Slank door de Overgang Review 2019

Slank-door-de-Overgang

De overgang! Vroeg of laat moeten we er allemaal aan geloven. De vrouwen onder ons in ieder geval. De overgang brengt al genoeg narigheid met zich mee maar vaak komen vrouwen ook nog een hoop gewicht aan, alsof het al niet rot genoeg is! Misschien is ‘Slank door de Overgang’ wel dé oplossing voor jou?

Tijdens de overgang veranderd je lichaam nu eenmaal, er is hier niet tegen te doen want het hoort er nu gewoon bij. Maar dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat jij het er maar bij hoeft te laten! Jij hoeft geen kilo’s aan te komen tijdens de overgang, sterker nog je kunt gewoon afvallen en slank worden(of blijven).

Natuurlijk was jij zelf ook al tot deze conclusie gekomen, anders was je waarschijnlijk niet op deze review terecht gekomen! Je hebt misschien wel van je vriendinnen, collega’s, familieleden of andere vrouwen om je heen gehoord van het programma ‘Slank door de Overgang’ van Ria Kamelle. Werkt dit echt? En wie is de verkoopster eigenlijk en is ze wel betrouwbaar? Is ‘Slank door de Overgang’ weer een van die vele manieren om af te vallen maar wat uiteindelijk toch niet lijkt te werken? Of is ‘Slank door de Overgang’ het programma waar jij echt iets aan gaat hebben en wat jou gaat helpen om de overgang als iets prettigs te beleven? Lees snel verder en ontdek de waarheid!

Wie is Ria Kamelle?

Ria

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, Ria Kamelle bestaat niet. Of beter gezegd, Ria Kamelle is een pseudoniem voor de werkelijke schrijver. ‘Slank door de Overgang’ is een ebook wat verkocht wordt op de website Overgang.info. 3,5 jaar (oktober 2015) geleden is deze website opgezet door Christian Augustus en Sylvia van Hoorne. Rond dezelfde tijd is ‘Slank door de Overgang’ verschenen. Wij kunnen er wel vanuit gaan dat zij dan ook de werkelijke auteurs zijn van ‘Slank door de Overgang’. 

Dit wil natuurlijk niet zeggen dat ‘Slank door de Overgang’ niet betrouwbaar is! Er zijn veel schrijvers die een pseudoniem gebruiken(ikzelf, Suze, heb het ook al eens gedaan) en dit doet absoluut niet af aan de betrouwbaarheid van het product. Echter vinden wij het wel belangrijk dat jij als lezer en mogelijke gebruiker van ‘Slank door de Overgang’ 100% op de hoogte bent van waar je aan begint en wat je koopt.

De website, Overgang.info, is echter wel helemaal voorzien van KvK nummer en BTW nummer en dit boezemt ons vertrouwen in. Deze zijn namelijk wel echt nodig om een legit business te runnen. Ook liegen de ervaringen van voorgaande klanten er niet om, maar hier later meer over!

Is Ria betrouwbaar?

Ondanks dat Ria Kamelle een pseudoniem is, zijn wij er van overtuigd dat ze echt wel te vertrouwen is. De bedrijfs gegevens zijn gemakkelijk terug te vinden en ook het contact fomulier op Overgang.info is gemakkelijk en snel te gebruiken. 

Wij hebben zelf ook contact gezocht met Ria en wij kregen hier na 4 dagen een reactie op. Dit lijkt misschien wat lang maar wij verstuurde de e-mail in het weekend en niet iedereen werkt in het weekend dus laten we zeggen dat het 2 dagen heeft geduurd. 

Wat biedt Ria aan?

Op de verkooppagina vind jij een lang verhaal wat veel vrouwen in de overgang waarschijnlijk wel herkennen. Namelijk: je komt een aantal kilo’s aan zonder dat je er iets geks voor doet! Je eet niet ineens veel meer of andere dingen waardoor jij dikker wordt. Dit is een veel voorkomende klacht als je in de overgang zit dus wees gerust! Je bent echt niet de enige!

Op de pagina lees jij veel over ‘hormoonhuishouding’, de overgang wordt immers in gang gesteld door je hormonen. Door je eten aan te passen door middel van de recepten in ‘Slank door de Overgang’ zul jij je hormoonhuishouding wat beter op orde krijgen. Hierdoor zul jij minder overgangsklachten ervaren!

Dankzij deze recepten geef jij je stofwisseling een boost en zal je lichaam sneller vetten gaan verbranden, hierdoor kom jij dus van het (zogenaamde) overgang buikje af.

Als jij last hebt van een toegenomen buikomvang tijdens je overgang dan biedt Ria je nu de oplossing! Dankzij ‘Slank door de Overgang’ zal jij écht kilo’s verliezen in plaats van aankomen. Iedere dag sporten is helemaal niet nodig, je moet juist je eetpatroon en eetgewoontes aanpassen! 

Met ‘Slank door de Overgang’ hoef jij geen uren in de keuken te staan om een maaltijd te bereiden die gezond en lekker is. Je zal ook nooit meer de fout in gaan door verkeerde en ongezonde tussendoortjes te eten. En de recepten in het ebook zijn voor het hele gezin! Jij hoeft dus niet 2 keer te koken zodat iedereen het lekker vind wat de eten! 

Slank-door-de-Overgang-verschillende-schermen

Het ’overgangs-’ hormoon

Op de website lees je ook over het zogenaamde ‘overgangs-’ hormoon. De overgang wordt natuurlijk niet bepaald door 1 enkel hormoon maar het is wel een handige verzamelnaam. Tijdens de overgang (rond je 40ste) begin jij minder oestrogeen en progesteron aan te maken. Dit betekend dat jij minder vruchtbaar wordt! Aan het einde van je overgang zal je lichaam 60% minder oestrogeen aanmaken en progesteron wordt bijna helemaal niet meer geproduceerd.

De daling van je oestrogeen zorgt echter voor de meeste overgangsverschijnselen.

Vroege verschijnselen

  • Opvliegers
  • Stemmingswisselingen

Midterm verschijnselen

  • Urine verlies
  • Droge slijmvliezen

Late verschijnselen

  • Haargroei in het gezicht
  • Botontkalking

Voor wie is ‘Slank door de Overgang’?

Ben jij een vrouw van 40 plus en zit jij in de overgang? Dan is dit boek voor jou! Heb jij alles al geprobeerd, veel sporten of eindeloze andere diëten, maar niets lijkt te helpen? Dan is dit boek voor jou! Heb jij last van dat vervelende jojo effect en wil je gewoon een slank lichaam waar je trots op kan zijn tijdens je overgang? Dan is dit boek voor jou! Niet voor mannen dus ;-).

Wat krijg je werkelijk bij Slank door de Overgang?

Na aanschaf van het ebook krijg jij de mogelijkheid om up te graden en nog een tweede ebook erbij te kopen voor een, tijdelijke, prijs van €19,00 In dit ebook staan 50(!) recepten die je in 30 minuten kunt bereiden en die je hormoonhuishouding op niveau brengen en houden. Deze zou je eventueel ook los kunnen kopen al je je later nog bedenkt, dan wel voor €27,00.

Dit is natuurlijk geen must, je kunt ook verder gaan zonder dit ebook aan te schaffen. Jij ontvangt 2 e-mails in je inbox. Eentje met je inloggegevens voor het ledengedeelte van Club Overgang.info. En de tweede is een welkomstmail van Ria zelf.

Jij kan het ebook ‘Slank door de Overgang’ downloaden binnen het ledengedeelte onder het kopje ‘Producten en Leeromgeving’ dit staat ook uitgelegd in de welkomstmail.

slank-door-de-overgang-ledengedeelte2

Slank door de Overgang

Het ebook ‘Slank door de Overgang’ bestaat uit 122 pagina’s vol met informatie over de overgang en met recepten die afvallen tijdens de overgang stimuleren.

Vanaf pagina 9 wordt jij bedolven met informatie over de overgang en wat voor effect het heeft op je lichaam. Zo wordt er een groot gedeelte gewijd aan de verandering van je hormonen. Ook krijg je veel tips en tricks over hoe je buikvet nu echt het beste aan kunt pakken.

Op pagina 32 begin je met de recepten. Alle recepten zijn voorzien van een duidelijke bereidingswijze en ingrediënten lijst. Ook staat er bij vermeld voor hoeveel personen het desbetreffende gerecht is. Als er een foto naast staat dan is dit een mooie, scherpe en kleurrijke foto van het gerecht wat je aan het bereiden bent. Echter staat niet bij ieder recept een foto.

Het ebook ‘Slank door de Overgang’ bevat:
7 ontbijt recepten, 11 lunch recepten, 6 recepten voor tussendoortjes, 14 avondmaaltijd recepten, 6 recepten voor bijgerechten en 6 recepten voor toetjes! Zo zit er gegarandeerd iets tussen wat jij ook lekker vindt!

Wat ons vooral opviel is dat ‘Slank door de Overgang’ veel vegetarische recepten bevat!

Bonussen

Als je ‘Slank door de Overgang’ koopt dan krijg je 4 bonussen! Hieronder zal ik ze een voor een toelichten.

40-groene-smoothies

40 vet verbrandende groene smoothies en juices (t.w.v. €19,95 in totaal). Als eerste bonus krijg jij een ebook met 20 recepten voor groene smoothies en 20 recepten voor gezonde sapjes. Dit is een leuke toevoeging op het geheel. Het staat simpel maar duidelijk uitgelegd met hier en daar een foto. Wij persoonlijk zouden hier niet €19,95 voor betalen maar gezien het een gratis bonus is hoor je ons niet klagen.

kledingadvies

Kledingadvies voor vrouwen in de overgang (t.w.v. €29,95). Dit is een video interview met een kleding expert. Door middel van deze video leer jij wat voor soort kleding je afslankt, welke stoffen je het beste kunt dragen wanneer je last hebt van opvliegers. En je leert weer hoe je jezelf van je beste kant kunt laten zien ook al voelt de overgang soms goed rot.

boodschappenlijstje

Maaltijdplanner en boodschappenlijst (t.w.v. €17,00). Deze bonus derde bonus vinden wij zelf vooral heel erg handig! Geen gedoe meer tijdens het boodschappen doen. Je weet precies wat je gaat eten en wat je daarvoor allemaal in huis moet halen! Dit is ook een digitaal bestand en zou je dus op je telefoon kunnen openen.

Waardevolle updates (t.w.v. €27,00). Bij deze bonus hebben wij een beetje een dubbel gevoel. Het is inderdaad heel erg fijn om alle laatste tips, bonussen en inzichten op gebied van gewichtsverlies binnen te krijgen. Maar dan moet dit wel op een regelmatige basis gebeuren. Niet dat het maanden duurt voordat je een mailtje krijgt met een update. Maar! We mogen een gegeven paard niet in de bek kijken! Het kan zeker een heel waardevolle toevoeging zijn als jij het interessant vind!

Nog meer!

Op het ledengedeelte zul jij nog meer gratis ebooks (of gedeeltes hiervan) vinden. Dit is een leuke verrassing die niet op de website vermeld staat. Wij hebben ze niet allemaal doorgelezen omdat het er best een boel zijn maar voor iedereen zal er iets interessants en waardevols tussen zitten.

slank-door-de-overgang-ledengedeelte

De prijs van Slank door de Overgang

‘Slank door de Overgang’ kost €37,00. Deze €37,00 voor alleen een ebook vinden wij behoorlijk prijzig! Maar je krijgt er ook een aantal gratis bonussen bij die het toch weer een beetje rechttrekken. Maar zelfs met de bonussen vinden wij €37,00 nog best veel, echter was de prijs €49,00 en kun je toch gebruik maken van een leuke korting. Dit is wel tijdelijk dus wees er snel bij!

De waarde van alle bonussen bij elkaar is €93,90 plus ‘Slank door de Overgang’ kom je neer op een totaal bedrag van €130,90. Al met al is €37,00 nog best een prima prijs om te betalen voor het ebook en alle bonussen. 

De drie garanties

Op de website worden ook nog eens drie garanties gegeven wanneer jij ‘Slank door de Overgang’ aanschaft. Namelijk: 

Niet goed, geld terug. Deze loopt nogal samen met de tweede garantie. Vind jij het programma nu echt helemaal niets? Heb je het geprobeerd en je komt nog steeds alleen maar aan. Dan krijg jij je geld terug. Je hoeft maar een mailtje te sturen en het gehele bedrag wat je betaald hebt wordt aan je teruggestort!

30 dagen garantie. Wil jij het toch eerst even uitproberen voordat je er volledig aan begint? Dan heb jij hier 30 dagen voor. Vind jij het nou niks dan stuur jij een mailtje binnen 30 dagen na de aanschaf van ‘Slank door de Overgang’ en dan wordt het geld aan je teruggestort. Je mag de ebook dan gewoon houden, je hoeft niets terug te sturen. Je loopt dus geen enkel risico!

Binnen 1 minuut toegang. Na de betaling krijg jij meteen toegang tot het gehele programma! Je hoeft dus geen eeuwigheid te wachten tot de ebook aan je wordt opgestuurd, je kunt meteen (of morgen) beginnen!

De ervaringen van de klanten

Voorlopig ben ik (Suze) nog niet in de overgang, daarom heb ik zelf niet het volledige effect van ‘Slank door de Overgang’ kunnen ervaren. Natuurlijk heb ik wel een kijkje genomen in het ebook en we zijn tevreden met wat we zien. Er is inderdaad goed nagedacht over recepten (wij kunnen natuurlijk niet te veel zeggen in verband met auteursrechten)! Je hormoonhuishouding wordt inderdaad beter geregeld door je aan te passen naar dit soort recepten, het is voornamelijk vegetarisch namelijk.

Wij zijn ook op zoek gegaan naar ervaringen van voorgaande deelnemers! Hier hebben wij een aantal negatieve ervaringen gevonden maar gelukkig ook een boel positieve ervaringen. Laten we beginnen met de negatieve review.

Negatieve-ervaring-slank-door-de-overgang

Deze opmerking hebben we al vaker voorbij zien komen maar dit wordt ook vaak weer snel opgelost!

Dan nu door naar de positieve ervaringen! Op de website van ‘Slank door de Overgang’ vind je er al een heleboel maar we hebben er zelf ook nog een paar voor je opgezocht!

Slank-door-de-overgang-ervaring-1
Slank-door-de-overgang-ervaring-2
Slank-door-de-overgang-ervaring-3

Conclusie over Slank door de Overgang

Ondanks we wat verward waren over wie Ria Kamelle nu echt blijkt te zijn, hebben we besloten dat dit eigenlijk helemaal niets uit maakt. Het product is goed, de KvK gegevens zijn in orde en de ervaringen van vorige deelnemers liegen er niet om.

De prijs vinden wij toch een beetje aan de hoge kant maar met de gratis bonussen erbij maakt dit al gedeeltelijk goed. Toch blijft het aan de hoge kant. Echter zijn wij van mening dat de waarde die jij eruit kunt halen, wanneer je in de overgang bent, het echt wel waard is. Wij kennen voldoende vrouwen om te weten dat de overgang echt geen pretje is en dat het zeker de moeite waard is om hierom in jezelf te investeren. In jezelf investeren is immers de beste investering die je kunt doen!

Heb jij alles geprobeerd om af te vallen maar wil het maar niet lukken? Heb je geen zin om je helemaal in het zweet te sporten iedere dag? En ben jij 40 jaar of ouder en in de overgang? Dan raden wij je aan om ‘Slank door de Overgang’ van Ria Kamelle eens te proberen! 

Heb jij een product wat je gereviewd wilt hebben? Neem contact met ons op via Review Insturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *