Perfect Slapen in 7 Stappen Review 2019

Perfect-slapen-in-7-stappen

Slecht slapen, daar hebben we bijna allemaal wel eens last van. Maar de ene lijkt toch beter te slapen dan de ander, hoe komt dat?

We weten allemaal dat voldoende slaap belangrijk is voor onze gezondheid. Slapen we niet genoeg dan kunnen er allemaal nare problemen optreden zoals;

concentratie tekort, hoge bloeddruk, hoofdpijn en je kunt je behoorlijk snel geïrriteerd voelen.

Slaapproblemen kunnen komen door factoren van buitenaf zoals: te veel licht in je slaapkamer, blaffende honden, huilende baby’s of je partner ligt hard te snurken. Problemen met slapen kunnen ook komen door factoren van binnen. Denk hierbij aan stress, een slaapstoornis of gewoonweg een slechte levensstijl. De externe factoren heb jij helaas weinig invloed op.

Al zou je je kamer natuurlijk beter kunnen verduisteren en je zou eens met je partner kunnen kijken wat er te doen is aan het gesnurk. Maar er zijn ook een hoop factoren waar jij wel invloed over hebt!

Met Perfect slapen in 7 stappen leer jij deze factoren aanpakken en kun jij weer echt lekker slapen! In ieder geval, dat is wat Slaapwijzer.net ons wilt doen geloven. Maar is Perfect slapen in 7 stappen wel echt zo effectief als ze zeggen? Lees snel verder en ontdek de waarheid!

Wie is William van der Klaauw?

William-van-der-Klaauw

William van der Klaauw lijkt in de eerste instantie de auteur te zijn van Perfect slapen in 7 stappen. Dit kun je terug vinden op de verkooppagina van Perfect slapen in 7 stappen en ook in het boek zelf. William van der Klaauw is een slaapexpert en ervaringsdeskundige. Echter lijkt de naam William van der Klaauw een nom de plume(een pseudoniem) te zijn.

Wanneer we op Google zoeken naar William van der Klaauw vinden we alleen maar ervaringen en reviews over het boek. Geen Facebook pagina, geen LinkedIn profiel. Maar dat is natuurlijk niet zo gek als het een pseudoniem is. Ook is er niet direct een KvK nummer te vinden op de verkooppagina. Wanneer je naar het privacybeleid gaat dan zul je er wel eentje vinden!

Ook staat er een algemeen e-mail adres op de privacybeleid-pagina dus als je vragen hebt dan kun je die wel stellen. In de eerste pagina’s van het boek zul je een e-mail adres vinden van ‘William’ zelf! Wij hebben een mailtje gestuurd naar dit adres en kregen binnen 24 uur een reactie! Met de klantenservice zit dus helemaal goed.

En of William van der Klaauw nu echt bestaat of niet maakt eigenlijk niet zo heel erg veel uit. Het ebook wat geleverd wordt, Perfect slapen in 7 stappen, is 100% echt. De informatie die er in staat is niet zo maar even van internet geplukt. Er is zeker een hoop moeite en wetenschap in gestoken. Veel auteurs gebruiken een nom de plume (denk aan Mark Twain wiens echte naam Samuel Langhorne Clemens is) en dit heeft we waarde van een boek nooit af gedaan.

Wat biedt William aan?

Kort samengevat belooft Perfect slapen in 7 stappen je weer goed te laten slapen met een no-nonsense methode waardoor je nooit meer slaapproblemen ervaart. Dat is een behoorlijke belofte om te vervullen. Op de verkoop pagina vertelt William dat er veel onzin op internet staat over problemen met slapen en hoe je hier vanaf kunt komen. En dat als deze ‘hulpmiddelen’ je eigenlijk alleen maar geld kosten en je niets opleveren. Perfect slapen in 7 stappen is echter wel een goed hulpmiddel om weer van je nachtrust te genieten.

We lezen over problemen die we allemaal heel goed herkennen. We lezen ook over Anja die alles geprobeerd heeft en waar niets lijkt te werken. Jij bent dus niet de enige die last heeft van moeite met slapen! Anja is gered door Perfect slapen in 7 stappen dus misschien zal het ook voor jou werken!

Op de verkooppagina wordt dus veel algemene informatie gegeven over problemen met slapen en oorzaken daarvan. Ook vind je veel informatie over slaap en wat goede slaap nu precies is. Maar helaas is er maar weinig informatie terug te vinden op de pagina over hoe Perfect slapen in 7 stappen dit precies gaat aanpakken. De pagina heeft zeker waardevolle informatie als je meer wilt weten over slapen. Maar als je op zoek bent naar concrete informatie over het boek dan ga je het hier niet vinden.

Wat krijg je bij Perfect slapen in 7 stappen?

Bij aanschaf van Perfect slapen in 7 stappen krijg jij niet alleen maar het boek! Je krijgt: Een hardcopy, het ebook (een digitale versie dus), een jaar lang gratis persoonlijke ondersteuning, een slaap checklist, de e-cursus ‘Dieper Slapen’, 10 beproefde technieken, een welterusten snack receptenboek, slaap supplementen gids en een mp3 bestand met rustgevende muziek. Dat is dus echt een heleboel waar voor je geld!

Perfect slapen in 7 stappen

Het boek/ebook bestaat uit 143 pagina’s vol met tips, methoden en stappen om je slaap te verbeteren en je slaapproblemen op te lossen. Het boek is opgedeeld met de 7 stappen als de 7 hoofdstukken. Ieder hoofdstuk is gewijd aan een van de volgende punten: vertrouwen, structuur en regelmaat, dag- en nachtlicht, levensstijl, slaap routines, angst en uitgerust wakker worden. Ieder hoofdstuk is weer opgedeelt in verschillende subcategorien en alle punten worden uitgebreid toegelicht en uitgewerkt. Zoals je kunt begrijpen kan ik niet te diep ingaan op de inhoud van het boek. Maar het staat vol met waardevolle tips die duidelijk en in begrijpelijke taal zijn uitgelegd.

Perfect-slapen-in-7-stappen-cover
Perfect-slapen-in-7-stappen-inhoud-0.5

Bonussen

Hieronder zal ik een korte toelichting geven bij alle bonussen die je ontvangt bij de aanschaf van Perfect slapen in 7 stappen.

10 kalmerende technieken: Deze bonus bevat 10 beproefde methodes om je gedachten te kalmeren en in slaap te vallen. Door middel van paradoxaal denken, alfabetiseren en de Spielberg methode leer jij je gedachten weer tot rust te brengen.

Persoonlijke begeleiding: Bij aanschaf van Perfect slapen in 7 stappen krijg jij een jaar lang gratis ondersteuning. Heb jij dus vragen met betrekking tot jouw persoonlijke situatie dan stuur je gewoon een e-mail naar Willem en hij zal je helpen. Geen dure uurtarieven, compleet gratis voor een heel jaar.

Het welterusten snack receptenboek: In dit receptenboek vind je 5 recepten voor gezonde, calorie arme en lekkere snacks. Deze snacks zitten vol met slaapverwekkende stofjes zoals: magnesium en tryptofaan. Deze stofjes helpen je om sneller in slaap te vallen.

Slaap checklist: Het is allemaal leuk en aardig wat je leest maar je moet het ook toe kunnen passen in de praktijk. De slaap checklist zal je hierbij helpen. Hierop staat precies beschreven wat je allemaal moet doen iedere dag om de lessen uit het boek in de praktijk te brengen.

De slaap supplementen gids: Veel slaappillen worden tegenwoordig gepresenteerd als wondermiddel om je slaapproblemen op te lossen. Helaas is de harde waarheid gewoon dat er geen wondermiddelen bestaan om op magische wijze goed te slapen. Deze gids zal je helpen om de juiste keuze te kunnen maken wat betreft slaap supplementen.

Crystal-Waters

Het mp3 bestand: En als laatste ontvang jij een 90bpm mp3 bestand van Crystal Waters. Hiermee kun jij 30 minuten lekker relaxen en wegdromen.

E-cursus ‘Dieper Slapen’: Met deze 8-daagse e-cursus leer je hoe je zo veel mogelijk slaaptijd kunt doorbrengen in de 3e en 4e slaapfases.

Dit zijn de fases waarin je het meeste uitrust. Door de cursus te volgen wordt jij minder vaak wakker ‘s nachts, slaap je beter en ben je beter uitgerust wanneer je weer wakker wordt.

De prijs van Perfect slapen in 7 stappen

Perfect slapen in 7 stappen kost €37,00. Voor dit bedrag krijg je dus: het boek, het ebook, 1 jaar gratis ondersteuning, een checklist, een 8-daagse e-cursus en 4 bonussen! Dit is is een prima prijs voor de producten die je er voor terug krijgt!

€37,00 voor het boek op zich is misschien een hoge prijs maar omdat je er zo veel extra’s en bonussen bij krijgt is het echt een heel kleine prijs! Ga het gewoon eens proberen! Mocht je het nou helemaal niks vinden dan heb jij maar liefst een 90 dagen niet goed, geld terug garantie! Je loopt dus geen risico en hebt 3 maanden om alles uit te proberen.

Ervaringen van de klanten

Behalve de ervaringen die je vindt op de website van Perfect slapen in 7 stappen hebben we ook een zeer positieve review gevonden van Marcel P. die heb ik hieronder geplaatst:

Perfect-slapen-in-7-stappen-Marcel

Ook heb ik een heel veelbelovende review gevonden van Carla:

Perfect-slapen-in-7-stappen-ervaring-Carla

Wij hebben het boek zelf nog niet helemaal uit en zullen onze eigen ervaring later aan deze review toevoegen! Over wat we nu gelezen hebben zijn we echter wel te spreken. We zijn oprecht positief over wat er in het boek staat. De informatie is goed onderbouwd en enorm herkenbaar als je ook last hebt van slaapproblemen. En dankzij het schema is alles wat er in het boek staat ook goed toe te passen in de praktijk.

Conclusie

Wij zijn erg te spreken over Perfect slapen in 7 stappen. Het boek is duidelijk geschreven en de tips zijn praktisch toepasbaar. In het begin waren we wat sceptisch. We hadden geen idee wat we moesten verwachten en het feit dat William van der Klaauw niet echt lijkt te bestaan vonden een beetje lastig. Maar achteraf gezien zijn we blij verrast! We zijn overtuigd dat, wie het boek ook geschreven heeft, er echt veel moeite en wetenschap in gestoken heeft. Perfect slapen in 7 stappen, en alle bijbehorende bonussen en extra’s, zijn een goede tip voor iedereen die moeite heeft met lekker slapen.

Behalve de slaapproblemen die het boek aan pakt, spreekt het ook over jouw eigen gedragskenmerken. Deze punten zal je aan moeten pakken als jij een goede nachtrust wil hebben.

Kortom: wij zijn overtuigd en we hopen dat jij Perfect slapen in 7 stappen ook een kans gaat geven als je ook last hebt van rusteloze nachten!

Heb jij een product wat je gereviewd wilt hebben? Neem contact met ons op via Review Insturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *