aan gaan beginnen of er al een tijdje in zitten. Met het ebook ‘Overwin je Overgang’ krijg jij vele tips en tricks om overgangsklachten te verminderen en te verzachten. Je krijgt weer meer levenslust, motivatie en meer energie om de dingen te doen die jij leuk vindt. Dankzij de oefeningen die jij mee krijgt ga jij weer lekker in je vel zitten.

Naast alle informatie die jij krijgt over overgangsklachten en hoe je deze kunt verzachten, krijg je ook heel erg veel informatie over je hormoonhuishouding en voedingstips. Voeding is een belangrijk onderdeel waar je tijdens je overgang naar moet kijken. Door je dieet aan te passen zul jij al veel overgangsklachten kunnen verminderen. In ‘Overwin je Overgang’ krijg jij veel informatie over het effect van gluten, lactose en welke voedingsstoffen je vooral niet moet eten.

Met ‘Overwin je Overgang’ leer jij ook weer naar je lichaam luisteren, dit is waar veel vrouwen over de loop van de jaren geen rekening meer mee houden (volgens Ria en de verkooppagina). Je leert weer in contact komen met je intuïtie en ruimte creëren voor jezelf. Dit kun je doen door middel van beweging of meditatie. En dat allemaal in 27 dagen! Kortom, (bijna) alles Overgang gerelateerd komt aan bod. In ieder geval dat is wat de verkoper jou vertelt op de website, of dit ook echt klopt is een tweede.

Dit zijn dus een heleboel beloftes die gemaakt worden zoals je wel kunt lezen. Hierdoor zijn de verwachtingen dus ook hoog! Kunnen ze dit allemaal wel waarmaken? 

Overwin-je-overgang-website

Wat krijg je werkelijk bij ‘Overwin je Overgang’?

Nadat jij de betaling voldaan hebt krijg je een e-mail met je inloggegevens voor het ledengedeelte van Overgang.info. Hier kun jij, onder het kopje ‘Producten & Leeromgeving’ het ebook ‘Overwin je Overgang downloaden’. Naast ‘Overwin je Overgang’ vind je nog 3 extra ebooks die bij het pakket horen!

Behalve ‘Overwin je Overgang’ krijg jij toegang tot 18(!) bonussen. Daarnaast krijg je ook toegang tot een onderdeel genaamd ‘’. Hier staat helaas nog niets in, over de tijd zal er nieuwe informatie toegevoegd worden en jij als lid van Overgang.info zal hier dan bij kunnen. 

Overwin je Overgang

‘Overwin de Overgang’ van Ria Kamelle bestaat uit 212 pagina’s vol met informatie over de overgang. Zo lees je over verschillende aspecten van de overgang zoals; de verschillende fases van de overgang, overgangsklachten, seksualiteit, je hormoonhuishouding, voeding, het effect dat de overgang heeft op je geestelijke gesteldheid en beweging. Dit zijn de hoofdstukken die behandeld worden en binnen die hoofdstukken zul jij weer een aantal subhoofdstukken aantreffen.

Overwin-je-Overgang
 • Hoofdstuk 1: De betekenis van de overgang
 • Hoofdstuk 2: Je lichaam vraagt aandacht
 • Hoofdstuk 3: Hormonen en de overgang
 • Hoofdstuk 4: Voeding en de Overgang
 • Hoofdstuk 5: Lichamelijke overgangsklachten
 • Hoofdstuk 6: Geestelijke overgangsklachten
 • Hoofdstuk 7: Beweging tijdens de overgang

Als we heel eerlijk zijn vinden we het een beetje een onsamenhangende bedoeling en krijgen we een beetje het ‘van de hak op de tak’ gevoel. Er wordt heel veel informatie in besproken en er worden heel veel tips en oefeningen gegeven maar er is weinig diepgang. Wij zijn van mening dat het meer een algemeen informatieboek is dan een handboek om je overgang te overwinnen. Ook de manier van schrijven vinden we erg onpersoonlijk en een beetje saai. Dit vinden we erg jammer.

17 recepten voor minder overgangsklachten

17-gezonde-recepten-voor-minder-overgangsklachten

In dit ebook vind jij verschillende recepten die speciaal zijn samengesteld voor het verlichten of verminderen van overgangsklachten. Nu hoor ik je denken; ‘Ja maar hoe dan?’

Nou, deze recepten zijn voornamelijk vegetarisch. In vlees zitten veel hormonen en de grootste veroorzaker van jouw overgangsklachten zijn je hormonen. Als jij je hormoonhuishouding in orde wilt krijgen betekent het dat je minder hormonen binnen moet krijgen. Best simpel als je er over nadenkt. Naast vegetarische gerechten wordt er ook veel gebruik gemaakt van superfoods zoals; quinoa en cranberries. En natuurlijk veel verse groenten!

Praktische kruidengids voor overgangsklachten

Praktische-kruidengids-voor-overgangsklachten

Ben jij geïnteresseerd in de werking van kruiden? Dan is dit een leuke bonus voor jou! In dit ebook vind jij de werking van 10 verschillende kruiden en hoe jij ze hebt beste zou kunnen gebruiken! Houdt echter wel rekening dat ook kruiden bijwerkingen kunnen hebben en dat deze niet allemaal even goed verwoord staan in dit ebook. Bijvoorbeeld: De Zilverkaars heeft als bijwerking dat je leverklachten kunt ontwikkelen maar dit staat niet aangegeven in het ebook.

7 Praktische meditatie oefeningen voor innerlijke vrede

7 praktische meditatie oefeningen voor innerlijke vrede

Door te mediteren en rust te creëren ga jij weer beter naar jezelf en je lichaam luisteren. Vooral tijdens de overgang is dit van belang, je gaat door een verandering en het is verstandig dat je jezelf niet tegen gaat werken. In dit ebook lees jij over wat meditatie precies is en hoe jij het zelf ook kunt doen. Het zijn vrij simpele en kort oefeningen die iedere beginner kan uitvoeren.

Bonussen

Zoals hierboven al eerder genoemd staat krijg jij (gedeeltelijke) toegang tot 18 bonussen! Deze zul je ook vinden onder het kopje ‘Producten & Leeromgeving’ → Gratis e-boeken. Wij noemen het ‘gedeeltelijke toegang’ omdat je alleen bij de receptenboeken niet volledige toegang krijgt. Deze zou je los kunnen kopen. Echter krijg jij wel 100% toegang tot de rest van de ebooks! 

Dit zijn alle bonussen die jij gratis ontvangt bij ‘Overwin je Overgang’:

 • 3 Recepten uit ‘20 Dagen Suikervrij’
 • Een Voorbeeldmenu van ‘Slank door de Overgang’
 • 5 Energieslurpers voor vrouwen in de overgang
 • 3 Hormonen die buikvet laten groeien
 • 5 Groenten die buikvet laten wegsmelten
 • 5 Tips voor een slanke buik
 • 7 Energieboosters voor vrouwen in de overgang
 • 1 Ingrediënten die opvliegers activeren en versterken
 • 10 Tips tegen de grootste overgangsklachten
 • Het Overgangs Manifest
 • 7 Natuurlijke kruiden die je overgang verzachten
 • 3 Alledaagse ingrediënten die je ouder maken
 • 7 Verborgen suikers die je dik maken
 • 7 Vette ingrediënten die je helpen aan een platte buik
 • 10 Gevaren van crashdiëten
 • 5 Voedingsmiddelen die je beter kunt vermijden
 • 7 Natuurlijke methoden voor een stabiele bloedsuikerspiegel
 • 5 recepten uit ‘50 Recepten in 30 Minuten’
Overgang-info-bonus-gedeelte

Zoals je kunt zien zijn veel van de gratis bonussen gedoeld om af te vallen tijdens de overgang. Ben jij nou ook op zoek naar een manier af te vallen tijdens de overgang? Dan raden wij jou aan om eens een kijkje te nemen bij ‘Slank door de Overgang’.

De prijs van ‘Overwin je Overgang’

Je betaald ‘tijdelijk’ €29,00 voor ‘Overwin je Overgang’. Tijdelijk staat tussen aanhalingstekens want dit is natuurlijk een leuke marketingtruc om jou snel te laten kopen. De prijs van ‘Overwin je Overgang’ staat al een eeuwigheid op €29,00 en zal dat voorlopig ook wel blijven. Dat gezegd te hebben vinden wij €29,00 geen enorm hoge prijs voor wat je er allemaal voor terug krijgt. Als het alleen het ebook ‘Overwin je Overgang’ zou zijn geweest, dat was het veel te duur maar omdat je er veel bonussen en extra’s bij krijgt vinden we de prijs best eerlijk. Wij zouden er nooit €49,00 voor betaald hebben, die prijs is te hoog en staat niet in verhouding met de kwaliteit die je ervoor terugkrijgt, €29,00 is echter goed te doen. 

Is het jouw geld waard?

Wij van Review Baas.nl zitten (nog) niet in de overgang. Hierdoor vinden wij het lastig om te zeggen of het echt het geld waard is. Wij hebben alle ebooks doorgelezen die je ontvangt na aanschaf van ‘Overwin je Overgang’ en we zijn van mening dat de bonussen en extra’s waarde bevatten waar jij iets aan kan hebben. Helaas is het merendeel van ‘Overwin je Overgang’ zelf voornamelijk algemene informatie die je op internet zal vinden wanneer je zoekt.

Dat te hebben gezegd, is het zeker wel een handig samengepakt handboek. Er wordt heel veel algemene informatie gegeven over de overgang. Als jij geen zin hebt om te zoeken of niet weet waar je precies naar moet zoeken dan zou ‘Overwin je Overgang’ best nog wel eens goed van pas kunnen komen. Dus als jij behoefte hebt aan een algemene verzameling aan informatie over de overgang dan is ‘Overwin je Overgang’ zeker jouw geld waard.

Niet goed geld terug

Garantie

Ben jij toch wel benieuwd geraakt naar ‘Overwin je Overgang’ maar nog niet helemaal overtuigd? Dat is geen probleem! Je hebt namelijk een 30 dagen niet goed, geld terug garantie. Op deze manier kan jij het water eerst even een tijdje uitproberen voordat je er volledig in springt. Vind jij veel waardevolle informatie in ‘Overwin je Overgang’ dan is het een goede aanschaf geweest! Vind jij het nou eigenlijk helemaal niks dan hoef je maar een mailtje te sturen, binnen 30 dagen na de aankoopdatum, en het geld wordt teruggestort!

De ervaringen van de klanten

Natuurlijk is een review niet compleet zonder ervaringen van klanten! Helaas was het niet gemakkelijk om deze te vinden maar na een hoop zoekwerk hebben wij toch een aantal vrouwen op kunnen sporen! Hieronder zie jij een aantal ervaringen van voorgaande deelnemers.

Overwin-je-overgang-ervaring-1
Overwin-je-overgang-ervaring-2
overwin-je-overgang-ervaring-3
Overwin-je-overgang-ervaring-4

Is het ons gelukt?

Omdat wij niet in de overgang zitten hebben wij helaas geen praktische ervaring op kunnen doen met ‘Overwin je Overgang’. Natuurlijk hebben we de boel we doorgelezen en waren we niet echt onder de indruk van wat er allemaal in staat. Veel van deze informatie lijkt rechtstreeks van internet geplukt te zijn en diepgang is ver te zoeken. Behalve veel algemene informatie staan er gelukkig wel veel tips, trucs en oefeningen in het ebook die je zouden kunnen helpen met het verlichten van klachten! Dus het is gelukkig geen complete onzin! Wij hebben zelf wat van deze oefeningen geprobeerd, dan met name de ademhalingsoefeningen, tips bij hoofdpijn, en tips bij vermoeidheid. Wij merkten dat er veel gebruik gemaakt wordt van natuurlijke producten, zoals zeewier, en Bach druppels. 

Praktische oefeningen leken effect te hebben maar daar bleef het helaas wel bij. Misschien komt dit omdat wij nog niet in de overgang zitten en de producten dus een ander (of helemaal geen) effect hebben op ons lichaam. Misschien speelt de factor van ‘geloven’ ook nog mee. Wij zijn allebei geen groot fan van medicatie, of het nu van de dokter komt of van de Holland & Barrett. 

De bonussen vinden wij echter wel leuk toevoegingen! Ze zijn erg gevarieerd en hierdoor heb jij de keus om te beslissen wat je wilt aanpakken. Wil jij je meer concentreren op afvallen tijdens de overgang? Dan kun je een heel eind komen met de bonussen die je erbij krijgt (neem ook eens een kijkje bij Slank door de Overgang). Heb jij meer interesse in kruiden en meditatie? Dan kun je daar ook mee aan de slag dankzij de bonussen.

Kortom

Wij zijn niet gekwalificeerd om te oordelen over de oefeningen, tips en tricks die betrekking hebben tot overgangsproblemen. (Gelukkig hebben we daarom ervaringen van voorgaande deelnemers voor jullie gevonden!) Maar de oefeningen die wel wel konden doen vonden we niet enorm indrukwekkend. De bonussen zijn wel leuke toevoegingen!

Conclusie over ‘Overwin je Overgang’

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn wij niet enorm onder de indruk van de inhoud van ‘Overwin je Overgang’. Echter zitten wij niet in de overgang en kunnen wij niet 100% correct oordelen over de effectiviteit van dit ebook. Gelukkig hebben we daarom ervaringen van andere deelnemers op gezocht om jou hier een beter beeld van te geven.

De prijs van €29,00 vinden wij eerlijk. Het is een goede prijs-kwaliteit verhouding en je krijgt er voldoende content voor terug. Vooral de toevoeging van alle bonussen maakt ‘Overwin je Overgang’ de moeite waard. Het boek zelf staat vol met informatie, al is dit vrij oppervlakkig. Gelukkig staan er behalve informatie ook een boel oefeningen en tips in om je overgangsklachten te verzachten.

Werkt het?

Heb jij nou absoluut geen idee wat de overgang inhoudt en zou jij wat meer willen leren over deze nieuwe fase van je leven? Dan raden we je aan om ‘Overwin je Overgang’ aan te schaffen. Je zult voldoende (oppervlakkige) informatie vinden waardoor je bekend raakt met ‘De Grote Verandering’.

Ben jij echter op zoek naar een ebook met diepgang, duidelijke informatie en gouden tips waar jij echt iets aan zal hebben? Dan raden we je aan om toch nog even verder te zoeken. In dit geval ben jij al ruim bekend met de overgang en alles wat dit inhoudt en zul je in ‘Overwin je Overgang’ alleen maar informatie vinden waar je al mee bekend bent.

Heb jij een product wat je gereviewd wilt hebben? Neem contact met ons op via Review Insturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *