Trading Navigator Methode Review 2019

Trading-Navigator-Methode

Aandelen, turbo’s, opties, dividenden, obligaties, ETF’s, beleggingsfondsen, alternatief beleggen, vastgoed en zo kun je er vast nog wel een paar noemen! Enorme succesverhalen of gigantische verliezen, je hebt ze vast wel eens gehoord. Het lijkt zo’n ver van je bed show maar dat hoeft het niet te zijn! Ook jij kan geld verdienen door te leren hoe je kunt beleggen en dit kan je doen met de Trading Navigator Methode. 

Het is een prachtige manier om stinkend rijk te worden maar als je niet goed weet wat je doet dan kun je ook heel snel onderuit gaan en veel geld verliezen! Heb je het zelf al eens geprobeerd? Of heb je je er nog niet aan durven wagen? Dat is heel begrijpelijk hoor want het gaat vaak om best grote bedragen. Je bent in ieder geval geïnteresseerd anders zou je hier niet zijn! Dat is heel goed want dat is de eerste stap!

Op internet ga jij heel veel ‘goede’ en ‘gegarandeerde’ manieren vinden om snel rijk te worden. Heel verleidelijk maar het merendeel van deze ‘snel rijk worden life hacks’ zijn niets meer dan een oplichterij en scams. Is de Trading Navigator Methode ook een van deze vele oplichters? Of blijkt dit toch echt een goede een waardevolle cursus te zijn hoe jij werkelijk leert om te beleggen op de beurs? Lees snel verder en sta versteld!

Wie is Harm van Wijk?

Harm-van-Wijk

Het is niet zomaar Harm van Wijk, nee het is drs Harm van Wijk. Drs. van Wijk heeft een diploma behaald in bedrijfseconomie en marketing en is hierdoor Drs. in economics. Behalve zijn dikke studie heeft hij ook een paar hoge functies bekleed bij bedrijven zoals: 

 • Fortis Bank (als Product Manager Beleggen) 
 • SNS Bank (als Marketing Manager)
 • Telegraaf (Site Manager en Commercieel manager)
 • BinckBank (als Marketing Manager)
 • SNS FundCoach (als Marketing Manager)
 • Kairos Asset Management (als Senior Vermogensbeheerder)
 • BeursBulletin.nl (als Directeur en CEO)
 • Eigenstroom.com (als Director)
 • De Slimste Belegger (als Managing Director)

Harm van Wijk is duidelijk dus niet van gisteren en weet heel goed waar hij over spreekt. 

Hij draait al meer dan 25 jaar mee in de wereld van het beleggen en de turbo’s. Hierdoor heeft hij de nodige ervaring op gedaan en dit allemaal samen verpakt in de cursus Trading Navigator Methode.

Is Harm van Wijk betrouwbaar?

Op de website van Trading Navigator Methode hoef je maar naar beneden te scrollen en je vindt alle informatie die je nodig zal hebben om te achterhalen of Beleggen.com en Trading Navigator Methode legit zijn. Het KvK en BTW nummer zijn duidelijk zichtbaar en je vindt zelfs een mailadres en een telefoonnummer! Hier worden wij erg blij van en boezemd ons veel vertrouwen in.

Dus kort samengevat: Ja, Harm van Wijk en zijn cursus Trading Navigator Methode zijn zeker goed te vertrouwen!

Wat biedt Harm aan?

Met de Trading Navigator Methode biedt Harm jou de kans om te leren beleggen en (veel) geld te verdienen in aandelen en opties. Trading Navigator is unieke software die je alleen bij deze cursus zal vinden en kunnen gebruiken.

Behalve aandelen en opties is de Trading Navigator Methode ook toe te passen op: 

 • Dividendaandelen
 • Grote en kleine aandelen(Small cap index)
 • Indices van andere landen
 • Aandelen van de Nasdaq, de duurzame sector, de medicinale wiet sector en de energie opslag sector!

Door middel van persoonlijke coaching wordt jij aan de hand genomen in de wereld van aandelen en opties. Jij leert:

 • Hoe je nooit tegen de trend in gaat handelen
 • Hoe je je winst kunt laten doorlopen en hoe je je verlies zo snel mogelijk moet afkappen
 • Je risico’s te beperken
 • Het spreiden van ja aandelen
 • Objectief handelen, 100% zonder emotie, geen stress dus (hier is waar heel erg veel mensen de fout in gaan)
 • Hoe het Trading Navigator programma werkt en hoe je het kunt toepassen om de beste resultaten te behalen!
 • Hoe je je vermogen kunt laten groeien door op de juiste momenten actie te ondernemen

Maar hoe dan?

Dit leer je allemaal aan de hand van bewezen modellen en 24/7 top support. Jij hoeft maar een paar minuten per week te besteden aan het beheren van je portefeuille en je kunt het hele traject in je eigen tijd en op je eigen tempo volgen! Geen verplichte afspraken waar je heen moet. Als jij iets lastig vindt dan kun je de les opnieuw en opnieuw doen totdat het wel klikt. Alles in je eigen tempo en in je eigen tijd.

Als je de video’s bekijkt op de website dan wordt het al heel snel duidelijk hoe simpel de software te gebruiken is. Hij neemt de koersgeschiedenis van bedrijven als; Aegon, KPN en ASML. En hij laat je zien hoe een deelnemer had kunnen voorkomen om grote verliezen te draaien dankzij de Trading Navigator Methode. Hij bindt er geen doekjes omheen en verteld het hoe het is, en eigenlijk is het helemaal niet zo lastig!

Trading-navigator-methode-chart-1

Laat je vermogen groeien

Dankzij de Trading Navigator Methode kun jij jaarlijks je vermogen laten groeien met gemiddeld 20,6%(!) rendement! Dit zegt je misschien niet zo veel maar 20,6% rendement is echt ontzettend hoog, index fondsen behalen gemiddeld namelijk maar 6% of 7% rendement op een jaar. 

Software

Trading Navigator is ontzettend makkelijk en stressvrij om te gebruiken. Beleggen kan nog wel eens de nodige spanning met zich mee brengen en daarom is het een verademing om je niet druk te hoeven maken over de aandelenmarkt. Zoals hierboven al geschreven staat is Trading Navigator unieke software die je nergens anders zal vinden.

Het geeft aan wanneer je moet kopen of verkopen en je leert je kunt je eigen risico zo klein mogelijk maken door gebruik te maken van bijvoorbeeld een stop-loss of door te hedgen. Over al deze termen leer je natuurlijk tijdens de cursus!

Dus! Jij leert beleggen in aandelen en opties door middel van de unieke Trading Navigator software. Hiermee leer jij de trend lezen en erop inspelen zodat je vermogen in grote stappen kan groeien! Zo veel mogelijk rendement behalen en zo min mogelijk risico’s lopen! Klinkt goed toch?!

Andere producten

Behalve de Trading Navigator Methode heeft Harm van Wijk nog andere methoden en tools ontwikkeld die je verder zullen helpen in de wereld van het beleggen! 

 • Geld verdienen in Opties 
 • De Slimste Belegger
 • Geld verdienen met opties 

Wat krijg je werkelijk bij de Trading Navigator Methode?

Ben jij al een beetje enthousiast geraakt? Wij zeker wel, beleggen leek ons altijd heel erg saai en ingewikkeld maar de Trading Navigator Methode maakt en leuk en helemaal niet lastig! Maar wat krijg je nou eigenlijk? Ben je er klaar voor? Daar gaan we: jij krijgt een enorme, en enorm waardevolle, cursus voor echt een fractie van het geld! Behalve de cursus zelf krijg jij namelijk ook nog 8 bonussen. 

Na aanschaf van de cursus ontvang jij een boel e-mails in je inbox. Lees deze allemaal goed door voordat je verder gaat! Eenmaal gelezen kun jij je aanmelden bij het forum De Slimste Belegger. Hier kun jij al je bonussen downloaden en hier staan ook de trainingen die je gaat volgen.

trading-navigator-methode-ledengedeelte-2
trading-navigator-methode-ledengedeelte-3

Ook krijg je een aantal e-mails van Iris.nl dit is het beleggersplatform waar jij gebruik van gaat maken! Je opent een rekening bij de online gratis broker die zij aanraden (TradersOnly) en daarna kun je aan de slag op Iris.nl!

Alles wijst zich van zelf zo lang je de stappen maar goed volgt, het is niet zo lastig maar je moet het wel even door hebben!

Trading Navigator 1

Met het programma Trading Navigator 1 leer jij hoe je kunt beleggen in aandelen. Deze software is uniek en zul je nergens anders vinden! Het is makkelijk te lezen en het geeft een melding wanneer je moet kopen of juist moet verkopen! Hierdoor loop je altijd net een stukje voor op de kudde en krijg jij het hoogste rendement.

Als je naar het filmpje kijkt wat op de website staat, dan wordt het je heel duidelijk uitgelegd. Hij houdt niets voor je achter en eigenlijk is het allemaal wel heel erg makkelijk! Je hoeft alleen maar naar Trading Navigator te luisteren en het gaat goed. 

Trading Navigator 2

Met het programma van Trading Navigator 2 leer jij hoe je kunt beleggen in opties. Net als met Trading Navigator 1 hoef je alleen maar het systeem te volgen. Alle wiskundige berekeningen worden achter de schermen uitgevoerd en jij hoeft je nergens druk om te maken. Dit is heel erg prettig want beleggen kan je een hoop stress opleveren.

Trading Navigator 2 lijkt erg veel op 1 en in principe werkt het ook hetzelfde. Echter zijn opties, in tegenstelling tot aandelen, voor een kortere periode. We kunnen nog steeds over jaren spreken maar je kunt ook al geld verdienen binnen een paar maanden. 

Trading-navigator-methode-chart-2

6 weekse training

De Trading Navigator Methode heb je niet zomaar onder de knie! Je zult er wel even voor moeten gaan zitten en weten waar je mee bezig bent. Gelukkig hoeft dit geen jaren of maanden te duren! Nee, jij kan dit allemaal leren in deze 6 weekse cursus! 

2 jaar VIP toegang De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is het platform waar alle leden van de cursus samen komen. Hier zal jij veel gelijkgestemde beleggers vinden waarmee jij onderling tips en tricks kan uitwisselen. Niet iedereen is een pro, jij zelf zeer waarschijnlijk ook niet, maar iedereen staat klaar om je te helpen!

2 jaar Alerts via Telegram

Voor wie Telegram nog niet kent, het is een app zoals Whatsapp. Via Telegram ontvang jij twee jaar lang tips en signalen over aandelen.  Hartstikke handig als jij zelf geen zin hebt om onderzoek te doen of up to date te blijven met het laatste financiële nieuws. 

Handleiding Geld verdienen in Opties

In dit ebook leer jij hoe je geld kunt verdienen in Opties. Het is een handig naslagwerk als je bezig bent met Trading Navigator 2. Je zult hier veel waardevolle informatie vinden waarmee je de wereld van handelen in Opties beter begrijpt.

Handleiding Geld verdienen in Aandelen

Als jij druk bent met Trading Navigator 1 dan is dit ebook niet te missen! Net als in Geld verdienen in Opties leer jij in Geld verdienen in Aandelen stap voor stap hoe jij kan handelen in aandelen. Een waardevolle aanvulling op de cursus. 

Handleiding Speeders, Sprinters en Turbo’s

Kan jij er geen genoeg van krijgen en heb je de smaak lekker te pakken? Dan kun je je nog eens gaan verdiepen in Speeders, Sprinters en Turbo’s met dit ebook! 

MeXeM transactie tegoed

MeXem is een Professioneel handelsplatform. Het is gratis om een rekening te openen en de onderhouden maar transacties kosten geld. Met Nederlandse support en klantenservice is Mexem ideaal voor de beginnende belegger. Als jij gaat beleggen dan heb jij een broker nodig anders kun jij de handelsmarkt niet betreden. Mexem is deze broker voor jou. Brokers zul je geld moeten betalen voor iedere transactie die plaats vindt.

Toegang tot een driedaags event voor 2 personen

Jij en je (business)partner krijgen gratis toegang tot een event! Hier zal jij enorm veel waardevolle tips, tricks en informatie over beleggen in aandelen, opties en nog veel meer! Hier wordt jij samen met je mede cursisten dus helemaal klaargestoomd voor de wereld van het beleggen!

Je krijgt dus een flinke cursus en veel waar voor je geld! Sterker nog, wij denken dat je binnen Nederland geen beter product zal vinden over 1 beleggingsproduct. In principe zou iedereen, ervaren of compleet nieuw, deze cursus kunnen volgen!

Of dit verstandig is, is een tweede natuurlijk. Handelen blijft een risico vak en als je helemaal zonder enige kennis begint aan de cursus dan kan het nog wel eens pittig worden! Maar zeker niet onmogelijk, wij hebben ook niet heel veel verstand van beleggen maar we vonden het goed te volgen en duidelijk! Zolang je maar wil dan kun je alles leren. 

Het ledengedeelte

Zoals hierboven al eerder vernoemd is het ledengedeelte de plek waar jij al je bonussen kunt downloaden en waar jij al je lessen gaat vinden! Hier kun je ook terecht voor evenuele vragen maar de leden zijn niet enorm actief. Je zal echter wel heel erg veel waardevolle informatie vinden van de leden wat ze allemaal eerder gepost hebben.

Heb jij nou interesse in een van de andere producten van Harm van Wijk dan kun je deze ook aanschaffen in het ledengedeelte!

Trading-navigator-methode-ledengedeelte-1

De prijs van de Trading Navigator Methode

Jij betaald eenmalig €497,00 voor de gehele cursus. Dit lijkt een behoorlijke investering (en is het natuurlijk ook wel) maar het is het werkelijk drie dubbel en dwars waard. Behalve de 6 weekse cursus en de benodigde software krijg jij er heel veel bonussen bij, zie het kopje hierboven. Daarnaast krijg jij de kans om je vermogen enorm te laten groeien, €497,00 is dan nog maar een klein bedrag op het grote geheel. 

 De prijs van de cursus is tijdelijk verlaagd van 1997 naar 497, dat is dus al een dikke korting van 1500! Behalve deze dikke korting krijg jij natuurlijk ook nog al die bonussen. En die zijn ook zeker niet mis!

 • 6 weekse training (t.w.v. €297)
 • 2 jaar VIP toegang tot De Slimste Belegger (t.w.v. €696,00)
 • 2 jaar lang alerts via Telegram (t.w.v. €1994,00)
 • De volgende drie handleidingen:
  Geld verdienen met Opties (t.w.v. €47,00)
  Geld verdienen met Aandelen (t.w.v. €47,00)
  Speeders, Sprinters en Turbo’s (t.w.v. €47,00)
 • MeXeM transactie tegoed (t.w.v. €500,00)
 • Toegang tot een driedaags event voor 2 personen (t.w.v. €1994,00)

Dat komt dus neer op een totaal bedrag van €7619,00 waar jij maar €497,00 voor betaald! Jij krijgt een korting van €7122,00! Wij kunnen het niet mooier maken dan dat. Je krijgt echt enorm veel waar voor je geld en je kunt er ook nog eens heel veel winst uit halen voor je toekomst!

Houdt er echter wel rekening mee dat je met alleen de aanschaf van de cursus er nog niet bent! Je hebt ook geld nodig om te investeren! Gelukkig krijg je al een transactie tegoed van €500,00 dus dat is een begin.

Niet goed, geld terug 

Zit je toch nog te twijfelen? Dat kunnen we heel goed begrijpen, het is best een behoorlijke investering en het is en blijft natuurlijk beleggen dus er zitten risico’s aan verbonden. Echter biedt Harm een 30 dagen niet goed, geld terug garantie!

Garantie

Jij kunt op deze manier kennis maken met de Trading Navigator Methode en beslissen of beleggen echt iets voor jou is. Je kunt heel gemakkelijk contact opnemen met Harm van Wijk als je helemaal naar onderen scrollt op de website, je hoeft maar een berichtje te sturen en het wordt voor je gefixt!

Investeer in jezelf

Als jij interesse hebt ik beleggen in aandelen en opties dan is dit echt de juiste stap om te zetten. Het is algemeen bekend (en wetenschappelijk vastgesteld) dat het merendeel (90%!) van de particuliere beleggers geld verliest. Jij wilt echt niet een van deze mensen zijn! 

Dus waarom niet investeren in een methode die bewezen is te werken? Ja het is inderdaad even een investering om aan te schaffen maar het gaat je 10x meer geld kosten als je op jezelf begint en dikke verliezen draait. Daarnaast heb je natuurlijk nog je 30 dagen niet goed, geld terug garantie dus als je het echt niets vindt dan kun je gewoon het geld van de cursus terug krijgen!

De ervaringen van de klanten

Een review is natuurlijk niet compleet zonder ervaringen! Op de website zijn natuurlijk veel positieve ervaringen te vinden, hier hechten wij echter niet al te veel waarde aan. Wil natuurlijk niet zeggen dat het niet waar is! Maar het is logisch dat je positieve reviews zal vinden op de website van het product.

Echter hebben we, na heel veel zoekwerk, geen vervelende reviews gevonden. Hieronder twee video met leuke ervaringen van deelnemers die jou al zijn voorgegaan.

Conclusie over de Trading Navigator Methode

Wij zijn zeer te spreken over deze cursus! Ondanks dat wij dachten dat beleggen niet voor ons was weggelegd (het idee heerst immers nog steeds dat beleggen alleen voor rijke mensen is) en omdat wij er eigenlijk helemaal geen verstand van hebben, zijn wij ontzettend blij met de cursus!

Je leert op een snelle en duidelijke manier hoe beleggen in aandelen en opties in elkaar steekt en je leert hoe je het maximale rendement kunt behalen en de minimale risico’s zal lopen. Dat is toch wat iedere belegger wilt?

Wij raden iedere enthousiaste beginnende belegger dan ook aan om met deze cursus te starten! Harm van Wijk is blij je te coachen zo lang jij ook een gedreven en enthousiaste belegger wilt worden!

Houdt wel in gedachten! Beleggen is nooit zonder zijn risico’s! Gebruik alleen geld wat je ‘over’ hebt en ga nooit geld lenen. Houdt er rekening mee dat jij ook verliezende trades zal gaan maken, dit is nagenoeg niet onontkoombaar. Gelukkig is de Trading Navigator Methode een doorgewinterde succes methode en ga jij gegarandeerd ook heel veel winnende trades maken!

Voordat je begint dien je wel goed ingelezen te zijn in de Algemene Voorwaarden van deze cursus! Houdt ook in gedachten dat beleggen toch altijd een beetje gokken blijft en dat het ook helemaal mis kan gaan. Deze cursus maakt de kans écht een stuk kleiner maar het valt NOOIT uit te sluiten. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Heb jij de lange adem?

De Trading Navigator Methode is geen manier om snel rijk te worden, het is echt voor iemand met de lange adem! Maar heb jij een lange adem? En kun jij verder vooruit plannen dan dit jaar, denk dat aan de komende 15 of 20 jaar? Dan is de Trading Navigator Methode perfect voor jou! Jouw geduld zal perfect passen bij dit programma en jij zal hier prachtige vruchten van gaan plukken in de toekomst!

Heb jij een product wat je gereviewd wilt hebben? Neem contact met ons op via Review Insturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *